Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 118 times

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

crysti írta:Frissített a telefonom :S hát egyre szarabb és szarabb lesz :( már a kamera hangot sem tudom letiltani...sőt semmi újat nem veszek észre...akkor meg minek .... :evil:
Ezek a frissítések néha a felhasználót érintő funkcióktól függetlenül javítanak hibákat. Ilyenek a teljesítmény fokozás, böngésző javítás, stb.. Ha frissítetted és most lassabb vagy ilyesmi akkor próbálj meg egy memóriakártya formázást, ha eddig még nem történt meg. Ha megtörtént akkor nem tudom mi lehet a baj.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

crysti írta:Frissített a telefonom :S hát egyre szarabb és szarabb lesz :( már a kamera hangot sem tudom letiltani...sőt semmi újat nem veszek észre...akkor meg minek .... :evil:
Érdekes, mert a másik tagnak meg semmi baja a telefonnal szoftverfrissítés után.

Formázd le a telefont. Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után bekavarhat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
air
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N78 E72
Has thanked: 17 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: air »

Vajon miért tűnt el a blue nokiaról a 71-es firm?
Androceus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e72
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Androceus »

potter55 írta:
Érdekes, mert a másik tagnak meg semmi baja a telefonnal szoftverfrissítés után.

Formázd le a telefont. Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után bekavarhat.

Üdv! Valóban sokat segít egy hardreset és a 071.004 firm frissítése... Mondjuk nekem nem volt gondom a telefonnal de ezután a manőver után láthatóan gyorsabb lett. Szerencsére itt a fórumon sok tag van aki valóban érti is amit mond és meg is osztja tudását. Én is szinte ebből a fórumból raktam rendbe úgy a telefonomat ahogy nekem tetszik. :taps2: KÖSZÖNET MINDENKINEK aki segít másoknak :taps1:
sipi10
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: sipi10 »

Sziasztok!
Új vagyok még ebben a "szakmában" a GPS-hez mit kell letölteni, hogy ingyenesen tudjam HASZNÁLNI?!
Előre is köszönöm!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

sipi10 írta:Sziasztok!
Új vagyok még ebben a "szakmában" a GPS-hez mit kell letölteni, hogy ingyenesen tudjam HASZNÁLNI?!
Előre is köszönöm!
Rajta van a telefonon. OVI Suite-tal raksz rá térképet és hangot és kész.
A felhasználó kézikönyv 78. oldalán le van írva, hogy hogyan kell kikapcsolni az A-GPS-t.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
karcsi22
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72

Hozzászólás Szerző: karcsi22 »

sziasztok!
Feltettem ma az OVI-t és kiírta hogy fontos frissítés a telcsire. csináltam is egy biztonsági mentést, aztán szoftverfrissítő.... egyszer csak kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat, húzzam ki a kábelt, vegyem ki az akksit. aztán kábel be, akksi be és bekapcsol. persze semmi nem változott. rányomtam, hogy mégsem. és innen a telefonnak se kép, se hang. ha nyomom a bekapcs gombot akkor 2mp-enként rezeg és ennyi. próbáltam a 3+x+felvevő és a shift+space+backspace és bekapcs, de semmi. valakinek valami ötlet? előre is köszönöm
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

karcsi22 írta:sziasztok!
Feltettem ma az OVI-t és kiírta hogy fontos frissítés a telcsire. csináltam is egy biztonsági mentést, aztán szoftverfrissítő.... egyszer csak kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat, húzzam ki a kábelt, vegyem ki az akksit. aztán kábel be, akksi be és bekapcsol. persze semmi nem változott. rányomtam, hogy mégsem. és innen a telefonnak se kép, se hang. ha nyomom a bekapcs gombot akkor 2mp-enként rezeg és ennyi. próbáltam a 3+x+felvevő és a shift+space+backspace és bekapcs, de semmi. valakinek valami ötlet? előre is köszönöm

Szia!
Szoftveresen halott telefon újraélesztése:
viewtopic.php?f=64&t=40
karcsi22
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72

Hozzászólás Szerző: karcsi22 »

sziasztok!
Köszi a tippet, de mivel garanciális, ezért bevittem a nokiához. Megkérdeztem miért is van ez. Erre megkérdezte, hogy a SIM benne volt e a telcsiben. Mondtam, hogy igen. A válasz, hogy ez volt a baj. Azt mondta a pasi minden nokiánál így van. Akkor mondtam neki, hogy az 5800-asomat vay ötször frissítettem így. azt mondta az mázli volt.
1,5 órát kellett volna várnom, így holnap visszamegyek érte.
Ti hallottatok már erről, hogy nem lehet benn a SIM a szoftverfrissítésnél?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

karcsi22 írta:sziasztok!
Köszi a tippet, de mivel garanciális, ezért bevittem a nokiához. Megkérdeztem miért is van ez. Erre megkérdezte, hogy a SIM benne volt e a telcsiben. Mondtam, hogy igen. A válasz, hogy ez volt a baj. Azt mondta a pasi minden nokiánál így van. Akkor mondtam neki, hogy az 5800-asomat vay ötször frissítettem így. azt mondta az mázli volt.
1,5 órát kellett volna várnom, így holnap visszamegyek érte.
Ti hallottatok már erről, hogy nem lehet benn a SIM a szoftverfrissítésnél?
Nekem mindig benne volt!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”