Ezer kösz! Fogalmam sem volt róla. Tényleg működik, bár a belső billentyű fényerejénél csak két fokozat kapcsolható, de ma is tanultam valamit

De azt szerintem mástól nem lehet csak attól hogy más IMEI számra lett szignózva hogy kiírja azt de lehet hogy tévedek.Samanbacsi írta:Sziasztok!
A 400-as fw került fel, opdaról való .cer és .key filékkel let szignózva az 1.03as Helloox és a következő üzenet jön: "Nem lehet telepíteni a tanúsítvány megakadályozza!" Dátum visszaállítás nem segít. Röhej, hogy más szignózandó filékkel is ugyanez az üzenet jön... A szignó filék jó IMEI vel lettek kérve.![]()
Másnál, hogyan sikerült?
Én csak erről tudok: alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanúsítvány ellenőrzés: KISamanbacsi írta:Én is erre gondoltam, de leellenőriztem. Teloban nincs vmi tanusítvány ell. amit ki kell kapcsolni?potter55 írta: De azt szerintem mástól nem lehet csak attól hogy más IMEI számra lett szignózva hogy kiírja azt de lehet hogy tévedek.
Köszi a helpet! Már más fórumon is írták, hogy ingyen megcsinálják, így már megrendeltem, gyorsan még az áfa emelés előttDjTommy írta:gerpetya:
Nekem is T-mobileos E90-nem van, és már v2-es billel adják![]()
ha en egy hetet vartam volna erre, belexxxxxam volna a szervizes fejet a falba. kiakaszt, hogy ezek a baxxxxok egy billentyüzet cserét 1 hét alatt végeznek el. raadasul nem is egy alsokategorias 3100rol van szo.................tomeewap írta:Szerintem a billentyűcserével ne foglalkozz, mert nem fogják kicserélni.
Én másodszorra vittem be a telefon szervízbe (méghozzá a központi Nokiába) és milyen balszerencse: kicserélték a billentyűt egy új V1-esre, méghozzá lengyelre! Az agyam eldobom, és egy hetet vártam rá. Most már semmi kedvem visszavinni, habár gépelni ezen lehetetlen. A V2-est meg megígérték, aztán ez lett belőle.
Szerintem hagyjátok. Viszont nálam a belső kijelző keretet cserélték még, ami annyival különbözik a régitől, hogy mélyebben lesz benne a kijelző, és így nem ér hozzá a bill.
Viszont 1 hét után ugyanolyan lesz mint előtte. Össze fognak érni.