Nokia E52
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia E52
Az megöli a telefont.cybergsm írta:Vagy esetleg downgrade?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- runner 125
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok,
Gyenge T lefedettség miatt (Voda-ra váltanának) valahogy függetlenítenem kellene apu E52-jét.
Megoldható?
Köszönöm.
Gyenge T lefedettség miatt (Voda-ra váltanának) valahogy függetlenítenem kellene apu E52-jét.
Megoldható?
Köszönöm.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Meg.runner 125 írta:Sziasztok,
Megoldható?
Köszönöm.
http://www.gsmdoki.com/nokiasl3.html
Nekem itt csinálták. Online működik.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
E52-esen szoftvert frissítettem még az ősszel, szervízben 091.003, aztán szépen elkezdtem visszatenni mindent.
A profilokhoz a Handy Profiles-t használom, simán felment, működik is.
Fájlkezelőnek az X-Plore v1.51, ez is felment, és pár nappal ezelőttig működött is, most azonban már nem indul el. Újra is lett telepítve, de nem segített.
A kedvenc ébresztő progim a Handy Alarm Pro 1.1.0, dátum visszaállítással ez is felment, de nem kezeli a hangerőt, szóval hiába csökkentem, reggel nagy hangerővel ébreszt!
Esetleg ötlet? Illetve ha vki tud olyan ébresztő progit, ami esetleg képes sok perc alatt elérni a beállított hangerőt, kérem írjon!
Koszi:
Laci
E52-esen szoftvert frissítettem még az ősszel, szervízben 091.003, aztán szépen elkezdtem visszatenni mindent.
Fájlkezelőnek az X-Plore v1.51, ez is felment, és pár nappal ezelőttig működött is, most azonban már nem indul el. Újra is lett telepítve, de nem segített.
A kedvenc ébresztő progim a Handy Alarm Pro 1.1.0, dátum visszaállítással ez is felment, de nem kezeli a hangerőt, szóval hiába csökkentem, reggel nagy hangerővel ébreszt!
Esetleg ötlet? Illetve ha vki tud olyan ébresztő progit, ami esetleg képes sok perc alatt elérni a beállított hangerőt, kérem írjon!
Koszi:
Laci
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Az x-plore-ból az 1.60-ast töltsd le. Az már hivatalosan ingyenes http://www.lonelycatgames.com/?app=xplo ... rsion=1_60haliholaci írta:Sziasztok!
Koszi:
Laci
Az ébresztőre nincs ötletem. Illetve ha minden igaz be lehet állítani, hogy emelkedő hangerővel ébresszen. Így nem ordítva kezd ébreszteni. Ebben nem vagyok biztos.
Vagy próbálj ki másik ébresztő progit. A letöltéseknél van egy pár.
- These users thanked the author ferret for the post:
- haliholaci (2014-01-22 szer. 05:39:43)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Nagyon köszi, a link meg már igazán gáláns!ferret írta:Az x-plore-ból az 1.60-ast töltsd le. Az már hivatalosan ingyenes http://www.lonelycatgames.com/?app=xplo ... rsion=1_60haliholaci írta:Sziasztok!
Koszi:
Laci
Az ébresztőre nincs ötletem. Illetve ha minden igaz be lehet állítani, hogy emelkedő hangerővel ébresszen. Így nem ordítva kezd ébreszteni. Ebben nem vagyok biztos.
Vagy próbálj ki másik ébresztő progit. A letöltéseknél van egy pár.
Keresgélek ébresztőt, bevallom én már fizetnék is érte, ez az egy gondom van a telómmal!
Laci
-
- Újonc
No, megoldódott a Handy Alarm, letöröltem, letöltöttem innen újra, feltelepítettem, és manó tudja miért, de most működik!
Még egy kérdés, a gyári képnézegető nem frissíti a mappát ha újra van telepítve! Mit kell tennem, ha megnyitom elvben automatikusan kellene, de nem teszi, mindig csak az új képeket látom!
Köszi:
Laci
Még egy kérdés, a gyári képnézegető nem frissíti a mappát ha újra van telepítve! Mit kell tennem, ha megnyitom elvben automatikusan kellene, de nem teszi, mindig csak az új képeket látom!
Köszi:
Laci
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Azt hiszem lassan új teló után kell néznem.
Túl sokszor lassul be brutálisan.
Néha már újra kell indítanom, és akkor úgy áll fel, hogy kiírja: Rendszerhiba. De aztán működik tovább.
Jól bírja egyébként, sokszor esett már le ( ezek a csupa érintős okostelók ezt nem bírnák így), és amit használok, az működik is rajta (wifi, gps, sip, mobilevoip callbackre, opera mini, led torch a világításhoz).
Kár hogy a Nokia nem rakott bele anno több ramot, pörgősebb magot. Na de nem először és nem utoljára cseszi el a termékeit a Nokia.
Sok gyártó jön ki ugyanannak a telónak az erősebb verziójával, a Nokia sajnos ebbe nem szállt be.
Szeretem hogy nincs úgy túlbonyolítva mint egy android, nem is olyan nagy mint a most trendi tepsik, és szép is.
Túl sokszor lassul be brutálisan.
Néha már újra kell indítanom, és akkor úgy áll fel, hogy kiírja: Rendszerhiba. De aztán működik tovább.
Jól bírja egyébként, sokszor esett már le ( ezek a csupa érintős okostelók ezt nem bírnák így), és amit használok, az működik is rajta (wifi, gps, sip, mobilevoip callbackre, opera mini, led torch a világításhoz).
Kár hogy a Nokia nem rakott bele anno több ramot, pörgősebb magot. Na de nem először és nem utoljára cseszi el a termékeit a Nokia.
Sok gyártó jön ki ugyanannak a telónak az erősebb verziójával, a Nokia sajnos ebbe nem szállt be.
Szeretem hogy nincs úgy túlbonyolítva mint egy android, nem is olyan nagy mint a most trendi tepsik, és szép is.