Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Macika írta:Leírom lassabban.
A nevezett topictárs KONKRÉTAN a SKYPE-ot kérdezte, a hanghívást, ill. a videohívást.
Ha másból nem, ebből fel kellett (volna) tűnjön, hogy NEM a fringre gondol (ami valóban képes a skype rendszerét kezelni).
IGEN, a fring KÉPES hanghívásra (bár szinte a használhatóságot kizáró minőségben), de a srác NEM ezt kérdezte!
Akkor bocs, nem néztem honnan indult a kérdés, de nem mondtam az általad felsorolt dolgoknak ellent.
Nem tudtam hogy csak az a lényeg hogy a Skype co Ltd. terméke legyen. A lényeg hogy a fring progival lehet skype usernévként belépve másik skype user hívni. Vagy SkypeOUT-ot hívni (vagy MSN-t, stb)... Persze ez régebben nem volt..
Amúgy meg ott vannak a SIP szolgáltatók is, de azt se ajánlottam, pedig még progit sem kell telepíteni hozzá. ;)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Doky586 írta:Akkor bocs, nem néztem honnan indult a kérdés, de nem mondtam az általad felsorolt dolgoknak ellent.
Nem tudtam hogy csak az a lényeg hogy a Skype co Ltd. terméke legyen. A lényeg hogy a fring progival lehet skype usernévként belépve másik skype user hívni. Vagy SkypeOUT-ot hívni (vagy MSN-t, stb)... Persze ez régebben nem volt..
Amúgy meg ott vannak a SIP szolgáltatók is, de azt se ajánlottam, pedig még progit sem kell telepíteni hozzá. ;)
Így van, egyetértünk!
Smile
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Smile »

Valaki mondja már meg nekem, h arról a memória kártyáról amit gyárilag kaptam a telefonhoz, hogy tudom átmásolni az adatokat? A legfontosabbak a gyári témák lennének ami csak a memóriakártyán van fenn.
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Smile írta:Valaki mondja már meg nekem, h arról a memória kártyáról amit gyárilag kaptam a telefonhoz, hogy tudom átmásolni az adatokat? A legfontosabbak a gyári témák lennének ami csak a memóriakártyán van fenn.
Az E:\private\10207144\import-ban lévő mappákat másold át a C:\private\10207144\import-ba és az E:\resource\skins-ben lévő mappákat is a C:\resource\skin-be.
Smile
Újonc
Újonc

Salmi írta:
Smile írta:Valaki mondja már meg nekem, h arról a memória kártyáról amit gyárilag kaptam a telefonhoz, hogy tudom átmásolni az adatokat? A legfontosabbak a gyári témák lennének ami csak a memóriakártyán van fenn.
Az E:\private\10207144\import-ban lévő mappákat másold át a C:\private\10207144\import-ba és az E:\resource\skins-ben lévő mappákat is a C:\resource\skin-be.
Már csak az a kérdés, hogy-hogy tudom átmásolni. Csak azért mert nem látom a c:-n ezeket a mappákat.
gyoergynovotny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: gyoergynovotny »

Smile írta:
Salmi írta:
Már csak az a kérdés, hogy-hogy tudom átmásolni. Csak azért mert nem látom a c:-n ezeket a mappákat.
A telefon normál fájlkezelője nem mutatja ezeket a mappákat. Én ilyenkor memkártya olvasót használok, de vannak olyan fájlkezelők, amik mutatják ezeket is a telefonon.
Megkaptam a prividet, igyekszem délután-este átküldeni a témákat.
Smile
Újonc
Újonc

Ha így megtudom oldani akkor nem fontos, de a biztonság kedvéért ha nem gond, megköszönném.
gyoergynovotny
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: gyoergynovotny »

Smile írta:Ha így megtudom oldani akkor nem fontos, de a biztonság kedvéért ha nem gond, megköszönném.
küldj privátba egy email címet és átküldöm őket.
kovacs.istvan82
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: kovacs.istvan82 »

Hát kár hogy nem fém az eleje mint az E51.nek.. Akinek van ilyen telója nyilatkozzon hogy NEKIK az alja nem mozog picit jobbra-balra ? olyan 1-1,5mm és persze icipicit nyikorog is közben.

Tudom, h másnak ez semmiség de egy 70-80e Ft teló legyen már normálisan összerakva főleg ha E széria.. Nem is értem miért lett az előlap műanyag.
Nokia E52 + TomTom 6.02 + Garmin XT + Sygic 7.71 + Nokia Maps 3 + Google Maps + SmartGPS ( Anno: Nokia E50 , E51 )
dev00
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: dev00 »

Nekem is mozog jobra balra .
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”