Kell a keretprogram a telefonra a többit lépésről-lépésre itt megtalálod hogy hogyan kell felrakni a játékokat.kovacs.istvan82 írta:Írták hogy a Nokia E52 N-Gage kompatibilis..
http://mobilarena.hu/hir/n-gage_kepes_a ... 52_is.html
Itt találtam egy kupac N-Gage játékot...ezeket hogy lehet feltölteni a telóra ? csak simán memkártyára másol telepít és játszik ?
http://www.mediafire.com/?sharekey=de16 ... bd394dfdc2
Nokia E52
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia E52
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: LG Optimus 2x-Samsung Galaxy 3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok! Érdekes problémával küzdök. Van egy interphone sisakkihangosítóm, mely a 6120C-mel hibátlanul működik. Az E52-vel viszont érdekes dolgot produkál. Különösebb gond nélkül összekapcsolódnak és az első beszélgetésig működik is. DE
A beszélgetés végével kikapcsolaz eszköz és mindaddig be sem tudom kapcsolni amíg egy pillanatra fel nem teszem a töltőjére. És ezt csak is az E52-vel való csatlakozáskor csinálja. És csak a beszélgetés befejezése után. Nem szabványos a kék fog, vagy ez is szoftveres hiba lehet? Valakinek valami ötlete, mert így nem igazán tudom használni.

- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Nekem is csinált hasonlót a 620 Jabrám, de egy szoftverfrissítés a headseten megoldotta a dolgot...gyl66 írta:Sziasztok! Érdekes problémával küzdök. Van egy interphone sisakkihangosítóm, mely a 6120C-mel hibátlanul működik. Az E52-vel viszont érdekes dolgot produkál. Különösebb gond nélkül összekapcsolódnak és az első beszélgetésig működik is. DEA beszélgetés végével kikapcsolaz eszköz és mindaddig be sem tudom kapcsolni amíg egy pillanatra fel nem teszem a töltőjére. És ezt csak is az E52-vel való csatlakozáskor csinálja. És csak a beszélgetés befejezése után. Nem szabványos a kék fog, vagy ez is szoftveres hiba lehet? Valakinek valami ötlete, mert így nem igazán tudom használni.
Az autóhifimnél pedig a párosítás törlése, majd az újrapárosítás segített...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy
Az a megállapításom, hogy a bluetooth nem világbajnok rajta, működésén még csiszolni kell. Volt egy fx930 kihangosítom, melyel nem tudtam stabil müködést elérni. Egyrészt nehezen sikerült párosítani, állandóan megszakította a kapcsolatot. Most egy HF-300 nokia kihangosítót nyaggatok. Ezzel tökéletes volt a párosítás és működés, azonban leválasztás után már nem tudott ujra csatlakozni csak ha végigjátszottam a párosítási eljárást. A telefon ilyen sikertelen kapcsolódáskor is úgy látja, hogy kacsolatba van valamivel, de a párosított eszköz nem működik, csak ha újra párosítom - tehát felejt.
Ez egyedi hiba lehet, vagy másnál is van ilyen jelenség.
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Volt esetleg valakinek olyan jellegű problémája hogy halk volt a készülék? Itt a telefonálás közbeni halkságra gondolok, maxon van de pl. az utcán elég halknak tűnik.
Volt esetleg valakinek olyan jellegű problémája hogy halk volt a készülék? Itt a telefonálás közbeni halkságra gondolok, maxon van de pl. az utcán elég halknak tűnik.
- kovacs.istvan82
- 1. szint
Hát én leteszteltem a melóhelyen..ahol elég nagy zaj van..simán hallok mindent..szóval sztem ezzel nincs probléma. Az E51-el pl. anno semmit nem hallottam .. bár nem olyan jó a hangja mint a 3109C nek de megfelelően hangos. Anno az E51-et azért is adtam el mert baromi halk volt..az más kérdés hogy lehet hogy a mikrofon beporosodott mert ez "típus"hibája volt de nekem ezek után nem felelt meg.. Az E52 alapból hangosabb volt az első perctől kezdve. De el tudok akkora városi zajt képzelni ami alatt nem hallható a készülék..
