Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
t.benedek92
2. szint
2. szint
Has thanked: 12 times
Been thanked: 12 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: t.benedek92 »

Pegi írta: Arra nem tudtok valami megoldást, hogy egy lejátszási listába egy adott mappa fájljait hogyan tudom beilleszteni? Tehát ne kelljen egyesével, hanem valahogy egyszerűbben.
A segítségeteket előre is köszönöm. :Notworty:
Van direkt erre egy pythonos progi ;) Magic M3ui
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
Pegi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pegi »

t.benedek92 írta:
Pegi írta: Arra nem tudtok valami megoldást, hogy egy lejátszási listába egy adott mappa fájljait hogyan tudom beilleszteni? Tehát ne kelljen egyesével, hanem valahogy egyszerűbben.
Van direkt erre egy pythonos progi ;) Magic M3ui
Köszi szépen, de még a Symbian-hoz is láma vagyok, nem hogy a Pythonhoz.
Ez az első symbianos telóm, és még csak most ismerkedek a titkaival, illetve a lehetőségekkel.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Pegi írta:Sziasztok. :)

Ha kapok egy emailt, és az opciók>műveletek menüpontra ugrok, akkor ott a következő lehetőségek vannak:

Válasz [1] Ez egyértelmű. Bár a zárójelbe lévő számot nem értem.
Továbbítás [7] Ezt is értem mire való, de miért van zárójelbe a 7?
Megjel.olvasottként [5] Mit jelent az 5?
Üzenet áthelyezése [3] Mit jelent a 3?

Valaki légyszi' segítsen.

Arra nem tudtok valami megoldást, hogy egy lejátszási listába egy adott mappa fájljait hogyan tudom beilleszteni? Tehát ne kelljen egyesével, hanem valahogy egyszerűbben.
Hehe!

A gyorsbillentyűk jelölése :)
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

KevinN97 írta:Mindenesetre-ha visszakapom majd valamikor - ha bármi baja lesz ezután akkor eladó sorba kerül, 6700classicot nézegetem
A két telefon, még az E52 hibáival sem egy kategória... :confused3:
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
nixi
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nixi »

Sziasztok !

Hogy tudom eltüntetni az email beállitásokat felraktam a pannonos emailemet meg a Hotmailesemet aztán töröltem mindkettöt hogy ujra feltegyem csak a pannonost , de hiába allitom be a panonos felhasználo nevet kodot a korábbi Hotmailes email cimemet irja be felhasználonak és POP3 helyett IMAP-os servert ir be vagyis keveri a két fiokot ....

Már töröltem ujra a beállitásokat , Hard resetet is csináltam kártya formázását ,de semmi nem segitett valahonnan emlékszik arra a Ku....a hotmailes cimemre meg a beállitásokra !!!!! :sly: :sly:

Esetleg Van valami ötletetek ??????? :Notworty:

Attila
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

nixi írta:Sziasztok !

Hogy tudom eltüntetni az email beállitásokat felraktam a pannonos emailemet meg a Hotmailesemet aztán töröltem mindkettöt hogy ujra feltegyem csak a pannonost , de hiába allitom be a panonos felhasználo nevet kodot a korábbi Hotmailes email cimemet irja be felhasználonak és POP3 helyett IMAP-os servert ir be vagyis keveri a két fiokot ....

Már töröltem ujra a beállitásokat , Hard resetet is csináltam kártya formázását ,de semmi nem segitett valahonnan emlékszik arra a Ku....a hotmailes cimemre meg a beállitásokra !!!!! :sly: :sly:

Attila
Amikor formáztad visszaraktad a biztonsági mentést?
Mert lehet azzal került vissza a telefonra. De ez csak egy tipp.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
nixi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: nixi »

potter55 írta:
nixi írta:Sziasztok !

Attila
Amikor formáztad visszaraktad a biztonsági mentést?
Mert lehet azzal került vissza a telefonra. De ez csak egy tipp.

Erre figyeltem igen azt másoltam csak visssza a kártyára amit kaptam vele az 1 Gb-os karin .....
Pegi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pegi »

Ma viszont előjött 1 számomra érthetetlen jelenség:

Egész nap be volt kapcsolva a szinkronizálás az email fiókkal. Egy szem email sem jött, viszont keletkezett 50 kB feltöltési, és 105 kB letöltési adatforgalom. Ezt hogy csinálta mikor nem töltött le semmit?

A másik: Most mikor hazaértem, láttam, hogy nincs aktív adatkapcsolat. Eddig úgy működött, hogy reggel megkérdezte milyen kapcsolódási ponttal akarok kapcsolódni és egész nap szépen óránként felcsatlakozott a szerverre. (gmail)
Most viszont fellép, és pár másodperc után kapcsolat bontva felirattal kilép. Vajon miért?
t.benedek92
2. szint
2. szint
Has thanked: 12 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: t.benedek92 »

Pegi írta:Ma viszont előjött 1 számomra érthetetlen jelenség:

Egész nap be volt kapcsolva a szinkronizálás az email fiókkal. Egy szem email sem jött, viszont keletkezett 50 kB feltöltési, és 105 kB letöltési adatforgalom. Ezt hogy csinálta mikor nem töltött le semmit?

A másik: Most mikor hazaértem, láttam, hogy nincs aktív adatkapcsolat. Eddig úgy működött, hogy reggel megkérdezte milyen kapcsolódási ponttal akarok kapcsolódni és egész nap szépen óránként felcsatlakozott a szerverre. (gmail)
Most viszont fellép, és pár másodperc után kapcsolat bontva felirattal kilép. Vajon miért?
Az adat forgalom a szerverrel történő kommunikációból származik szerintem.
2.: Szerintem próbálj restartot és utána kapcsolódni.
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
Feko111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52

Hozzászólás Szerző: Feko111 »

Sziasztok!
Nekem E52-es készülékem van és a Garmin progi pár prc után lefagy, kilép. Kipróbáltam a legújabb verziót is de a probléma ott is fenn áll. Az elődje az E51-es tökéletesen működött. Bíztam benne, hogy ezzel sem lesz gon de sajna nem igazán vált be. Remélhetőleg ha lesz új szoftverfrissétés hozzá akkor a probléma megoldódik. De sajnos ugyanez a helyzet az McGuider programmal is lefagy. Ha valaki megoldást talál a problémára kérem jelezze nagyon szívesen megköszönném. :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”