Ezek a frissítések néha a felhasználót érintő funkcióktól függetlenül javítanak hibákat. Ilyenek a teljesítmény fokozás, böngésző javítás, stb.. Ha frissítetted és most lassabb vagy ilyesmi akkor próbálj meg egy memóriakártya formázást, ha eddig még nem történt meg. Ha megtörtént akkor nem tudom mi lehet a baj.crysti írta:Frissített a telefonom :S hát egyre szarabb és szarabb leszmár a kamera hangot sem tudom letiltani...sőt semmi újat nem veszek észre...akkor meg minek ....
Nokia E72
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Re: Nokia E72
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Érdekes, mert a másik tagnak meg semmi baja a telefonnal szoftverfrissítés után.crysti írta:Frissített a telefonom :S hát egyre szarabb és szarabb leszmár a kamera hangot sem tudom letiltani...sőt semmi újat nem veszek észre...akkor meg minek ....
Formázd le a telefont. Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után bekavarhat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e72
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
potter55 írta:Érdekes, mert a másik tagnak meg semmi baja a telefonnal szoftverfrissítés után.crysti írta:Frissített a telefonom :S hát egyre szarabb és szarabb leszmár a kamera hangot sem tudom letiltani...sőt semmi újat nem veszek észre...akkor meg minek ....
Formázd le a telefont. Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után bekavarhat.
Üdv! Valóban sokat segít egy hardreset és a 071.004 firm frissítése... Mondjuk nekem nem volt gondom a telefonnal de ezután a manőver után láthatóan gyorsabb lett. Szerencsére itt a fórumon sok tag van aki valóban érti is amit mond és meg is osztja tudását. Én is szinte ebből a fórumból raktam rendbe úgy a telefonomat ahogy nekem tetszik.

-
- Újonc
Sziasztok!
Új vagyok még ebben a "szakmában" a GPS-hez mit kell letölteni, hogy ingyenesen tudjam HASZNÁLNI?!
Előre is köszönöm!
Új vagyok még ebben a "szakmában" a GPS-hez mit kell letölteni, hogy ingyenesen tudjam HASZNÁLNI?!
Előre is köszönöm!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Rajta van a telefonon. OVI Suite-tal raksz rá térképet és hangot és kész.sipi10 írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
A felhasználó kézikönyv 78. oldalán le van írva, hogy hogyan kell kikapcsolni az A-GPS-t.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
sziasztok!
Feltettem ma az OVI-t és kiírta hogy fontos frissítés a telcsire. csináltam is egy biztonsági mentést, aztán szoftverfrissítő.... egyszer csak kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat, húzzam ki a kábelt, vegyem ki az akksit. aztán kábel be, akksi be és bekapcsol. persze semmi nem változott. rányomtam, hogy mégsem. és innen a telefonnak se kép, se hang. ha nyomom a bekapcs gombot akkor 2mp-enként rezeg és ennyi. próbáltam a 3+x+felvevő és a shift+space+backspace és bekapcs, de semmi. valakinek valami ötlet? előre is köszönöm
Feltettem ma az OVI-t és kiírta hogy fontos frissítés a telcsire. csináltam is egy biztonsági mentést, aztán szoftverfrissítő.... egyszer csak kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat, húzzam ki a kábelt, vegyem ki az akksit. aztán kábel be, akksi be és bekapcsol. persze semmi nem változott. rányomtam, hogy mégsem. és innen a telefonnak se kép, se hang. ha nyomom a bekapcs gombot akkor 2mp-enként rezeg és ennyi. próbáltam a 3+x+felvevő és a shift+space+backspace és bekapcs, de semmi. valakinek valami ötlet? előre is köszönöm
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
karcsi22 írta:sziasztok!
Szia!
Szoftveresen halott telefon újraélesztése:
viewtopic.php?f=64&t=40
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
sziasztok!
Köszi a tippet, de mivel garanciális, ezért bevittem a nokiához. Megkérdeztem miért is van ez. Erre megkérdezte, hogy a SIM benne volt e a telcsiben. Mondtam, hogy igen. A válasz, hogy ez volt a baj. Azt mondta a pasi minden nokiánál így van. Akkor mondtam neki, hogy az 5800-asomat vay ötször frissítettem így. azt mondta az mázli volt.
1,5 órát kellett volna várnom, így holnap visszamegyek érte.
Ti hallottatok már erről, hogy nem lehet benn a SIM a szoftverfrissítésnél?
Köszi a tippet, de mivel garanciális, ezért bevittem a nokiához. Megkérdeztem miért is van ez. Erre megkérdezte, hogy a SIM benne volt e a telcsiben. Mondtam, hogy igen. A válasz, hogy ez volt a baj. Azt mondta a pasi minden nokiánál így van. Akkor mondtam neki, hogy az 5800-asomat vay ötször frissítettem így. azt mondta az mázli volt.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Nekem mindig benne volt!karcsi22 írta:sziasztok!