Nem, ezzel NEM LEHET megkerülni a szignózást!Szombat1234 írta:HI! Nos tudom h sokaknak van tanúsítványproblémája. eleinte nekem is volt ilyen problémám, de végül a véletlen folytán rátaláltam egy lehetőségre. Lehet h vhol a topicok és a hsz-ek közt már leírta vki, de nem fogom átnézni ezt a temérdek hsz-t. Szóval a lényege annyi h elsőként a az Eszközök/Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelőben a szoftertelepítést át kell állítani mindre és az online tanúsítv.ellen.-ot ki-re. Tudom h ezt már leírták sokan, de azért én egészben akartam ide feltüntetni. A másik h az E51-hez kapunk egy cd-t (legalábbis én kaptam). Onnan felrakjuk a pc suite progit. Ezt installjuk a telóra is és bluetoothal szinkronba hozzuk a kettőt. (ráklikkelsz a telón, bekapcs bluetooth gépen és telón és elfogadod a szinkronizálási kérelmet). Szal ezek után elvileg senkinek nem lesz tanúsítványhibája. Ezzel meg lehet kerülni a szignózást. Köszönöm. Használjátok jóra.
u.i.: Bocs h ezt mégegyszer leírtam ha már le volt írva.
Nem akarlak megsérteni, mert látszik, hogy a jó szándék vezérelt, de inkább olvasgass, mielőtt segíteni akarsz!
Temérdek hsz-t meg nem kell átnézni, erre találták ki a keresést, ami elég jól működik a fórumon.