Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
sutyi
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: sutyi »

klajo írta:sutyika! Nagyon jó a leírásod a szinózásról, tőkéletesen működik. Köszönöm! :taps2:
:hihi: :szivesen:
Kép
cadger
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cadger »

Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy autós üzemmódot (profilt) és ezt be is állítottam arra, hogy ha a kocsiban csatlakozik a BT-os kihangosítóhoz, akkor váltoson arra. Ezt meg is teszi. Viszont amikor lecsatlakozik a BT- s kihangosítóról, akkor nem áll vissza az általános üzzemmódra. Ha nem marad az autóson.

Ötlet?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

cadger írta:Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy autós üzemmódot (profilt) és ezt be is állítottam arra, hogy ha a kocsiban csatlakozik a BT-os kihangosítóhoz, akkor váltoson arra. Ezt meg is teszi. Viszont amikor lecsatlakozik a BT- s kihangosítóról, akkor nem áll vissza az általános üzzemmódra. Ha nem marad az autóson.

Ötlet?
Best Profiles a Te programod!
huligan82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E-51+Lg optimus GT540

Hozzászólás Szerző: huligan82 »

Sziasztok!!

Pár hete hackeltem a 300 es sw E51 em! azóta ha valami nem tetszik neki akkor különböző rendszerhiba feliratokat és hibakódokat dob fel és adott esetben az alkalmazásból is kilép. Ez a jelenség a böngészőn keresztül az alkalmazásokon át mindennél jelentkezik sőt bekapcsoláskor is feldob párat pár pillanatra hogy rendszerhiba és bezárja az alkalmazást :S! Esetleg van valami orvosság erre a fajta hibára vagy formázás és új sw? Csak a progikat nem akarnám újrarakni mert sok félét használok stb. :S

KÖSZÖNÖM!!!!
Nokia E-51 + Nokia LD-4W + LG GT540 Gingerbread (CodeAurora repo 2.3.2)
cadger
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: cadger »

Macika írta:
cadger írta:Sziasztok,

Ötlet?
Best Profiles a Te programod!

Köszönöm a segítséget!!!
Endeey2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: Endeey2 »

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem találkozott még olyan jelenséggel, hogy a mikrofon hangereje túl gyenge? (Azaz a másik fél alig, ill. egyáltalán nem hallja azt, amit mondani szeretnék neki.) Nemrég vettem a telefont, elvileg van még rajta garancia. Lehet külön mikrofont kapni hozzá? Vagy netán szoftveres probléma lenne?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép napot!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Endeey2 írta:Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem találkozott még olyan jelenséggel, hogy a mikrofon hangereje túl gyenge? (Azaz a másik fél alig, ill. egyáltalán nem hallja azt, amit mondani szeretnék neki.) Nemrég vettem a telefont, elvileg van még rajta garancia. Lehet külön mikrofont kapni hozzá? Vagy netán szoftveres probléma lenne?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép napot!
Lehet.
Nem szoftveres.
De az is lehet, hogy esetleg valami szmötyi eltömte alul középen (a töltőcsati felett) a mikrofon lyukát.
steve-n
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: steve-n »

Sziasztok,

Használom az ION Battery nevezetű progit. Tetszik a képernyőkímőlője (mondjuk nem kíméli). Ugye most nem az ugráló óra van kint, hanem az aksi töltöttségjelző az órával. Nekem olybá tűnik, hogy megy a képernyő, csak éppen nincs rajta világítás. Nem úgy, mint az alap ugráló óránál.
Szerintetek ez jobban meríti az aksit? Mármint ha ez van betéve képernyőkímélőnek.
Este töltöttem fel, egy fél nap elteltével azt mutatja, hogy 84%-on van az akis. Az eredeti telep mutató még full csíkon van.

Köszönöm!
t.benedek92
2. szint
2. szint
Has thanked: 12 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: t.benedek92 »

steve-n írta:Sziasztok,

Használom az ION Battery nevezetű progit. Tetszik a képernyőkímőlője (mondjuk nem kíméli). Ugye most nem az ugráló óra van kint, hanem az aksi töltöttségjelző az órával. Nekem olybá tűnik, hogy megy a képernyő, csak éppen nincs rajta világítás. Nem úgy, mint az alap ugráló óránál.
Szerintetek ez jobban meríti az aksit? Mármint ha ez van betéve képernyőkímélőnek.
Este töltöttem fel, egy fél nap elteltével azt mutatja, hogy 84%-on van az akis. Az eredeti telep mutató még full csíkon van.

Köszönöm!
Én egy hete tettem fel (újra) de még mindig nem pontos az eredmény amit mutat ;) szóval kell neki egy kis idő amíg beáll :D
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
GFever
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: GFever »

Üdv.

Szerintetek olyanra van lehetőség, hogy egy régebbi sms mentés tartalmát úgy vissza tudjam másolni, hogy a mostani sms-ek megmaradjanak? Tehát PC Suite-tal el van mentve egy adag (amit a mentés után töröltem a telefonról), és azóta ment a készülékre megint jópár. De ha a programmal a régebbi mentést visszaállítom, akkor törli az azóta telefonra került újakat.
Tehát azt szeretném kérdezni, hogy úgymond össze lehet-e fűzni az előző mentést a készülék mostani állapotával. :hmm2:

Előre is köszi a segítséget. :Notworty:
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”