Van esetleg lehetőséged kipróbálni másik készülékben is ugyanazt az akksit?marci_barcafan írta:rajta volt pár órát de még semmi...
Esetleg a töltést azzal a másik készülékkel?
Esetleg más akksival az első készüléket?
Van esetleg lehetőséged kipróbálni másik készülékben is ugyanazt az akksit?marci_barcafan írta:rajta volt pár órát de még semmi...
Semmilyen biztosíték nincs, hogy a beázottban nem cserélték már ki a kijelzőt, mielőtt eladták Neked.tboy72 írta:Sziasztok!
Egy hozzáértő segítségét kérném szépen. A telefonomon behalt a kijelző. A zsebemben volt, és egyik percről a másikra már nem jelez ki semmit. A háttérvilágítás működik, telefonnal lehet híni és az is hívható (vakon), de semmi nincs a kijelzőn. Vettem egy beázottat, hátha az LCD cserével helyrejön, de attól sem javult meg, még nem vittem szervizbe, hátha van valakinek ötlete!
Üdv: tboy
Memory FunctionsAteee írta:Meddig lehet bővíteni?
Ha van rutinod, szerszámod és a garit sem félted, elő a szétszedőszerszámokat és a Torx csavarhúzót!szabacsik írta:helló. valami házi barkács trükk kellene. Egy csepp tea sikeresen a zöld gombon landolt (+be is folyt valószínűleg) . Cukrossága révén száradás után a gombot nem nagyon lehet nyomogatni. Hogy tudnám meggyógyítani? Van valami ötletetek?
Amatőr megoldás, de nekem segített kilábalni ugyanebből a helyzetből!Macika írta:Ha van rutinod, szerszámod és a garit sem félted, elő a szétszedőszerszámokat és a Torx csavarhúzót!szabacsik írta:helló. valami házi barkács trükk kellene. Egy csepp tea sikeresen a zöld gombon landolt (+be is folyt valószínűleg) . Cukrossága révén száradás után a gombot nem nagyon lehet nyomogatni. Hogy tudnám meggyógyítani? Van valami ötletetek?
Ha nincs, akkor esetleg hozd el, nagy az esélye, hogy úgy tudom megcsinálni az egészet, hogy megmarad a gari (ha van).
Lehet a RAM kevés neki és ezért írja ki. Mert csak 24 MB RAM van benne de azt se lehet az egészet kihasználni. Ilyenkor újra kel indítani a telefont és elvileg jó lesz. Ha nem akkor lehet formázni kell a telefont.nesybaby írta:Sziasztok!
Az lenne a gondom,hogy ha wifizek, akkor kb 2 perc múlva kiírja, hogy:a memória megtelt, zárjon be néhány alkalmazást és próbálja újra.
Ami futó alkalmazás lenne olyan nincs ilyenkor.
Mit tudok ezzel kezdeni,hogy normálisan tudjak wifizni? Pedig rendszeresen törlöm a cookie-kat és a cache-eket.![]()
Köszönöm a válaszotokat!