Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
AstonDeen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: AstonDeen »

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Míly meglepő gondolom :)
Adott két Pannonos E51. E-mailezni szeretnék ami a helyes beállítás után megy is Wlanon keresztűl, de wapon keresztűl már nem. Csak csatlakozik és semmi. A wap egyébként működik, operával netezni tudok. Direkt bevittem a Pannonhoz de csak fejvakargatás volt, meg háromszor wap beállítás elküldése. Majd beszéltem a Nokiával de a szoftverfrissítésen kívül más okos tanácsot ők sem tudtak adni. Az egyiken 100-al kezdődő firmware van a másikon a hivatalosan elérhető legfrissebb a 220.34.37-es.

Hát igazából ennek a megoldására várnék ötleteket :)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

AstonDeen írta:Sziasztok!

Adott két Pannonos E51. E-mailezni szeretnék ami a helyes beállítás után megy is Wlanon keresztűl, de wapon keresztűl már nem. Csak csatlakozik és semmi. A wap egyébként működik, operával netezni tudok. Direkt bevittem a Pannonhoz de csak fejvakargatás volt, meg háromszor wap beállítás elküldése. Majd beszéltem a Nokiával de a szoftverfrissítésen kívül más okos tanácsot ők sem tudtak adni. Az egyiken 100-al kezdődő firmware van a másikon a hivatalosan elérhető legfrissebb a 220.34.37-es.

Az E-mail kezelő programban jól van megadva a GPRS APN-je?
AstonDeen
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: AstonDeen »

Macika írta:
AstonDeen írta:Sziasztok!

Az E-mail kezelő programban jól van megadva a GPRS APN-je?

A beépített e-mail klienst használom ott nem találtam erre vonatkozó külön beállítást :roll:
jancsika69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia E51
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jancsika69 »

Sziasztok! Most készülők, hogy feltegyem a 300.34.56-os szoftot, nem mondom nagyon gondolkodom neki merjek-e állni?! most jelenleg 150.34.15-ös van rajta de jól mükődik és semmi panaszom rá. A kérdésem: mennyire éri meg lecserélni az új szoftra és lehete hackelni valamilyen formába a 300.34.56, akinek meg fent van a telloján annak mi a véleménye rolla, vagy is megérte lecserélni? A 400-ast még nem lehet heckeli igaz? Köszi a segítséget és bocs a sok hülye kérdésért.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

jancsika69 írta:Sziasztok! Most készülők, hogy feltegyem a 300.34.56-os szoftot, nem mondom nagyon gondolkodom neki merjek-e állni?! most jelenleg 150.34.15-ös van rajta de jól mükődik és semmi panaszom rá. A kérdésem: mennyire éri meg lecserélni az új szoftra és lehete hackelni valamilyen formába a 300.34.56, akinek meg fent van a telloján annak mi a véleménye rolla, vagy is megérte lecserélni? A 400-ast még nem lehet heckeli igaz? Köszi a segítséget és bocs a sok hülye kérdésért.
Nem tudok tapasztalatokat írni mert nincs E51-em. Olvass vissza a talán találsz valamit a szoftverekről.
De a 300-ast HelloOX-szel lehet hackelni, a 400-ast azt tényleg nem lehet eddig.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
jancsika69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia E51

Hozzászólás Szerző: jancsika69 »

Köszi a segítséget!
Renzo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E 51
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Renzo »

Üdv érdekes problémával állnék elő, bár lehet csak nekem az Ti meg rögtön mondtok rá 20 megoldást.
A telefon újraindítás után is azt mondja nekem,hogy a telefonkönyvbe nem tudok emberhez csengőhangot adni mert megtelt a memoria és zárjak be néhány alkalmazást. Nos minden rejtett alkalmazást bezártam már, mégse tudok embereknél csengőhangot változtatni :) ki be kapcs se segít :(
szóval most mi van avval a memoriával? mivel telik meg ha szegényem ki volt kapcsolva :)
Nokia N97mini
Szombat1234
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Szombat1234 »

HI! Lenne egy kis problémám. Nemrég vettem ilyen telót és ez az első symbianos. Tudom h van mindenféle segédlet meg minden, de azokból nem tudtam sokat kihámozni. Az lenne a kérdésem, h letöltöttem sis formátumú témákat telóra. Beraktam az install mappába és megpróbáltam telepíteni csakhogy tanúsítványhibát v lejárt tanúsítványt emlegetett. Én nem tom h mi ez. Tudnátok h segíteni h mi lehet a hiba oka? És játékokat sem tok rá feltenni. Előre is köszönöm.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Szombat1234 írta:HI! Lenne egy kis problémám. Nemrég vettem ilyen telót és ez az első symbianos. Tudom h van mindenféle segédlet meg minden, de azokból nem tudtam sokat kihámozni. Az lenne a kérdésem, h letöltöttem sis formátumú témákat telóra. Beraktam az install mappába és megpróbáltam telepíteni csakhogy tanúsítványhibát v lejárt tanúsítványt emlegetett. Én nem tom h mi ez. Tudnátok h segíteni h mi lehet a hiba oka? És játékokat sem tok rá feltenni. Előre is köszönöm.
Először menj az alkalmazáskezelőbe és ott így kell lennie: szofvertelepítés:mind és online tan.ell.:ki Ha ezután is tanúsítványhibát ír, akkor a progit szignózni kell. Lejárt tanúsítványnál telepítés előtt a teló dátumát vissza kell állítani 1-2 évvel, vagy a progi feltöltésének idejére.
Ajánlom, hogy olvasgass itt :jobbra: Gy.I.K.
Kép Kép
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Renzo írta:Üdv érdekes problémával állnék elő, bár lehet csak nekem az Ti meg rögtön mondtok rá 20 megoldást.
A telefon újraindítás után is azt mondja nekem,hogy a telefonkönyvbe nem tudok emberhez csengőhangot adni mert megtelt a memoria és zárjak be néhány alkalmazást. Nos minden rejtett alkalmazást bezártam már, mégse tudok embereknél csengőhangot változtatni :) ki be kapcs se segít :(
szóval most mi van avval a memoriával? mivel telik meg ha szegényem ki volt kapcsolva :)
Úgy nem tudsz hozzárendelni csengőhangot hogy a galériában rámész a hangra és opciók és kell lenni olyan lehetőségnek hogy hozzárendelés partnerhez vagy valami hasonló?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”