Hát de! Ez a progi már elsőre meg se nyekkent!!Úgy elaludtam reggel,hogy csak na!akidobos írta:Igen,köszi,közben most tettem fel remélem ez már nem fog megtréfálni-finoman szólvapotter55 írta:Én amikor használtam ébresztőt akkor a Handy Alarm Pro-t használtam. Nálam jól működött és magyar is.akidobos írta:Üdv!
Nekem olyan problémám van,hogy van benne gyárilag az ébreszt és be van állítva,hogy munkanapokon x órakor ébresszen.Eddig 3szor fordult elő,hogy egyszerűen nem ébresztett.Ebből egy esetben már fent voltam és vártam,hogy bekapcsoljon,de nem tette.A hétköznapok be vannak ikszelve a beállításnál.
Volt már valakinek ilyen,vagy hasonló?Vagy esetleg tud valaki ajánlani egy megbízható óra progit?(N70-en az Alarm Managert használtam,de nem találtam "használhatót" belőle.Van ugyanis 3rd-re...)
Nokia E66
- akidobos
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 21 times
Re: Nokia E66
Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
-
- Újonc
- Készüléktípus: E66
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nem emlékszik valaki hol találom a voip beállitásokat ,hogy tudjak voipról telefonálni egyszerüen nem találom.a Sip beállitásokra lennék kiváncsi.Elöre is köszi.
Azt szeretném kérdezni hogy nem emlékszik valaki hol találom a voip beállitásokat ,hogy tudjak voipról telefonálni egyszerüen nem találom.a Sip beállitásokra lennék kiváncsi.Elöre is köszi.
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
eszközök/beállítások/csatlakozás/SIP beállításokmzolaj írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Hellosztok!
Aki használja a HANDY PHONEGUARD-ot nem tudna nekem arra az egyetlen egy egyszerű kérdsémre válaszolni hogyha lezárom a telót utánna hogy tudom újra kinyitni/feloldani???
A segítőknek előre is köszönet a válaszért!!
Aki használja a HANDY PHONEGUARD-ot nem tudna nekem arra az egyetlen egy egyszerű kérdsémre válaszolni hogyha lezárom a telót utánna hogy tudom újra kinyitni/feloldani???
A segítőknek előre is köszönet a válaszért!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Az adóvevős dologról szeretnék pár dolgot megtudni. Egyrészt Nokia és más telefon közt működik a dolog? Mi a hatótáv? Gondolom ingyenes a dolog, ha be van állítva...
Köszönöm!
Az adóvevős dologról szeretnék pár dolgot megtudni. Egyrészt Nokia és más telefon közt működik a dolog? Mi a hatótáv? Gondolom ingyenes a dolog, ha be van állítva...
Köszönöm!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Álljunk csak meg!!!!mcfrann írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Az adó-vevős dolog szolgáltatófüggő. És bizony pénzbe, komoly pénzbe kerül!
Ma Magyarországon egyik szolgáltató sem szolgáltat PTT/PoC-t.
Egy független cég, a PTTSystems szolgáltat a T-mobile hálózatán, havi 3e Ft körüli összegért. A többi két szolgáltatónál nem megoldható rentábilisen.
A Nokia az egyetlen gyártó, amely beépíti a készülékeibe ez a lehetőséget, egyetlen más gyártó sem (a Motorola amerikai piacra gyárt ilyet, de nem EU-s frekivel) vette komolyan ezt a lehetőséget.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Talán azért nem vették komolyan mert tudták hogy a szolgáltatók majd pénzt kérnek érte.
Egyébként a pannonnál is van (vagy volt) PTT szolgáltatás, emlékszem, utána is néztem, már nem emlékszem az összegre de úgy rémlik, hogy a havidíjat tízezresekben mérték. Ennyiért meg ugye a kutyának se kell. Nem is tudom kit céloztak meg ezzel az árral? Gazdag üzletemberek öltönyben az utcán sétálva brékóbrékóznak:
-Sólyom a sasfészeknek...
-Vettem Sólyom. Vége.
