Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
cybergsm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: cybergsm »

Még mindig semmi...senki nem mentette le?
cybergsm

Hozzászólás Szerző: cybergsm »

Vagy esetleg downgrade?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

cybergsm írta:Vagy esetleg downgrade?
Az megöli a telefont.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
runner 125
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: runner 125 »

Sziasztok,

Gyenge T lefedettség miatt (Voda-ra váltanának) valahogy függetlenítenem kellene apu E52-jét.

Megoldható?

Köszönöm.
CineDOG
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: CineDOG »

runner 125 írta:Sziasztok,

Gyenge T lefedettség miatt (Voda-ra váltanának) valahogy függetlenítenem kellene apu E52-jét.

Megoldható?

Köszönöm.
Meg.

http://www.gsmdoki.com/nokiasl3.html

Nekem itt csinálták. Online működik.
haliholaci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: haliholaci »

Sziasztok!
E52-esen szoftvert frissítettem még az ősszel, szervízben 091.003, aztán szépen elkezdtem visszatenni mindent.
A profilokhoz a Handy Profiles-t használom, simán felment, működik is.
Fájlkezelőnek az X-Plore v1.51, ez is felment, és pár nappal ezelőttig működött is, most azonban már nem indul el. Újra is lett telepítve, de nem segített.
A kedvenc ébresztő progim a Handy Alarm Pro 1.1.0, dátum visszaállítással ez is felment, de nem kezeli a hangerőt, szóval hiába csökkentem, reggel nagy hangerővel ébreszt!

Esetleg ötlet? Illetve ha vki tud olyan ébresztő progit, ami esetleg képes sok perc alatt elérni a beállított hangerőt, kérem írjon!
Koszi:
Laci
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

haliholaci írta:Sziasztok!
E52-esen szoftvert frissítettem még az ősszel, szervízben 091.003, aztán szépen elkezdtem visszatenni mindent.
Fájlkezelőnek az X-Plore v1.51, ez is felment, és pár nappal ezelőttig működött is, most azonban már nem indul el. Újra is lett telepítve, de nem segített.
A kedvenc ébresztő progim a Handy Alarm Pro 1.1.0, dátum visszaállítással ez is felment, de nem kezeli a hangerőt, szóval hiába csökkentem, reggel nagy hangerővel ébreszt!

Esetleg ötlet? Illetve ha vki tud olyan ébresztő progit, ami esetleg képes sok perc alatt elérni a beállított hangerőt, kérem írjon!
Koszi:
Laci
Az x-plore-ból az 1.60-ast töltsd le. Az már hivatalosan ingyenes http://www.lonelycatgames.com/?app=xplo ... rsion=1_60
Az ébresztőre nincs ötletem. Illetve ha minden igaz be lehet állítani, hogy emelkedő hangerővel ébresszen. Így nem ordítva kezd ébreszteni. Ebben nem vagyok biztos.
Vagy próbálj ki másik ébresztő progit. A letöltéseknél van egy pár.
These users thanked the author ferret for the post:
haliholaci (2014-01-22 szer. 05:39:43)
Rating: 2.63%
Kép Kép
haliholaci
Újonc
Újonc

ferret írta:
haliholaci írta:Sziasztok!

Koszi:
Laci
Az x-plore-ból az 1.60-ast töltsd le. Az már hivatalosan ingyenes http://www.lonelycatgames.com/?app=xplo ... rsion=1_60
Az ébresztőre nincs ötletem. Illetve ha minden igaz be lehet állítani, hogy emelkedő hangerővel ébresszen. Így nem ordítva kezd ébreszteni. Ebben nem vagyok biztos.
Vagy próbálj ki másik ébresztő progit. A letöltéseknél van egy pár.
Nagyon köszi, a link meg már igazán gáláns! :taps2:
Keresgélek ébresztőt, bevallom én már fizetnék is érte, ez az egy gondom van a telómmal!
Laci
haliholaci
Újonc
Újonc

No, megoldódott a Handy Alarm, letöröltem, letöltöttem innen újra, feltelepítettem, és manó tudja miért, de most működik!
Még egy kérdés, a gyári képnézegető nem frissíti a mappát ha újra van telepítve! Mit kell tennem, ha megnyitom elvben automatikusan kellene, de nem teszi, mindig csak az új képeket látom!
Köszi:
Laci
CineDOG
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: CineDOG »

Azt hiszem lassan új teló után kell néznem.
Túl sokszor lassul be brutálisan.
Néha már újra kell indítanom, és akkor úgy áll fel, hogy kiírja: Rendszerhiba. De aztán működik tovább.
Jól bírja egyébként, sokszor esett már le ( ezek a csupa érintős okostelók ezt nem bírnák így), és amit használok, az működik is rajta (wifi, gps, sip, mobilevoip callbackre, opera mini, led torch a világításhoz).
Kár hogy a Nokia nem rakott bele anno több ramot, pörgősebb magot. Na de nem először és nem utoljára cseszi el a termékeit a Nokia.
Sok gyártó jön ki ugyanannak a telónak az erősebb verziójával, a Nokia sajnos ebbe nem szállt be.
Szeretem hogy nincs úgy túlbonyolítva mint egy android, nem is olyan nagy mint a most trendi tepsik, és szép is.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”