Nokia E7-00

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
ackok21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Re: Nokia E7-00

Hozzászólás Szerző: ackok21 »

Köszönöm a választ!

3g-t és wifit is használva, összehasonlítottam a telefont, a saját c7ememmel ( azon belle van).
A különbség a legtöbb esetben érezhető volt, hosszú másodperceket vert a belle a simbyan pr1.1-re. De úgy érzem ennek a legnagyobb oka a böngészők közötti különbség. Mindkettőn a gyárit használtam, de a c7-en tudomásom szerint a legújabb van, még az e7 ez eredetivel (még nem volt frissítve) böngész a neten.
Megfogadom a tanácsod és frissítem az e7-est is és kíváncsi leszek a változásra, szerintem ezzel csak nyerhet a teló ;)
zolika780128
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E7
Nem: Férfi
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zolika780128 »

Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki használható, magyar nyelvű módosított CFW-t E7-00-hoz, vagy készíteni? :)
Találtam egyet, de sajnos Persza,Héber, és Angol nyelvet tartalmaz. Az angollal nem is lenne baj, de akkor a qwertz-n sem működnek az ékezetek.
Próbáltam beexportálni a magyar nyelvet a ROFS2 fájlba, de sajnos a Rebuild-nál errort ír ki, valamiért nem tudja lefordítani.

Köszönöm.

Z.
ackok21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ackok21 »

Sziasztok!

Frissítettem bellére, és a várt eredményt hozta is. Gyorsabb a telefon és a net is. Utána jelezte hogy újabb frissítések érhetők el, amiket haza érve suiton keresztül telepítettem is. Az egyetlen probléma hogy még mindig azt jelzi a képernyő tetején, hogy frissítések érhetők el, de ha megnyitom, jön az üzenet: Jó hír a telefonon minden a legfrissebb, vagy valami ilyesmi. kilépés után a jel még mindig ott van. Az újra indítás sem segített, pedig már az automatikus ellenőrzést is kikapcsoltam. nem tudom mi lehet az oka, de elég zavaró hogy nem lehet eltüntetni.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Tudtok rá megoldást?
(Nokia maps 2.0, microsoft apps, gyorskeresés voltak frissítve)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

ackok21 írta:Sziasztok!

Frissítettem bellére, és a várt eredményt hozta is. Gyorsabb a telefon és a net is. Utána jelezte hogy újabb frissítések érhetők el, amiket haza érve suiton keresztül telepítettem is. Az egyetlen probléma hogy még mindig azt jelzi a képernyő tetején, hogy frissítések érhetők el, de ha megnyitom, jön az üzenet: Jó hír a telefonon minden a legfrissebb, vagy valami ilyesmi. kilépés után a jel még mindig ott van. Az újra indítás sem segített, pedig már az automatikus ellenőrzést is kikapcsoltam. nem tudom mi lehet az oka, de elég zavaró hogy nem lehet eltüntetni.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Tudtok rá megoldást?
(Nokia maps 2.0, microsoft apps, gyorskeresés voltak frissítve)
Szia!

A Nokia maps-nál lehet van újabb verzió, próbáld meg Áruházból frissíteni, remélhetőleg eltűnik. :roll:
esel64
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N86 8MP

Hozzászólás Szerző: esel64 »

Olyan kérdésem lenne, hogy J.A.F.-al lehet az E7 -et frissíteni.
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

esel64 írta:Olyan kérdésem lenne, hogy J.A.F.-al lehet az E7 -et frissíteni.
Szia.Lehet de csak akkor ha nagyobb vagy ugyan azt a szoftvert raksz rá mint ami a telon jelenleg van. Phönix miért nem jó erre neked?
Skyp: kukuc-
esel64
Újonc
Újonc

Mindig is Jaf-al frissítettem minden telómat. Ez ugyanis nem írja át PC-ot, és gyakorlatilag bármilyen PC-ú szoftot feltehetsz. Természetesen csak ugyanolyan RM, és verzió számút. Ezt gyakoroltam be és ez simán, és biztonságosan tudom csinálni.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

esel64 írta:Mindig is Jaf-al frissítettem minden telómat. Ez ugyanis nem írja át PC-ot, és gyakorlatilag bármilyen PC-ú szoftot feltehetsz. Természetesen csak ugyanolyan RM, és verzió számút. Ezt gyakoroltam be és ez simán, és biztonságosan tudom csinálni.
Dehogynem írja át ;)
esel64
Újonc
Újonc

Nem tudom. Én még akármelyik telefonom frissítettem jaf-al mindig meg maradt az eredeti PC kódja telefonomnak. Inkább az foglalkoztat jobban, hogy ha nem indul el automatikusan frissítés után, hogyan tudok "akksi ki-be"-t csinálni, illetve hogy tudom újraindítani a telefont?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

esel64 írta:Nem tudom. Én még akármelyik telefonom frissítettem jaf-al mindig meg maradt az eredeti PC kódja telefonomnak. Inkább az foglalkoztat jobban, hogy ha nem indul el automatikusan frissítés után, hogyan tudok "akksi ki-be"-t csinálni, illetve hogy tudom újraindítani a telefont?
Mert a Symbian^3-as telefonokon nem íródik át a product code ;) Az összes többin igen.

Bekapcs gombot 8mp-ig nyomva 3-at rezzen a telefon, ilyenkor restartolja magát, még akkor is, ha csonttá fagyott, és semmire se reagál.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”