Nokia E90 Communicator

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Zsoooooti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E90 Communicator

Hozzászólás Szerző: Zsoooooti »

Üdv! Mire én ezt megtaláltam, régen voltam itt....
Pár héten belül szeretnék venni egy ilyen "kis" "telefont? :D ". Túl vagyok a 9500-án (nem volt szalagkábel hibás :taps1: ), tehát nem lesz annyira új a szitu. Lenne pár kérdésem! Az újonnani ára nekem megfizethetetlen, de találtam egy boltot ahol "csak" 81ezer és állítólag 0perces http://www.gsmtakacs.hu/nokia_e90_feket ... ukereso.hu . Mi ebben a csavar? Olyan infot kaptam, hogy ez nem finn és nem nokia garos (utóbbi valószínűleg igaz, mert van más típus amihez oda van írva h Mo garos). Egyik tény sem tetszene, de mégis, jelent ez valamit minőségben? Tagnap felkerestem a boltot olyan kérdésekkel, hogy ez V2-es vagy sima, na meg a gar stb, kukacoskodó voltam..... Várom a válaszukat. Van pár használtan is ami még tetszik is, mert odaírja, hogy V2-es , kitér az állapotra (nem recseg), küld képet, független, garlevél stb, de t-mobos (egy időben árulta függetlenül) 1éves V2-es magyar billzetes, 300.xxxx-es SW-vel, 6 gigás karival 65K-ért. Kicsit zsebkopott előlap, de belül teljesen karcmentes, csak személyes taliba megy bele ami nekem jó. Ti mit mondtok? Használt, vagy új? Elkezdtem vadászni hozzá a programokat, de olyan nevekkel is találkozok ami számomra újak. Van 2db 7650-esem, 1db 6630-asom, ezekben mozgok, a core player új, a GPS-hez való minden SW új, szignózás teljesen új, most olvastam mi ez. Segítsetek! Miket érdemes rá telepíteni? AVI-t akarok rá, képmentő progit, a lehető legtöbb hang és videófájl támogatást, GSP-t legalább olyan szinten hogy lássam merre megyek (már ha a sirfStar I-es antenna lát valamit) (nem kell navigáció, de jó lenne), kellene továbbá olyan program ami ha kell gombnyomásra újraindítja a telefont, fájlkezelő (nem tudom a gyári mire elég), böngészőből szintén kellene valami nagykijelzős youtube-val (úgy tudom mai SW már lazán kezeli a flash-t és a gyári erre jó, de nem vagyok ebben biztos). Köszönöm!
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Nem: Férfi
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

Amit szerintem érdemes felrakni rá:
X-plore -fájlkezelő.
Screenshot -kijelző kép lementő.
Best Taksman - befagyott alkalmazások, vagy háttérben futó programok bezárásra
Coreplayer - sok formátumot kezelő médialejátszó..
Smartmoive - avik lejátszáshoz.
Youtube alkalmazás - youtubos videók könnyebb és jobb nézéshez.
Python - különböző progikhoz szükséges.
Adobe Pdf - nagyobb pdf fájlok megnyitásához.
Skyfire - jó kis böngésző.
Opera Mini - úgyszintén jó böngésző.
Fring - jó ki progi msnhez is.
Gps-hez - Nokia Maps és Ndrive progi.
Phonetinfo - telefonról ír ki adatokat és ezzel újra is tudod indítani a telot.

A vételhez csak annyit, mielőtt megveszed, nézd meg vásárlás előtt és csak garisat vegyél. :yes:
:cool3:
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

DjTommy a Nokia garanciára gondolt, mivel a 0 percesben az a trükk hogy külföldről hozták be (ÁFA nélkül ezért olcsó) egy ottani szolgáltatótól véve majd kifüggetlenítve, ezért erre már nincs gyári Nokia garancia, hanem a GSM bolt vállal rá garanciát 0,5/1/2évig. Ha újan ha használtan veszed érdemes mindegyiket a gyári Nokia garanciával választani.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Gerec
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Gerec »

Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne,hogy nem lehet valahogy az e90et wifi routernek használni?
Végülis,3,6mbites modem van benne, wifi van benne...csak valami szoftver kéne,létezik ilyen?
Gerec
Újonc
Újonc

E90 kiegészítők és alkatrészek a speedshopban:
http://speedshop.hu/main.php?kategoria=204p3
Gerec
Újonc
Újonc

Frissítettem az E90-em szoftverét és most nem tudom feltenni az all files hacket, mert a hellocarbide nem fut le rendesen, tud valaki valami más megoldást?
Köszi
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Nem: Férfi
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

Gerec írta:Frissítettem az E90-em szoftverét és most nem tudom feltenni az all files hacket, mert a hellocarbide nem fut le rendesen, tud valaki valami más megoldást?
Köszi
Igen van más megoldás a HelloOx-es h*ceklés :yes:
Ez direkt E90-re van:
http://www.smartnews.hu/2009/08/uj-hell ... zio-v2-01/
:cool3:
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
adenoma
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5630xm

Hozzászólás Szerző: adenoma »

Sziasztok!

Adott egy Nokia E90 Communicator szerintem v2-es. felraktam rá egy garminxt-t, ami elvileg tökéletesen működik. beállítottam, hogy csak a gyári belső GPS-antennával működjön, csak azt keresse, habár kb 10 perc állás után (szabad ég alatt) sem talált csak 4 műholdat, azoknak sem találta meg rendesen a jelét.

Szóval ez normális, hogy a belső GPS antenna ennyire gyenge lenne?
Esetleg van-e valami beállítás, amivel fokozni lehet a belső antenna pontosságát, és sebességét?
az online segítség nem jön szóba, külföldi használat miatt.

Előre is köszönöm!
Zsoooooti

adenoma írta:Sziasztok!

Adott egy Nokia E90 Communicator szerintem v2-es. felraktam rá egy garminxt-t, ami elvileg tökéletesen működik. beállítottam, hogy csak a gyári belső GPS-antennával működjön, csak azt keresse, habár kb 10 perc állás után (szabad ég alatt) sem talált csak 4 műholdat, azoknak sem találta meg rendesen a jelét.

Szóval ez normális, hogy a belső GPS antenna ennyire gyenge lenne?
Esetleg van-e valami beállítás, amivel fokozni lehet a belső antenna pontosságát, és sebességét?
az online segítség nem jön szóba, külföldi használat miatt.

Előre is köszönöm!
Szia! Igaz nekem csak 2 napja van meg és full üres, de a gps adatom menüponton belül a helyzetnél meglepően könnyen megtalálta a műholdakat! Buszon ülve is! max fél perc volt.

Ha kérhetném szorítsatok E90 tulajok, a héten megy a kicsike szakemberhez (valóban az)! A tel 30-as én meg 20-as! :sly:

potter55! KÖSZI!!!!!!
Zsoooooti

Hát és képletesen sírva fakadtam......Ennyire lemaradtam? Mondom feltolom az értelmesebb programokat az E90-re, úgy is pár nap és belenyúlnak hátha a szoftver reset is kell majd nem építem addig, erre csak a linkek tömegét látom, ilyen szignó olyan reg, ilyen fájl olyan key. :bolond2: :bolond2: Ez tök gáz, régen ezek nekem annyira mentem h tőlem kérdeztek, most meg én fogok, sokat! :weep:
Sikerült tisztázni végre, h az E90 hova tartozik! S60v3 FP1 :taps1:
Haladok, túl vagyok az első hibaüzin! :D Majd ha kész a teló folytatom, nem tudom mi lesz miután "szabad" lesz a tel, most hagyom ezeket.

Létezik olyan program amit nem kell szignózni?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”