Sziasztok!
Bocs, hogy off, vagy ha hülye a kérdés, de nem akartam ezért új témát nyitni...
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek lehet-e baja, (illetve mekkora baja lehet) a telefonnak akkor, ha véletlenül akkor húzza ki valaki az usb kábelt, amikor még fel van csatolva, de csak rá van dugva a gépre, adatátvitel nincs?
Tudom, hogy hülyeség volt, elismerem,

tisztában vagyok én is a dolog veszélyeivel, (jobb esetben adatvesztés, rosszabb esetben elszáll a flash memória

) szándákosan biztos nem tettem volna ilyet, én is mindig leválasztom az usb eszközöket, mielőtt kihúzom, csak épp nagyon siettem valahová, és elfelejtettem, hogy még nincs leválasztva a teló...
Ki is írta a telefon, hogy az adatvesztés megelőzése érdekében le kell állítani az adatátvitelt, de az nem volt, mert csak mezeien rá volt dugva gépre, meg se volt nyitva, a memória meg biztosan nem füstölt el szerencsére, mert utána felmásoltam a kártyára egy progit, amit onnan fel is tudtam rakni...
Egy sima pendrive, vagy egy memóriakártya esetében ez megnyugtató is lenne, de ez annál bonyolultabb, mert ugye egy okostelefonról van szó, és ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy lehet e ettől gondja a symbian rendszernek, és ha igen, akkor hogy lehet kideríteni, hogy van-e valami gáz?
A bakit amúgy nem windows, hanem linux (opensuse 11.0) alatt követtem el, nem tudom, hogy ez mennyire számít...
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi, és még egyszer bocs, ha nagyon hülye a kérdés!