Nokia E71
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Re: Nokia E71
Hello mindenkinek!2napja E71 tulaj vagyok, nagyjából már minden megy a telón ami nekem kell.A kérdésem az lenne, hogy ebben tényleg nincs benne a a digitális óra képernyővédőnek mint a többi Nokián?
Ezt kicsit furcsállom...

- B0SS
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
Ebbe jobb van. Elsötétül a kijelző billentyűzárnál és ha hosszan nyomod a navigombot akkor addig mutatja az időt amíg nyomod. Így este s kell kinyomni a billzárat meg stb..hohand írta:Hello mindenkinek!2napja E71 tulaj vagyok, nagyjából már minden megy a telón ami nekem kell.A kérdésem az lenne, hogy ebben tényleg nincs benne a a digitális óra képernyővédőnek mint a többi Nokián?Ezt kicsit furcsállom...
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
mit töltsek le?B0SS írta:Ha némába rakod akkor is kattog mert ez biznisz teló! Ezt letölti felrakod és csinálsz egy olyan üzemmódot ahol az összes figyelmeztetést kikapcsolod és akkor jó lesz.Csubakka456 írta:Legegyszerűbben, ha néma üzemmódba rakod a telótbajintka írta:Sziasztok!
Megtudja nekem valaki mondani hogy a kamerahangot hogy tudom kilőni?
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Has thanked: 10 times
ÖÖÖÖööö... nekem nem csinál semmit a hosszan nyomot navi gombra!B0SS írta:Ebbe jobb van. Elsötétül a kijelző billentyűzárnál és ha hosszan nyomod a navigombot akkor addig mutatja az időt amíg nyomod. Így este s kell kinyomni a billzárat meg stb..hohand írta:Hello mindenkinek!2napja E71 tulaj vagyok, nagyjából már minden megy a telón ami nekem kell.A kérdésem az lenne, hogy ebben tényleg nincs benne a a digitális óra képernyővédőnek mint a többi Nokián?Ezt kicsit furcsállom...

Semmmiii .... megvaann!!

-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
sziasztok. hozzáértő segítségre lenne szükségem.
van ez a navi gomb 8 másodpercenként villogása (adatátvitel-jelző fénynek van fordítva), ami talán meríti a telefon aksiját, de ilyenkor teljesen lekapcsolja a kijelzőt. illetve, ha lekapcsolom a navi gomb villogását, akkor viszont nem kapcsolja le a kijelzőt, hanem a dátum/idő ugrál rajta. kérdésem az lenne, hogy melyik megoldás fogyasztja kevésbé az aksit, illetve, hogy le lehet e kapcsolni teljesen a kijelzőt és navi gomb villogását (nyilván ez lenne a legjobb megoldás, és mondjuk még akkor is működhetne az, hogy a lapozó nyomvatartása mellett a kijelzőn mutatja az időt...)
köszi!
van ez a navi gomb 8 másodpercenként villogása (adatátvitel-jelző fénynek van fordítva), ami talán meríti a telefon aksiját, de ilyenkor teljesen lekapcsolja a kijelzőt. illetve, ha lekapcsolom a navi gomb villogását, akkor viszont nem kapcsolja le a kijelzőt, hanem a dátum/idő ugrál rajta. kérdésem az lenne, hogy melyik megoldás fogyasztja kevésbé az aksit, illetve, hogy le lehet e kapcsolni teljesen a kijelzőt és navi gomb villogását (nyilván ez lenne a legjobb megoldás, és mondjuk még akkor is működhetne az, hogy a lapozó nyomvatartása mellett a kijelzőn mutatja az időt...)
köszi!
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
a navi villogása lényegesen kevesebbet fogyasztret3k írta:sziasztok. hozzáértő segítségre lenne szükségem.
köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N78
Csak mondani szeretném hátha valakit érdekel, hogy megy az N-Gage a 21-es szoftveren. Legalabb is a Roxio Bounce-val most játszom!! A txt-filét felrakom a feltöltésekbe, ami kell a fektetett kijelzőhöz.
keretprogi:
http://rapidshare.com/files/231039606/N ... huozu.sisx
keretprogi:
http://rapidshare.com/files/231039606/N ... huozu.sisx