dev00 írta:Nekem is mozog jobra balra .
dev00 írta:Nekem is mozog jobra balra .
Szerintem a pop-szegecs tutibbkovacs.istvan82 írta:"Szuper" Gondoltam h. nem egyedi dolog..hogy kit zavar az az icipici mozgás már szubjektívmax pill ragasztóval rögzítem
Önmagától a Garmin nem fog GPRS-t használni, magán a készüléken kell megadnod, hogy mit engedsz navigáláskor használni.tomci írta:Sziasztok!
Ma vettem egy e52-t, és két dolgot szeretnék kérdezni tőletek. A navigálás (garmin) alatt fut e a háttérben bármilyen net alkalmazást ami megnyomja a költséget, ha igen akkor hol kell azt kikapcsolni hogy csak a saját gps vevőjét használja, valamint hogy létezik e hozzá vmi NoData féle alkalmazás amivel szándékosan tudom letiltani mindenféle net csatlakozást? Szinte állandóan külföldön vagyok és nem szeretnék roamingot használni...
Akinek régóta e52 van, pár szót írjon már lszi mit bír az akksi?...
Köszi előre is!
Csak valahol olvastam hogy az a-gps csatlakozik... Még nem volt symbyan mobilom, ez az első. Eddig winmo volt...Macika írta:Önmagától a Garmin nem fog GPRS-t használni, magán a készüléken kell megadnod, hogy mit engedsz navigáláskor használni.tomci írta:Sziasztok!
Ma vettem egy e52-t, és két dolgot szeretnék kérdezni tőletek. A navigálás (garmin) alatt fut e a háttérben bármilyen net alkalmazást ami megnyomja a költséget, ha igen akkor hol kell azt kikapcsolni hogy csak a saját gps vevőjét használja, valamint hogy létezik e hozzá vmi NoData féle alkalmazás amivel szándékosan tudom letiltani mindenféle net csatlakozást? Szinte állandóan külföldön vagyok és nem szeretnék roamingot használni...
Köszi előre is!
Nézd meg a leírást, biztosan kaptál hozzá!
Soha nem fog engedélykérés nélkül felcsatlakozni, ha külön nem utasítod erre!!!tomci írta:Csak valahol olvastam hogy az a-gps csatlakozik... Még nem volt symbyan mobilom, ez az első. Eddig winmo volt...Macika írta:Önmagától a Garmin nem fog GPRS-t használni, magán a készüléken kell megadnod, hogy mit engedsz navigáláskor használni.tomci írta:Sziasztok!
Köszi előre is!
Nézd meg a leírást, biztosan kaptál hozzá!
NoData ügyben tudsz segiteni? Nem bánnám ha nyomkodás közben véletlenül sem tudna csatlakozni netre...
Köszi
tomci írta:Igazad van el is fogom olvasni, de havi 15e km mellett nem sok időm van olvasgatni, és amint olvashattad ma du vettem éjfélkor indulok külföldre és csak egy gyors segítség kellett volna...
Mindegy...
A hálózatalapú nyugodtan maradhat, egyetlen bájtot sem fogyaszt!kovacs.istvan82 írta:Nokia E52 GPS beállítás:
MENÜ > VEZÉRLŐPULT > Beállítások > Általános > Helymeghatároz. > Helymeghat. módszerek > CSAK a Beépített GPS legyen pipálva..
A Bluetooth-GPS, Kiegészített GPS , Hálózatalapú előtt NE legyen pipa !
Így csak a beépített gps-t használja ami nem generál semmi forgalmat pénzügyileg..Remélem segítettem..