Nokia E6-00

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Deadpool
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 9 times

Re: Noka E6-00

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Sziasztok!

Valaki beletudná tenni a magyar nyelvet ebbe a szoftba?: http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=84477.0
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Deadpool írta:Sziasztok!

Valaki beletudná tenni a magyar nyelvet ebbe a szoftba?: http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=84477.0

Szia. Kibontottam a rofs2 fájlt és van benne magyar nyelv .
Skyp: kukuc-
doki1982
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: doki1982 »

Sziasztok!

Kivágtam a csilivili htc-m és visszatértem a jól bevállt nokiához. Egy problémám van csak, hogy nem tudom felrakni az e6-ra az ultimate voice recorder-t. Működnek még ezek a .cer és .key fájlokat készítő oldalak? Vagy tudtok jól működő beep nélküli programot?

köszi
Rian
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E6

Hozzászólás Szerző: Rian »

Sziasztok!

Vettem egy SanDisk Mobile Ultra Micro Secure Digital HC (SDHC) 32GB (30MB/s, Class 10) -es kártyát E6-osomba, de néha eltűnik a memória kártya tartalma. A meghajtó létezik továbbra is, de a kártya tartalma nem látszik.

Mi lehet a gond? Csak ezzel a kártyával csinálja. A kártya hibátlanul működik más telefonba, számítógépben sem rosszalkodik. Csak az E6-ba. Írási hibát jelez, majd eltűnik a kártya tartalma.

Üdv!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Rian írta:Sziasztok!

Vettem egy SanDisk Mobile Ultra Micro Secure Digital HC (SDHC) 32GB (30MB/s, Class 10) -es kártyát E6-osomba, de néha eltűnik a memória kártya tartalma. A meghajtó létezik továbbra is, de a kártya tartalma nem látszik.

Mi lehet a gond? Csak ezzel a kártyával csinálja. A kártya hibátlanul működik más telefonba, számítógépben sem rosszalkodik. Csak az E6-ba. Írási hibát jelez, majd eltűnik a kártya tartalma.

Üdv!
Szia!

Kingston kártyákkal volt régen olyan, hogy nem szerették egymást a telefonnal, úgy látszik nálad is ez van.... :roll:
Rian
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E6

Hozzászólás Szerző: Rian »

Na igen :) A szervizes srác is mondta, hogy felejtsem el a Kingston márkát :D Elkezdte fikázni a kártyámat, és bogarakat ültetett a telefonom menü sebességébe.
De ez borzasztó, itt csücsül a 32 gigás kártyám, és használhatatlan.

Ez nem teljesen témába vág, de ha választanotok kellene Nokia S^3 telefonotok helyett, ti mit választanátok?
Ti mennyire használjátok az USB bemenetet? (USB OTG)
TV kimenetet?

Én egyszerűen nem találok alternatívát, lehet túlságosan elfogult vagyok. Annyira jó, hogy lehet rá kütyüket dugni, pl. pendrive.

Üdv!
Zolika70
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E6-00

Hozzászólás Szerző: Zolika70 »

Üdv !

Egy iszonyat bosszantó problémára keresek megoldást, már mindenhol kerestem de nem találok rá. Vagy lehet hogy Én vagyok béna...
A gond Nokia e6-00 névjegyzékben időnként fogja magát és átmegy kijelőlés módba, és sehogy sem tudok belőle kilépni..

Ha valaki tud rá megoldást kérem mondja el. Eddig mindig a telefon újrainditásával oldottam meg, dehát elég kellemetlen ha valakit fel akarok hivni, előtte mindig restart?!

Sziasztok !
ramirezx
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E6-00

Hozzászólás Szerző: ramirezx »

kukszi írta:
Deadpool írta:Sziasztok!

Szia. Kibontottam a rofs2 fájlt és van benne magyar nyelv .
Szia,

Nemrég vettem két darab E6-ost magyar menüvel. Az egyiken jelentkezett a "WSERV logging error number. 257" nevű probléma. Tegnap a Nokia PC suite-on keresztül letöltöttem minden létező rendszerfrissítést (384MB), plusz a telefonon külön a szoftverfrissítéssel is. Most a 111.140.0058-as verzió van fent (Nokia Belle Refresh), Custom version C00.01, a nyelvi csomagból pedig a 01.01 és nincs magyar!!
Mint említettem kettőt vettem, a másikon még az első netkapcsolatnál csinált egy rövid frissítést és azzal nem volt semmi probléma: nincs az említett bug, illetve a szoftver verziószámok is megegyeznek most már a két telefonon, kivéve a nyelvi csomag, mert a másikon 18.01-es van fent.
A kérdésem, hogy mit tudok csinálni, hogy legyen magyar nyelv? (A WSERV logging error is újra feltűnt ma reggel, de most már az akkut is kivettem, mert a Nokia szerint az megoldás. Hát nem tudom.)
Tudnál segíteni? Köszi
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Szia.Vegyél fel skyp és segitek.
Skyp: kukuc-
ramirezx
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E6-00

Hozzászólás Szerző: ramirezx »

Szia. Ez a munkahelyi gépem, nincs skyp.
Ennyire bonyolult?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”