Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
mexico
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e72
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: mexico »

Ott sem játsza le. :S
BaZsh
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e72

Hozzászólás Szerző: BaZsh »

Sziasztok!

Telenoros vagyok és rendelkezem, a klikk mobilinternetes szolgáltatással, ha csatlakozni szeretnék a nethez, és megkérdezi, hogy mégis hogyan, akkor melyik elnevezés takarhatja a klikk szolgáltatást? Mert van, hogy azt írja ki, hogy telenor wap, vagy mást, de nem akarok abba a hibába esni, hogy nem a klikk segítségével csatlakozik a telefonom és plusz költségekbe verném magam. Vagy mind1, hogy mi a név és automatikusan a meglévő internet csomagommal csatlakozik? Valamint, most innen az oldalról letöltöttem pl a whatsapp alkalmazást, meg néhány térképet is néztem, vagy helymeghatározót, ezek is amikor internethez csatlakoznak azt ugye a klikkel teszik?
Nézzétek el nekem ha amatőr a kérdésem, viszonylag régóta meg van a telefonom, de eddig nem foglalkoztatott annyira a tudása, most viszont szeretnék kihozni belőle minél többet csak nem értek hozzá, így minden segítséget szívesen veszek. Kösznöm előre is! :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

BaZsh írta:Sziasztok!

Telenoros vagyok és rendelkezem, a klikk mobilinternetes szolgáltatással, ha csatlakozni szeretnék a nethez, és megkérdezi, hogy mégis hogyan, akkor melyik elnevezés takarhatja a klikk szolgáltatást? Mert van, hogy azt írja ki, hogy telenor wap, vagy mást, de nem akarok abba a hibába esni, hogy nem a klikk segítségével csatlakozik a telefonom és plusz költségekbe verném magam. Vagy mind1, hogy mi a név és automatikusan a meglévő internet csomagommal csatlakozik? Valamint, most innen az oldalról letöltöttem pl a whatsapp alkalmazást, meg néhány térképet is néztem, vagy helymeghatározót, ezek is amikor internethez csatlakoznak azt ugye a klikkel teszik?
Nézzétek el nekem ha amatőr a kérdésem, viszonylag régóta meg van a telefonom, de eddig nem foglalkoztatott annyira a tudása, most viszont szeretnék kihozni belőle minél többet csak nem értek hozzá, így minden segítséget szívesen veszek. Kösznöm előre is! :)
Az csak a hozzáférési pontot kérdezi,, hogy melyikkel. A csomagot nem választja ki. Amire előfizettél, azzal fog működni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Androceus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e72
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Androceus »

Szép napot mindenkinek!.

Frissítsetek!!! Új verzió: 091.003 Bár az írja, áprilisi de miért csak most jelezte a tel. és a ovi suite szinte ugyanazon a napon???? Végül is mindegy. Én 1 hete gyilkolom a telefonom (E72) ezzel a verzióval. Stabil minden téren. Nem omlik össze, nem indul újra, nem fagy le. A 3D-s játékokat is nagyon szereti... Mára tervezek 1 új hardresetet meg format minden és tiszta lap, mert rengeteg szarral tettem teli és töröltem, megint rengeteg szar amit csak találtam S60v3 ra ami szintén nem tetszett és töröl és qva sok szeméttel meg fölös cuccal teli is stabil a tel. Szeretem!!!
(itt jegyezném meg a véleményem a magyar mobil szolgáltatókról. a véleményem: :censored: ********át, az összes ********** ******** ******** tatónak. röviden ennyi.)

ui.: találtam pár olyan alkalmazást amit ha támogatna a szolgáltatás nagyon durván ki lehetne használni telefon minden olyan részeit aminek sajna csak töredékét tudjuk itthon... :cry2: Pl: ott a másik kedvencem a blackberry bold 9000. Amiben épp egy 1000mhz-es proci dühöng rengeteg rammal. De alapjaiban tényleg csak azér jobb mert a szolgáltatások az USA ban hihetetlen mértékben támogatják a telefonokat és a technológiát. Itthon meg... úgy vannak vele, hogy tudjál telefonálni, írj sms-t esetleg küldj mms-t, használj netet és ENNYI!!! holott egy ilyen telefonnal egy kissebb vállalkozást is el lehetne irányítani. Ha ki tudnánk használni a képességeit.

Na! kidühöngtem magam... Ma valahogy ilyen napom van... ezért offolok ma mindent telóról mert csak felbosszant h nem tudom használni. "a szolgáltatás az ön hazájában nem támogatott, érdeklődjön a szolgáltatójánál." meg ilyenek... vezessek blogot mi!? :lol: Azért további kellemes napot mindenkinek... Pá!
kontam
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: kontam »

Sziasztok,
Van egy telenor-os telefonom és szeretném függetleníteni.
Házilag van rá valamilyen mód vagy csak a szolgáltatónál.? :hmm2:

Köszi,
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Van rá más mód is, de az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel, mivel nem legális tevékenység.
Ladislawus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: Ladislawus »

Sziasztok!

Nokia e72 re jó kis futóprogramot tudtok esetleg?
Ladislawus
Újonc
Újonc

kontam írta:Sziasztok,
Van egy telenor-os telefonom és szeretném függetleníteni.
Házilag van rá valamilyen mód vagy csak a szolgáltatónál.? :hmm2:

Köszi,
Szia!
Én 1 hónapja függetlenítettem Budapesten tudok helyet, ha érdekel írj privátban
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Ladislawus írta:Sziasztok!

Nokia e72 re jó kis futóprogramot tudtok esetleg?
Szerintem ez tudja.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Ladislawus
Újonc
Újonc

Köszi a segítséget, ég olyan progit keresnék, ami esetleg leátsza a flac-et.
Köszi
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”