Toniobrian írta:Sziasztok!
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
- kovacs.istvan82
- 1. szint
Mikor a külső és a belső GPS-t teszteltem a külső gps-el bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikált az E52.. ( haimax gps ) és több órán keresztül stabilan tartotta a bluetooth kapcsolatot .. meg utána le és rá is csatlakoztam, azzal nem volt gond.
De viccesek ezek a dolgok, pontosan nem emlékszem milyen típusok között de ANNO a Nokia 3650 + Nokia XXX között nem működött a kapcsolat de a Siemens ME45 el meg simán össze tudtam kapcsolni
De viccesek ezek a dolgok, pontosan nem emlékszem milyen típusok között de ANNO a Nokia 3650 + Nokia XXX között nem működött a kapcsolat de a Siemens ME45 el meg simán össze tudtam kapcsolni

applausee51 írta:Az a megállapításom, hogy a bluetooth nem világbajnok rajta, működésén még csiszolni kell. Volt egy fx930 kihangosítom, melyel nem tudtam stabil müködést elérni. Egyrészt nehezen sikerült párosítani, állandóan megszakította a kapcsolatot. Most egy HF-300 nokia kihangosítót nyaggatok. Ezzel tökéletes volt a párosítás és működés, azonban leválasztás után már nem tudott ujra csatlakozni csak ha végigjátszottam a párosítási eljárást. A telefon ilyen sikertelen kapcsolódáskor is úgy látja, hogy kacsolatba van valamivel, de a párosított eszköz nem működik, csak ha újra párosítom - tehát felejt.
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
- Pegi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
- Kapcsolat:
Sziasztok.
Az normális dolog, hogy "Golden business" témára állítva vibrál a kijelző? Névjegyzék, vagy egyéb nézetben látható inkább, mikor nincs más háttér.
Gyári beállításokkal sikerült beállítanom a Gmail-s postafiókomat. Ez viszont mikor nincs wlan a közelembe, állandóan egprs kapcsolatban lóg. Sehogy sem tudom rávenni, hogy kérdezzen rá csatlakozás előtt, mit használjon a kapcsolódáshoz. Már átnéztem a fórumot, de sajnos nem találtam rá választ. Esetleg valaki nem tudna segíteni?
Az normális dolog, hogy "Golden business" témára állítva vibrál a kijelző? Névjegyzék, vagy egyéb nézetben látható inkább, mikor nincs más háttér.
Gyári beállításokkal sikerült beállítanom a Gmail-s postafiókomat. Ez viszont mikor nincs wlan a közelembe, állandóan egprs kapcsolatban lóg. Sehogy sem tudom rávenni, hogy kérdezzen rá csatlakozás előtt, mit használjon a kapcsolódáshoz. Már átnéztem a fórumot, de sajnos nem találtam rá választ. Esetleg valaki nem tudna segíteni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Sziasztok. A kijelzőn látszik az átirányítás ikonja. De nincs átirányítva. Ha törlöm az átirányítást, akkor eltűnik, de egy idő után megint megjelenik.
köszi
köszi
- marcedli
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Érdekesen viselkedik a gps nekem.
Csak a belső használatával fél óráig vártam (Budapest, nyílt terepen), nem volt elég műholdjel se a Sygic-kel, se a saját szoftverrel. Aztán ráengedve az aGPS-t, kb 10 percig vártam, úgy sem találta meg a Sygic. A saját szoft kb 5 mp után behatárolta. Ezután elindítva a Sygicet kb ugyanannyi volt neki is....érdekes. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Érdekesen viselkedik a gps nekem.
Csak a belső használatával fél óráig vártam (Budapest, nyílt terepen), nem volt elég műholdjel se a Sygic-kel, se a saját szoftverrel. Aztán ráengedve az aGPS-t, kb 10 percig vártam, úgy sem találta meg a Sygic. A saját szoft kb 5 mp után behatárolta. Ezután elindítva a Sygicet kb ugyanannyi volt neki is....érdekes. Valaki tapasztalt már hasonlót?