Mennyire komoly lenne már!
De legalább van ilyenünk is. Mint a 3D chip.
Na jó, az azért jobban ki van használva.
Pedig ha beletettek volna inkább még egy antennát és sima vókitókinak lehetne használni a telót mittudomén párszáz méteres körzetben a szolgáltató kizárásával, az tetszene. De annyira nem hiányzik.
Off vége.
Egyébként a pannonnál is van (vagy volt) PTT szolgáltatás, emlékszem, utána is néztem, már nem emlékszem az összegre de úgy rémlik, hogy a havidíjat tízezresekben mérték. Ennyiért meg ugye a kutyának se kell. Nem is tudom kit céloztak meg ezzel az árral? Gazdag üzletemberek öltönyben az utcán sétálva brékóbrékóznak:
-Vettem Sólyom. Vége.
Pedig ha beletettek volna inkább még egy antennát és sima vókitókinak lehetne használni a telót mittudomén párszáz méteres körzetben a szolgáltató kizárásával, az tetszene. De annyira nem hiányzik.
Off vége.
- Macika
- 6. szint
Elnézést, hogy ellenmondok, de a Pannonos FW-ben nem is volt sosem benne az ADÓ-VEVŐ. A gyári függetlenekben persze igen. Ha megnézed a Phoenixben a PP (Product Profile-ket), akkor ott is van benne, hogy "PoC (T-mobile)". Lehet engedélyezni olyan mobiloknál, ahol a menüben rejtve van.MrAngelo írta:Talán azért nem vették komolyan mert tudták hogy a szolgáltatók majd pénzt kérnek érte.
-Vettem Sólyom. Vége.
Off vége.
Tehát a Pannonnak ilyen szolgáltatása sem volt sosem.
Elég komoly szerver kell hozzá, a T-mobilnak sem itthon volt, hanem Németországban. Aztán mivel kint megszűnt, így itthon is.
Igen, a topictárs is azt hitte, ilyesmit jelent.
Az Országos Polgárőr Szövetség szerződést kötött egyébként a PTTSystems-szel, és napi rendszerességgel használjuk a PTT-t, nagy megelégedésre. Az egész országban használható, Záhonyból Sopronba is működik, tökéletes hangminőségben.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Tényleg. Utánanéztem.
Akkor nem tudom mire emlékeztem, mi volt irreálisan drága, úgy rémlett ez volt az. Bocs.
Vagy az nem lehet, hogy a pannon is a német T szerverét használta?
Viszont nem értem, miért kell hozzá különleges szerver?
Akkor nem tudom mire emlékeztem, mi volt irreálisan drága, úgy rémlett ez volt az. Bocs.
Vagy az nem lehet, hogy a pannon is a német T szerverét használta?
Viszont nem értem, miért kell hozzá különleges szerver?
- Macika
- 6. szint
1. Aligha hiszem, hogy ennyire kevéssé népszerű és ismert szolgáltatás miatt belemenne egy bérleti szerződésbe a konkurenciával a Pannon.MrAngelo írta:1. Vagy az nem lehet, hogy a pannon is a német T szerverét használta?
2. Viszont nem értem, miért kell hozzá különleges szerver?
Őszintén nem nagyon hallottam még Metroban közösen kihelyezett adókon kívül közösködésről a mobilszolgáltatóknál.
Kizártnak tartom, hogy a Pannon T-vel összefeküdt volna.
2. Nem tudom, nem foglalkozom ilyen mélységig a témával, de az viszont biztos, hogy ha egy pár fős magánKft-nek megfizethető a PTT-szerver (nem bérlik senkitől, saját tulajdonuk), akkor egy mobilszolgáltatónak vastagon az lenne! Az, hogy nem akarnak foglalkozni vele, az azt jelenti, hogy valamiért nem hozná be azt a >100%-os hasznot, amit ők egy mobilszolgáltatással kapcsolatos dologtól alapból elvárnak.
Nem tudom, a PTTSystemsnek hány ügyfele van, de ha megéri nekik csinálni...