klajo írta:sutyika! Nagyon jó a leírásod a szinózásról, tőkéletesen működik. Köszönöm!

klajo írta:sutyika! Nagyon jó a leírásod a szinózásról, tőkéletesen működik. Köszönöm!
Best Profiles a Te programod!cadger írta:Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy autós üzemmódot (profilt) és ezt be is állítottam arra, hogy ha a kocsiban csatlakozik a BT-os kihangosítóhoz, akkor váltoson arra. Ezt meg is teszi. Viszont amikor lecsatlakozik a BT- s kihangosítóról, akkor nem áll vissza az általános üzzemmódra. Ha nem marad az autóson.
Ötlet?
Macika írta:Best Profiles a Te programod!cadger írta:Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy autós üzemmódot (profilt) és ezt be is állítottam arra, hogy ha a kocsiban csatlakozik a BT-os kihangosítóhoz, akkor váltoson arra. Ezt meg is teszi. Viszont amikor lecsatlakozik a BT- s kihangosítóról, akkor nem áll vissza az általános üzzemmódra. Ha nem marad az autóson.
Ötlet?
Lehet.Endeey2 írta:Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem találkozott még olyan jelenséggel, hogy a mikrofon hangereje túl gyenge? (Azaz a másik fél alig, ill. egyáltalán nem hallja azt, amit mondani szeretnék neki.) Nemrég vettem a telefont, elvileg van még rajta garancia. Lehet külön mikrofont kapni hozzá? Vagy netán szoftveres probléma lenne?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép napot!
Én egy hete tettem fel (újra) de még mindig nem pontos az eredmény amit mutatsteve-n írta:Sziasztok,
Használom az ION Battery nevezetű progit. Tetszik a képernyőkímőlője (mondjuk nem kíméli). Ugye most nem az ugráló óra van kint, hanem az aksi töltöttségjelző az órával. Nekem olybá tűnik, hogy megy a képernyő, csak éppen nincs rajta világítás. Nem úgy, mint az alap ugráló óránál.
Szerintetek ez jobban meríti az aksit? Mármint ha ez van betéve képernyőkímélőnek.
Este töltöttem fel, egy fél nap elteltével azt mutatja, hogy 84%-on van az akis. Az eredeti telep mutató még full csíkon van.
Köszönöm!