Nokia E90 Communicator

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
gpke
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E90 Communicator

Hozzászólás Szerző: gpke »

"Szia. Tartsd nyomva a chr gombot és nyomogasd a villanykörte gombot. így lehet állítani a belső billentyűzet fényerejét- 3 fokozat van."

Ezer kösz! Fogalmam sem volt róla. Tényleg működik, bár a belső billentyű fényerejénél csak két fokozat kapcsolható, de ma is tanultam valamit :)
Samanbacsi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95 8GB

Hozzászólás Szerző: Samanbacsi »

Sziasztok!
A 400-as fw került fel, opdaról való .cer és .key filékkel let szignózva az 1.03as Helloox és a következő üzenet jön: "Nem lehet telepíteni a tanúsítvány megakadályozza!" Dátum visszaállítás nem segít. Röhej, hogy más szignózandó filékkel is ugyanez az üzenet jön... A szignó filék jó IMEI vel lettek kérve. :hmm2: :Notworty: Másnál, hogyan sikerült?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Samanbacsi írta:Sziasztok!
A 400-as fw került fel, opdaról való .cer és .key filékkel let szignózva az 1.03as Helloox és a következő üzenet jön: "Nem lehet telepíteni a tanúsítvány megakadályozza!" Dátum visszaállítás nem segít. Röhej, hogy más szignózandó filékkel is ugyanez az üzenet jön... A szignó filék jó IMEI vel lettek kérve. :hmm2: :Notworty: Másnál, hogyan sikerült?
De azt szerintem mástól nem lehet csak attól hogy más IMEI számra lett szignózva hogy kiírja azt de lehet hogy tévedek.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Samanbacsi írta:
potter55 írta: De azt szerintem mástól nem lehet csak attól hogy más IMEI számra lett szignózva hogy kiírja azt de lehet hogy tévedek.
Én is erre gondoltam, de leellenőriztem. Teloban nincs vmi tanusítvány ell. amit ki kell kapcsolni?
Én csak erről tudok: alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanúsítvány ellenőrzés: KI
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gerpetya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: gerpetya »

Sziasztok!

Tervezem, hogy beruházok egy E90-esre, de lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatba. T-mobile-nál szeretném venni a készüléket. Olvastam, hogy létezik egy második verziós e90 is, amiben hibák lettek javítva, pl. bill. nem ér hozzá a kijelzőhöz, mikrofonnal voltak gondok, stb. Azt honnan lehet kideríteni, hogy a t-mobile melyik verziót árulja? Valamint az 1-es verzióban tényleg ennyire zavaróak ezek a hibák?
Ha esetleg v1-es van a T-nél, akkor hogy lehet v2-re "frissíteni"? Szervízben ingyen csinálják, ha garis?

Előre is thx!

Üdv:
gerpetya
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

gerpetya:
Nekem is T-mobileos E90-nem van, és már v2-es billel adják :yes:
:cool3:
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
gerpetya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: gerpetya »

DjTommy írta:gerpetya:
Nekem is T-mobileos E90-nem van, és már v2-es billel adják :yes:
:cool3:
Köszi a helpet! Már más fórumon is írták, hogy ingyen megcsinálják, így már megrendeltem, gyorsan még az áfa emelés előtt :D De ha tuti olyan lesz, az még jobb.
Most nekiesek egy rakat E90-es fórumnak, hogy megismerjem az összes tippet, trükköt :D
vsop14
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy Note 3 + E6-00
Has thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: vsop14 »

a v2-es billentyű cserére mennyit kell várni? én ilyen baromsagert nem hagyom ott nehany oranal tobbet a telót, fontosabb az nekem annál.
Kép
BMW e36 fanatic
siemens m35i, nokia 3310, ericsson t20, lg b1200, ericsson t65, sonyericsson t610, nokia n-gage, SE p800, SE p900, nokia 9300i, nokia e61, nokia e61i, nokia 9300i, nokia e90, motorola milestone2, note1, note3
tomeewap
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E90

Hozzászólás Szerző: tomeewap »

Szerintem a billentyűcserével ne foglalkozz, mert nem fogják kicserélni.

Én másodszorra vittem be a telefon szervízbe (méghozzá a központi Nokiába) és milyen balszerencse: kicserélték a billentyűt egy új V1-esre, méghozzá lengyelre! Az agyam eldobom, és egy hetet vártam rá. Most már semmi kedvem visszavinni, habár gépelni ezen lehetetlen. A V2-est meg megígérték, aztán ez lett belőle.

Szerintem hagyjátok. Viszont nálam a belső kijelző keretet cserélték még, ami annyival különbözik a régitől, hogy mélyebben lesz benne a kijelző, és így nem ér hozzá a bill.

Viszont 1 hét után ugyanolyan lesz mint előtte. Össze fognak érni.
Web: http://www.upfone.hu - Mobilvilág naprakészen
Twitter: http://twitter.com/upfone
vsop14
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy Note 3 + E6-00
Has thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: vsop14 »

tomeewap írta:Szerintem a billentyűcserével ne foglalkozz, mert nem fogják kicserélni.

Én másodszorra vittem be a telefon szervízbe (méghozzá a központi Nokiába) és milyen balszerencse: kicserélték a billentyűt egy új V1-esre, méghozzá lengyelre! Az agyam eldobom, és egy hetet vártam rá. Most már semmi kedvem visszavinni, habár gépelni ezen lehetetlen. A V2-est meg megígérték, aztán ez lett belőle.

Szerintem hagyjátok. Viszont nálam a belső kijelző keretet cserélték még, ami annyival különbözik a régitől, hogy mélyebben lesz benne a kijelző, és így nem ér hozzá a bill.

Viszont 1 hét után ugyanolyan lesz mint előtte. Össze fognak érni.
ha en egy hetet vartam volna erre, belexxxxxam volna a szervizes fejet a falba. kiakaszt, hogy ezek a baxxxxok egy billentyüzet cserét 1 hét alatt végeznek el. raadasul nem is egy alsokategorias 3100rol van szo.................
Megértem,hogy dühös vagy,de fogalmazz finomabban légyszíves.Köszönöm. - sutyika -
Kép
BMW e36 fanatic
siemens m35i, nokia 3310, ericsson t20, lg b1200, ericsson t65, sonyericsson t610, nokia n-gage, SE p800, SE p900, nokia 9300i, nokia e61, nokia e61i, nokia 9300i, nokia e90, motorola milestone2, note1, note3
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”