így se tudom
Total Recall feltelepült, és vesz is fel hívásokat (bár egyet valamiért nem vett fel...), de...
több SIS program, amit az oldalról letöltöttem, és a felsorolásában ott van az E50, nem települ fel...
Opera Mini, KeyLock programok... ?
ilyenkor mi a helyzet?
Nokia E50
- wmiki
- 1. szint
- Készüléktípus: Defy
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia E50
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Az opera mini java alkalmazás, annak nincs köze a szignózáshoz.wmiki írta:így se tudom
Total Recall feltelepült, és vesz is fel hívásokat (bár egyet valamiért nem vett fel...), de...
több SIS program, amit az oldalról letöltöttem, és a felsorolásában ott van az E50, nem települ fel...
Opera Mini, KeyLock programok... ?
ilyenkor mi a helyzet?
- wmiki
- 1. szint
- Készüléktípus: Defy
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 1 time
SIS-t tettem volna fel, de van amelyik mod fel se ment, van amelyik opera meg felment, ott volt a telepítések közt, de nem indult el
coreplayer felment (másik player nem), egyik "best"keylock felment, többi nem...
coreplayer felment (másik player nem), egyik "best"keylock felment, többi nem...
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/
-
- Újonc
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdvözletem !
Valaki tud valamilyen megfejtést ezzel kapcsolatban hogy ki írja a teló sim bele helyezésnél hogy SIM not valid ? Keresgélek az oldalon de egyenlőre nem találok semmit,
Nagyon köszi ha valaki tud valami infót, vagy hasznosat.
Viktor.
Valaki tud valamilyen megfejtést ezzel kapcsolatban hogy ki írja a teló sim bele helyezésnél hogy SIM not valid ? Keresgélek az oldalon de egyenlőre nem találok semmit,
Nagyon köszi ha valaki tud valami infót, vagy hasznosat.
Viktor.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
És másik telefonban működik ez a kártya? Ha igen, akkor végfok. Ha nem, akkor szolgáltatói tiltás is lehet.