Nokia E50

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Nokia E50

Hozzászólás Szerző: sutyi »

Jancsika írta:Akkor azt mondod teljesen esélytelen még valamilyen programmal se műxik? Szoftverfrissités? Tényleg azt hol tudom megnézni hogy melyik a legfrisebb szoftver hozzá? Ugyanis még nem sikerült hozzá megfelelő árú adatkábelt találnom :)
Nem fog menni frissítéssel sem,egyszerűen nem tudja a teló....
Itt tudod csekkolni a szoftvert:
http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:E50
Kép
wallnerzsolt
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E50
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wallnerzsolt »

Szevasztok!
Érdeklődnek tudtok arról infot adni nekem hogy ez a teló E50 támogatja e a 4gigás micro sd kártyát?
a 2 gigásat kitudtam próbálni de 4 gigásom nincs és ha vennék akkor már vennék 4 gigásat...
Válaszotok köszönöm zsolt
luuzzzeer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E65

Hozzászólás Szerző: luuzzzeer »

wallnerzsolt írta:Szevasztok!
Érdeklődnek tudtok arról infot adni nekem hogy ez a teló E50 támogatja e a 4gigás micro sd kártyát?
a 2 gigásat kitudtam próbálni de 4 gigásom nincs és ha vennék akkor már vennék 4 gigásat...
Válaszotok köszönöm zsolt
A gyári specifikáció szerint 2 GB a maximum. Sajnos nem volt lehetőségem próbálni, de engem is érdekel a dolog.
danikacsa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E50

Hozzászólás Szerző: danikacsa »

Ha jól emlékszem az e50-es bírja a 4gigás memókártyát. Mikor még nem volt memókártyám, emlékszem hogy a X-plore mutatta hogy nekem 4gigás memókártyám van benne :hmm2: , persze nem tudtam felhasználni a semmit :wacko: .
Nézzétek meg ti is, memókártya ki -> X-plore indít, ja persze be kell állítani azt hogy mutassa a RAM-okat meg a ROM-okat meg mindent. De nem vagyok biztos ebben, hogy valóban 4 giga volt e odaírva :weird: Attol függetlenül hogy mit ír oda nem biztos hogy valóban bírja. :cry:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

danikacsa írta:Ha jól emlékszem az e50-es bírja a 4gigás memókártyát. Mikor még nem volt memókártyám, emlékszem hogy a X-plore mutatta hogy nekem 4gigás memókártyám van benne :hmm2: , persze nem tudtam felhasználni a semmit :wacko: .
Nézzétek meg ti is, memókártya ki -> X-plore indít, ja persze be kell állítani azt hogy mutassa a RAM-okat meg a ROM-okat meg mindent. De nem vagyok biztos ebben, hogy valóban 4 giga volt e odaírva :weird: Attol függetlenül hogy mit ír oda nem biztos hogy valóban bírja. :cry:
Mivel hogy a "régebbi" preFP1es Symbian van rajta,ezért nem bírja a 4gigás karit,max 2 amit belerakhatsz ;)
danikacsa
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: danikacsa »

Végül is nekem telejesen mindegy, hogy birja e a 4gigát, jelenleg egy 2gigás van az enyimben, és még az is sok, pedig van rajta elég sok zene, meg konvertáltam le a smartmovie-nak 4-5 filmet is, meg van rajta egy csomó-csomó játék, meg mindenféle emultorok, de a 2gigából még mindig van 300 megám :hmm2: :sly:
luuzzzeer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E65

Hozzászólás Szerző: luuzzzeer »

Előre bocsi az off-ért, de hátha innen előbb jön válasz, mint a másik topikból...

Van egy e50-em is es bemásoltam a sys/bin-be az instalserver.exe-t, de továbbra sem tudom feltelepíteni a BestMenu nevezetű programot.
e65-ön az instalserver beüzemelése után működött. Tudom, hogy a két installserver között van különbség és elvileg a jót másoltam be...
Tudna valaki dobni a luuzzzeer@gmail.com -ra dobni egy e50-en működő installserver.exe -t.

Köszönöm...
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: sutyi »

luuzzzeer írta:Előre bocsi az off-ért, de hátha innen előbb jön válasz, mint a másik topikból...

Van egy e50-em is es bemásoltam a sys/bin-be az instalserver.exe-t, de továbbra sem tudom feltelepíteni a BestMenu nevezetű programot.
e65-ön az instalserver beüzemelése után működött. Tudom, hogy a két installserver között van különbség és elvileg a jót másoltam be...
Tudna valaki dobni a luuzzzeer@gmail.com -ra dobni egy e50-en működő installserver.exe -t.

Köszönöm...
Emlékezetem szerint,én ezt használtam E50-en:
http://www.xup.in/dl,18820117/installserver.rar/
:yes:
Kép
ntomka
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: ntomka »

luuzzzeer írta:Előre bocsi az off-ért, de hátha innen előbb jön válasz, mint a másik topikból...

Köszönöm...
Nézd meg itt!
"Nem vagyok különösebben tehetséges, csak szenvedélyesen kíváncsi." Albert Einstein
wallnerzsolt
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E50

Hozzászólás Szerző: wallnerzsolt »

Szevasztok megpróbáltam a pc netját használva netezni az E50es telefonon e szerint e leírás szerint:
http://www.upfone.hu/?q=node/56
próbáltam bluetoothon kábelen, kábelen nekem esélytelen volt. Bluetoothon xpnél nem tudtam a blusoleivel kapcsolatot létrehozni (sorosat, com).
Vistánál bluesolei nélkül már látta az mrouter a telót de nem tudott connect-álni.(Error Number: 80072741)
Kérdésem hogy lehet ezt a leírást végig csinálni bluetoothal vagy kábellel, vagy pedig mi a legegyszerübb módja ennek a netezésnek?
Válaszotok köszönöm: Zsolt
esetleg hol kérdezzek ha itt nem a legjobb...
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”