Ez az összehasonlítás kb. a kit érdekel kategória. Ha valakinek ennyire hangsúlyosan fontos hogy pixeles-e a kép, 100*-os nagyításban, az csak azt az egyet ismeri el, semmi komoly dologra nem használja a PDA-t.
Nokia E7-00
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia E7
- Rating: 2.63%
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Ugyanakkor az igényesség is felmerül. Nem fogok megszólni valakit csak azért, mert inkább nézeget egy konkurens jobb felbontással rendelkező készüléket és ezen meg pixeleket lát.renee7 írta:Ez az összehasonlítás kb. a kit érdekel kategória. Ha valakinek ennyire hangsúlyosan fontos hogy pixeles-e a kép, 100*-os nagyításban, az csak azt az egyet ismeri el, semmi komoly dologra nem használja a PDA-t.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n900
- Been thanked: 1 time
Nem tudom, ki hogy van vele de nekem nagyon tetszik, ütős forma. nem is a pixelek érdekelnének hanem a proci, vajon mennyire lesz elég...renee7 írta:Ez az összehasonlítás kb. a kit érdekel kategória. Ha valakinek ennyire hangsúlyosan fontos hogy pixeles-e a kép, 100*-os nagyításban, az csak azt az egyet ismeri el, semmi komoly dologra nem használja a PDA-t.
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Igényesség? Nem kell ezt túldramatizálni. Ez a készülék nem a pixelektől lesz sikeres vagy semluciuscornelius írta:Ugyanakkor az igényesség is felmerül. Nem fogok megszólni valakit csak azért, mert inkább nézeget egy konkurens jobb felbontással rendelkező készüléket és ezen meg pixeleket lát.renee7 írta:Ez az összehasonlítás kb. a kit érdekel kategória. Ha valakinek ennyire hangsúlyosan fontos hogy pixeles-e a kép, 100*-os nagyításban, az csak azt az egyet ismeri el, semmi komoly dologra nem használja a PDA-t.

A Nokia telefonja az elavult rendszer miatt fognak megbukni és nem a pixelek miatt.
Huawei MATE 9 Android 7
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
IS.reddoors írta:A Nokia telefonja az elavult rendszer miatt fognak megbukni és nem a pixelek miatt.
Szerintem.
- fad
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Been thanked: 0
én ilyet veszek az már biztos nem túlzottan érdekel a kijelző felbontása szerintem nekem n95 után meg fog felelni nekem netezni kell filmet nézni fotózni meg esetleg játszani sőt az oprendszer sem érdekel szerintem célnak megfelel ennyi.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n900
- Been thanked: 1 time
De vajon mikor lehet majd megvenni...?utolsó negyedév volt írva de ahogy a nokiát ismerem az december 31, vagy január lesz.fad írta:én ilyet veszek az már biztos nem túlzottan érdekel a kijelző felbontása szerintem nekem n95 után meg fog felelni nekem netezni kell filmet nézni fotózni meg esetleg játszani sőt az oprendszer sem érdekel szerintem célnak megfelel ennyi.