Ne foglalkozz mással. Ha neked megfelel, ahogy van, akkor jó és akkor jól is döntöttél.jbalint írta:mindenhol azt olvasom h nem jött be és áron alul adják el. Vki irjon már vmi pozitivat is az E6-ről mert elkeseredek h ilyet vettem

Ne foglalkozz mással. Ha neked megfelel, ahogy van, akkor jó és akkor jól is döntöttél.jbalint írta:mindenhol azt olvasom h nem jött be és áron alul adják el. Vki irjon már vmi pozitivat is az E6-ről mert elkeseredek h ilyet vettem
potter55 írta:Fmobi. Letöltéseknél megtalálod.
Miért nem hackeled meg a telot, csak két program telepitéséből áll és az utasitások követéséből!jbalint írta:köszi. Letöltöttem.
De vmi qt kell hozzá. Na azt is letöltöttem.
De az meg vmi tanusitvány hibát ir ki.
Van megoldás az fmobi telepitésére mindenféle hackelés vagy szignozás nélkül?
nem vagyok képben h az mit takar és az mivel jár. (garancia vesztés stb...)nokiae668 írta:Miért nem hackeled meg a telot, csak két program telepitéséből áll és az utasitások követéséből!jbalint írta:köszi. Letöltöttem.
De vmi qt kell hozzá. Na azt is letöltöttem.
De az meg vmi tanusitvány hibát ir ki.
Van megoldás az fmobi telepitésére mindenféle hackelés vagy szignozás nélkül?
viewtopic.php?f=82&t=3260&p=292892#p292892 a Norton hacket ajanlom!
Nem kell többet szignózni és egy hard reset eltünteti. Szóval a garancia miatt nem kell aggódni.jbalint írta:nem vagyok képben h az mit takar és az mivel jár. (garancia vesztés stb...)
Szerintem ha nokiae668 fórumtársra hallgatsz akkor jársz a legjobban! (Nem akarlak rábeszélni ez a saját véleményem)! Nagyon sok olyan programmal fogsz még találkozni amihez jóljön ha hackelve van a telcsi! Ráadásul nem csak a véleményekre tudsz alapozni hanem saját tapasztalatra is, mert úgy ki tudod próbálni a progikat!jbalint írta:megnéztem az fmobi-t az ovistore-nál. Még ki is adnám érte azt a 400Huf-ot. Viszont a kommenteknél irta vki h E6-ra még nincs optimalizálva.