Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
scsii
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: scsii »

Sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne... hogy ha USB-n összekötitek a géppel a tellát, "PENDRIVE" funkcióban, akkor miután lecsatlakoztatjátok, akkor nektek sem látja a teló a mem kártyát? pontosabban olvasni nem tudja, mert irni ír rá (a telefonbeszélgetést felvette ilyenkor is)

ahoz, hogy telóval lássam a memkarit újra kell inditanom, kissé idegesitő
nektek mik a tapasztalataitok?

E71 + Nokia 8GB (2gigás karinál ezt nem vettem észre, mondjuk nem biztos, hogy nem volt akkor is ez a jelenség)
feherb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: feherb »

scsii írta:E71 + Nokia 8GB (2gigás karinál ezt nem vettem észre, mondjuk nem biztos, hogy nem volt akkor is ez a jelenség)
Szia! Nekem gyári 2Gb kártya van bent, és rendben ír-olvas leválasztás után. Tényleg, leválasztod kilépéskor?
Mit jelent, hogy nem látja? Fájlkezelő program nem listázza ki, vagy a rajta lévő programok sem futnak?
scsii
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: scsii »

feherb írta:
scsii írta:E71 + Nokia 8GB (2gigás karinál ezt nem vettem észre, mondjuk nem biztos, hogy nem volt akkor is ez a jelenség)
Szia! Nekem gyári 2Gb kártya van bent, és rendben ír-olvas leválasztás után. Tényleg, leválasztod kilépéskor?
Mit jelent, hogy nem látja? Fájlkezelő program nem listázza ki, vagy a rajta lévő programok sem futnak?

a progik sem futnak, file kezelő nem látja, de ha fényképezek, vagy a xelnex felveszi a telohivást, akkor azt rendesen memkarira rögziti... szal érdekes

a médiaátvitelt kipróbálom, csak a kábelem nincs itt :(
tényleg... ilyen microUSB-s kábelt lehet valahol venni számitástechnikában? vagy ezzel is a Nokia mégtöbb bőrt akar lehuzni rólunk?
egy miniUSB 500ft... egy ilyen microUSB-s nokia adatkábel meg 5000?????????
mogy5568787
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: mogy5568787 »

Szia nekem semmi bajom sincsen a leválasztás után se ha normálisan windowsba választom le se ha csak simán kihúzom belőle a kábelt.Utobbiban csak a telefon reklamál hogy adatvesztés lehet ha nem normálisan választom le. 4G memkari van benne nem is gyári.És a régi 100-as szoft.
bajintka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA E71

Hozzászólás Szerző: bajintka »

Nekem is volt olyan problémám hogyha lehúztam az USB-ről akkor nem látta a teló a memkarit. De kikapcsoltam a memóriakártya titkosítást és utána jó lett.

Tudtok olyan progit amivel gépen tudom szerkeszteni a naptárbejegyzéseket? Mert pc suite-val csak uj találkozót tudok hozzáadni, de pl évfordulót nem.
Potyi70
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Potyi70 »

bajintka írta:Nekem is volt olyan problémám hogyha lehúztam az USB-ről akkor nem látta a teló a memkarit. De kikapcsoltam a memóriakártya titkosítást és utána jó lett.

Tudtok olyan progit amivel gépen tudom szerkeszteni a naptárbejegyzéseket? Mert pc suite-val csak uj találkozót tudok hozzáadni, de pl évfordulót nem.
Microsoft Outlook pl.? Ott tudod szerkeszteni, utána szinkronizálni...
Hol kapcsolod ki a memóriakártya titkosítást?
Dibcsi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Dibcsi »

Sziasztok

Én is használok már egy ideje egy E71-est és bosszantott a telefonkönyvnél valamint a kinti tárcsázónál a dupla magyar betűvel kezdődő nevek meg nem találása..
Ma véletlenül sikerült rábírnom a telót hogy ezeket is megtalálja. :)

Példával magyarázva:
Ha a név Szobor János lenne és ezt beírnám nem találná meg a telefonkönyvbe, de ha amikor beviszem a nevet és az adatoknál a Cég-hez beirom hogy S akkor meg fogja találni a nevet mikor sz betűt nyomok :)
A legviccesebb hogy ezt a Cégbejegyzés később már ki lehet törölni a név mellől mert utánna már akkor is megtalálja...amíg felül nincs írva valami mással a cégbejegyzése később.
Cs betűs neveknél pedig C-t kell a céghez írni.. és így tovább..

Nálam ezzel a megoldással működik a dolog.

Gondoltam megosztom másokkal is a felfedezésemet.

Nekem 110.07.117-es sw ver van rajta.
Potyi70
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Potyi70 »

Ez jó lehet, de kb. 1700 névjegyzéknél ez túl nagy "meló". Nekem nincs bajom az angol nyelvvel, ott működik :whaaa:
Dibcsi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Dibcsi »

Potyi70 írta:Ez jó lehet, de kb. 1700 névjegyzéknél ez túl nagy "meló". Nekem nincs bajom az angol nyelvvel, ott működik :whaaa:
Nem kell mind az 1700-nál, csak aminél dupla betűvel kezdődik, vagy amiket azokból is gyakran használ az ember... persze én csak egy érdekességet írtam le ezzel kapcsolatban..aki akarja használja aki nem az ezután tud róla :)
Tudom, hogy angol nyelvvel működik, de én már megszoktam a magyart a telón ;)
Kzoxxx
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N82

Hozzászólás Szerző: Kzoxxx »

hi!

valakinek vmi ötlet hogy lehet megcsinálni hogy a 200. -as softal az hogy fotózáskor ne legyen hangja????
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”