Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

dzsonzi írta:
kukszi írta:
dzsonzi írta:

91.4-es van rajta, RM-530, de már sikerült megoldani a problémát. Magyar nyelvű.
Most már csak egy hibája van hogy állandóan rácsatlakozik a mobilnetemre, pedig be van állítva hogy mindig kérdezzen rá és prioritásban sem az első!
Hiába, be van állítva minden hogy ne tudjon rácsatlakozni mégis rákapcsolódik!

Tudsz erről valamit?
Köszi..
Töröld a hozzáférési pontokat, ha nem akarod akkor nevezd át őket, (hozzáadsz egy betüt) és nem tud csatlakozni akárhogy is akar :)
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

Tud valaki segíteni? az a gond az E72-vel hogy aug.24.óta nem tud letölteni 1db.emailt sem, pedig a beállítások jók, a telo hibátlan,
Átraktam a kártyát egy másik E72-be, majd egy E71-be, ugyanazt produkálja, 2-3mp-ig forog a zöld nyil karika, kapcsolódás/szinkron indításakor, a Netre való csatlakozás létrejön, kirakja a 3,5G ikont, dupla nyíllal, majd kiírja ......@freemail.hu frissítés folyamatban, majd egy pillanat múlva kapcsolat ...,,,@freemail.hu kapcsolat bontva, piros karika X-el,
A Nokia E-mail gyári alkalmazást használom, ez lett rá telepítve, a szoftverfrissítés után is működött eddig,kb.2,5éve használtam.
Amikor elindítom az email beáll.varázslót az adatok jelszó bekérése után azt írja ki , postafiók létrehozása, nem lehetséges.
Mi lehet a gond, talán a Nokia E-mail szervere nem kapcsolódik a freemail szerveréhez, letiltották ezt a szolgáltatást?
Hogy van ez, vegyek most már androidot, mert azé a jövő?
nekem nem hiányzik.
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

Az internetem T-mobilos előfizetéses, Net-M díjcsomag. gondolom ez tök mindegy.
easton
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52 E72

Hozzászólás Szerző: easton »

Sziasztok

Olyan problémám adódott, hogy a készülék korábbi tulajdonosa a telefon memóriájának gyökérkönyvtárába felmásolt kb 200Mb-nyi fényképet. Ennek köszönhetően a telefonnak nincs használható belső memóriája. A képek láthatóak az Win XP/Intézőben és a Nokia Suite-ben is, de nem tudom törölni. Hibaüzenetként a készülék nem válaszol / nincs csatlakoztatva jelenik meg. Win7-es rendszeren melyen telepítve van a Nokia Suite, sajnos nem tudtam kipróbálni.

Miként és milyen prg-mal lehet ezt számomra felesleges tartalmat törölni, hard reset megoldja e a problémát?

Köszi, üdv:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

easton írta:Sziasztok

Olyan problémám adódott, hogy a készülék korábbi tulajdonosa a telefon memóriájának gyökérkönyvtárába felmásolt kb 200Mb-nyi fényképet. Ennek köszönhetően a telefonnak nincs használható belső memóriája. A képek láthatóak az Win XP/Intézőben és a Nokia Suite-ben is, de nem tudom törölni. Hibaüzenetként a készülék nem válaszol / nincs csatlakoztatva jelenik meg. Win7-es rendszeren melyen telepítve van a Nokia Suite, sajnos nem tudtam kipróbálni.

Miként és milyen prg-mal lehet ezt számomra felesleges tartalmat törölni, hard reset megoldja e a problémát?

Köszi, üdv:
Szia!

Mondjuk x-plore-al próbálnám meg, letöltések között megtalálod.
hun_milo
3. szint
3. szint

Damir írta:
easton írta:Sziasztok

Köszi, üdv:
Szia!

Mondjuk x-plore-al próbálnám meg, letöltések között megtalálod.
Esetleg egy Hard Reset ?
easton
Újonc
Újonc

Köszönöm az X-plore megoldotta a problémát.

Egy apró kérdés a hard resettel. A H.R. a gyári, első bekapcsolás előtti állapotot állítja vissza.
Ez egyben az is jelenti, hogy a hard resetet követően a készülék tartalmazni fog minden gyárilag telepített segédprogramot (szótár, rádió, térképek, stb...) amivel anno a telefont gyárilag ellátták?
hun_milo
3. szint
3. szint

easton írta:Köszönöm az X-plore megoldotta a problémát.

Egy apró kérdés a hard resettel. A H.R. a gyári, első bekapcsolás előtti állapotot állítja vissza.
Ez egyben az is jelenti, hogy a hard resetet követően a készülék tartalmazni fog minden gyárilag telepített segédprogramot (szótár, rádió, térképek, stb...) amivel anno a telefont gyárilag ellátták?
Ez így van. Azért azt tudni kell hogy mindent töröl, HR előtt illik egy mentést alkalmazni .
easton
Újonc
Újonc

Elvileg ha elvégzem a teljes biztonsági mentést úgymond nagy bajt/kárt nem tudok okozni, csak max beállíthatom magmanka újra a készüléket illetve telepíthetem a korábban általam instalált alkalmazásokat.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

easton írta:Elvileg ha elvégzem a teljes biztonsági mentést úgymond nagy bajt/kárt nem tudok okozni, csak max beállíthatom magmanka újra a készüléket illetve telepíthetem a korábban általam instalált alkalmazásokat.
Pontosan. Bár ajánlott csak a névjegyet, üzeneteket, naptárt és jegyzeteket visszaállítani, így biztos nem kavar össze semmit a visszaállítás, a beállításokat pedig állítgasd be te, szánd rá azt a pár percet.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”