Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: Macika »

Szombat1234 írta:HI! Nos tudom h sokaknak van tanúsítványproblémája. eleinte nekem is volt ilyen problémám, de végül a véletlen folytán rátaláltam egy lehetőségre. Lehet h vhol a topicok és a hsz-ek közt már leírta vki, de nem fogom átnézni ezt a temérdek hsz-t. Szóval a lényege annyi h elsőként a az Eszközök/Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelőben a szoftertelepítést át kell állítani mindre és az online tanúsítv.ellen.-ot ki-re. Tudom h ezt már leírták sokan, de azért én egészben akartam ide feltüntetni. A másik h az E51-hez kapunk egy cd-t (legalábbis én kaptam). Onnan felrakjuk a pc suite progit. Ezt installjuk a telóra is és bluetoothal szinkronba hozzuk a kettőt. (ráklikkelsz a telón, bekapcs bluetooth gépen és telón és elfogadod a szinkronizálási kérelmet). Szal ezek után elvileg senkinek nem lesz tanúsítványhibája. Ezzel meg lehet kerülni a szignózást. Köszönöm. Használjátok jóra.

u.i.: Bocs h ezt mégegyszer leírtam ha már le volt írva.
Nem, ezzel NEM LEHET megkerülni a szignózást!
Nem akarlak megsérteni, mert látszik, hogy a jó szándék vezérelt, de inkább olvasgass, mielőtt segíteni akarsz!
Temérdek hsz-t meg nem kell átnézni, erre találták ki a keresést, ami elég jól működik a fórumon.
kovacsz07szt
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kovacsz07szt »

Hello
Az lenne a problémám, hogy nem tudom meghackelni a telót. Most 300.34.56-os firmware van fennt, megnéztem a leíást próbáltam megcsinálni a mapdrives-os módszerrel, de nem sikerült, pedig mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva és csak azt sikerült elérnem vele, hogy semmit nem lehetett feltelepíteni utána. Azelőtt a 200-as firmware-t sem tudtam meghackelni az heloox-os módszerrel, mert ott is voltak olyan dolgok hogy nekem nem csinált olyat a teló, amit elméletben kellett volna, de mindegy. Szóval ha bárki tud segíteni a 300-as firmware meghackelésében az segítsen.
Lenne még egy kérdésem, miért nem tudom feltelepíteni a 400-as firmware-t? Legalábbis a nokia updater azt jelzi, hogy a 300-as a legújabb, pedig van 400-as is. És t-mobile-os a telóm.
Macika
6. szint
6. szint

kovacsz07szt írta:Hello
Az lenne a problémám, hogy nem tudom meghackelni a telót. Most 300.34.56-os firmware van fennt, megnéztem a leíást próbáltam megcsinálni a mapdrives-os módszerrel, de nem sikerült, pedig mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva és csak azt sikerült elérnem vele, hogy semmit nem lehetett feltelepíteni utána. Azelőtt a 200-as firmware-t sem tudtam meghackelni az heloox-os módszerrel, mert ott is voltak olyan dolgok hogy nekem nem csinált olyat a teló, amit elméletben kellett volna, de mindegy. Szóval ha bárki tud segíteni a 300-as firmware meghackelésében az segítsen.
Lenne még egy kérdésem, miért nem tudom feltelepíteni a 400-as firmware-t? Legalábbis a nokia updater azt jelzi, hogy a 300-as a legújabb, pedig van 400-as is. És t-mobile-os a telóm.
T-mobile-osként nem is lesz 400-as, mert nem fogadták el.

Megkérdezhetem, miért akarod meghackelni?
Zsolty94
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E50 [V 07.36.0.0]

Hozzászólás Szerző: Zsolty94 »

Ha más megoldás nincs, akkor átírhatod a product kódot, :!: de ez garanciavesztéssel jár :!: Azután már sztem feltudnád tenni az új firmwire-t :D Itt a leírás, KLIKK IDE
Phone History: Siemens A65 ->> Sagem myX-1 ->> Nokia 1112 ->> Sagem my600x ->> Black-Steel Nokia E50, H@cked + 1GB MicroSD ;) <<-
kovacsz07szt
Újonc
Újonc

Azért akarom meghackelni, hogy mindent progit feltudjak rá rakni. Pl az ngage 2.0-s cuccokat, meg a windows-t is (tudom hogy lassan megy, csak kiakarom próbálni).
Amúgy köszi a t-mobile-os infot.
Zsolty94
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E50 [V 07.36.0.0]

Hozzászólás Szerző: Zsolty94 »

Tudom, hogy nem ide tartozik, de lehet játszani NGage játékokat E51-en??
Phone History: Siemens A65 ->> Sagem myX-1 ->> Nokia 1112 ->> Sagem my600x ->> Black-Steel Nokia E50, H@cked + 1GB MicroSD ;) <<-
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Zsolty94 írta:Tudom, hogy nem ide tartozik, de lehet játszani NGage játékokat E51-en??
Igen lehet ha ezt megcsinálod akkor fogsz tudni játszani. Ha kérdésed van akkor az N-gage szolgáltatás topikban kérdezd meg.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
kovacsz07szt
Újonc
Újonc

Persze, csak hackelve kell a telefonnak lennie. De ennek azt hiszem van egy külön topicja is.
Macika
6. szint
6. szint

kovacsz07szt írta:Azért akarom meghackelni, hogy mindent progit feltudjak rá rakni. Pl az ngage 2.0-s cuccokat, meg a windows-t is (tudom hogy lassan megy, csak kiakarom próbálni).
Amúgy köszi a t-mobile-os infot.
Értem.
tabu1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA E51

Hozzászólás Szerző: tabu1 »

Szervusztok!
Segítségre lenne szükségem. E51-et használok egy problémám van vele, nevezetesen az, hogy sajna a névjegyzéket csak szemüveggel látom pedig a nagyobb betűkészletre van állítva. Létezik valami free progi ami segítene ez ügyben?
Köszi
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”