Nokia E71
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E71
Sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne... hogy ha USB-n összekötitek a géppel a tellát, "PENDRIVE" funkcióban, akkor miután lecsatlakoztatjátok, akkor nektek sem látja a teló a mem kártyát? pontosabban olvasni nem tudja, mert irni ír rá (a telefonbeszélgetést felvette ilyenkor is)
ahoz, hogy telóval lássam a memkarit újra kell inditanom, kissé idegesitő
nektek mik a tapasztalataitok?
E71 + Nokia 8GB (2gigás karinál ezt nem vettem észre, mondjuk nem biztos, hogy nem volt akkor is ez a jelenség)
egy olyan kérdésem lenne... hogy ha USB-n összekötitek a géppel a tellát, "PENDRIVE" funkcióban, akkor miután lecsatlakoztatjátok, akkor nektek sem látja a teló a mem kártyát? pontosabban olvasni nem tudja, mert irni ír rá (a telefonbeszélgetést felvette ilyenkor is)
ahoz, hogy telóval lássam a memkarit újra kell inditanom, kissé idegesitő
nektek mik a tapasztalataitok?
E71 + Nokia 8GB (2gigás karinál ezt nem vettem észre, mondjuk nem biztos, hogy nem volt akkor is ez a jelenség)
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
- Been thanked: 1 time
Szia! Nekem gyári 2Gb kártya van bent, és rendben ír-olvas leválasztás után. Tényleg, leválasztod kilépéskor?scsii írta:E71 + Nokia 8GB (2gigás karinál ezt nem vettem észre, mondjuk nem biztos, hogy nem volt akkor is ez a jelenség)
Mit jelent, hogy nem látja? Fájlkezelő program nem listázza ki, vagy a rajta lévő programok sem futnak?
-
- Újonc
feherb írta:Szia! Nekem gyári 2Gb kártya van bent, és rendben ír-olvas leválasztás után. Tényleg, leválasztod kilépéskor?scsii írta:E71 + Nokia 8GB (2gigás karinál ezt nem vettem észre, mondjuk nem biztos, hogy nem volt akkor is ez a jelenség)
Mit jelent, hogy nem látja? Fájlkezelő program nem listázza ki, vagy a rajta lévő programok sem futnak?
a progik sem futnak, file kezelő nem látja, de ha fényképezek, vagy a xelnex felveszi a telohivást, akkor azt rendesen memkarira rögziti... szal érdekes
a médiaátvitelt kipróbálom, csak a kábelem nincs itt

tényleg... ilyen microUSB-s kábelt lehet valahol venni számitástechnikában? vagy ezzel is a Nokia mégtöbb bőrt akar lehuzni rólunk?
egy miniUSB 500ft... egy ilyen microUSB-s nokia adatkábel meg 5000?????????
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Szia nekem semmi bajom sincsen a leválasztás után se ha normálisan windowsba választom le se ha csak simán kihúzom belőle a kábelt.Utobbiban csak a telefon reklamál hogy adatvesztés lehet ha nem normálisan választom le. 4G memkari van benne nem is gyári.És a régi 100-as szoft.
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA E71
Nekem is volt olyan problémám hogyha lehúztam az USB-ről akkor nem látta a teló a memkarit. De kikapcsoltam a memóriakártya titkosítást és utána jó lett.
Tudtok olyan progit amivel gépen tudom szerkeszteni a naptárbejegyzéseket? Mert pc suite-val csak uj találkozót tudok hozzáadni, de pl évfordulót nem.
Tudtok olyan progit amivel gépen tudom szerkeszteni a naptárbejegyzéseket? Mert pc suite-val csak uj találkozót tudok hozzáadni, de pl évfordulót nem.
- Potyi70
- Újonc
Microsoft Outlook pl.? Ott tudod szerkeszteni, utána szinkronizálni...bajintka írta:Nekem is volt olyan problémám hogyha lehúztam az USB-ről akkor nem látta a teló a memkarit. De kikapcsoltam a memóriakártya titkosítást és utána jó lett.
Hol kapcsolod ki a memóriakártya titkosítást?
-
- Újonc
Sziasztok
Én is használok már egy ideje egy E71-est és bosszantott a telefonkönyvnél valamint a kinti tárcsázónál a dupla magyar betűvel kezdődő nevek meg nem találása..
Ma véletlenül sikerült rábírnom a telót hogy ezeket is megtalálja.
Példával magyarázva:
Ha a név Szobor János lenne és ezt beírnám nem találná meg a telefonkönyvbe, de ha amikor beviszem a nevet és az adatoknál a Cég-hez beirom hogy S akkor meg fogja találni a nevet mikor sz betűt nyomok
A legviccesebb hogy ezt a Cégbejegyzés később már ki lehet törölni a név mellől mert utánna már akkor is megtalálja...amíg felül nincs írva valami mással a cégbejegyzése később.
Cs betűs neveknél pedig C-t kell a céghez írni.. és így tovább..
Nálam ezzel a megoldással működik a dolog.
Gondoltam megosztom másokkal is a felfedezésemet.
Nekem 110.07.117-es sw ver van rajta.
Én is használok már egy ideje egy E71-est és bosszantott a telefonkönyvnél valamint a kinti tárcsázónál a dupla magyar betűvel kezdődő nevek meg nem találása..
Ma véletlenül sikerült rábírnom a telót hogy ezeket is megtalálja.

Példával magyarázva:
Ha a név Szobor János lenne és ezt beírnám nem találná meg a telefonkönyvbe, de ha amikor beviszem a nevet és az adatoknál a Cég-hez beirom hogy S akkor meg fogja találni a nevet mikor sz betűt nyomok

A legviccesebb hogy ezt a Cégbejegyzés később már ki lehet törölni a név mellől mert utánna már akkor is megtalálja...amíg felül nincs írva valami mással a cégbejegyzése később.
Cs betűs neveknél pedig C-t kell a céghez írni.. és így tovább..
Nálam ezzel a megoldással működik a dolog.
Gondoltam megosztom másokkal is a felfedezésemet.
Nekem 110.07.117-es sw ver van rajta.
- Potyi70
- Újonc
Ez jó lehet, de kb. 1700 névjegyzéknél ez túl nagy "meló". Nekem nincs bajom az angol nyelvvel, ott működik 

-
- Újonc
Nem kell mind az 1700-nál, csak aminél dupla betűvel kezdődik, vagy amiket azokból is gyakran használ az ember... persze én csak egy érdekességet írtam le ezzel kapcsolatban..aki akarja használja aki nem az ezután tud rólaPotyi70 írta:Ez jó lehet, de kb. 1700 névjegyzéknél ez túl nagy "meló". Nekem nincs bajom az angol nyelvvel, ott működik

Tudom, hogy angol nyelvvel működik, de én már megszoktam a magyart a telón

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N82
hi!
valakinek vmi ötlet hogy lehet megcsinálni hogy a 200. -as softal az hogy fotózáskor ne legyen hangja????
valakinek vmi ötlet hogy lehet megcsinálni hogy a 200. -as softal az hogy fotózáskor ne legyen hangja????