Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
ferzoo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E71 grey
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: ferzoo »

Na halljátok,örülök hogy küldtek egy házat E71-hez, meg 3db. 1,4csavart, összerakáshoz.
Azt ígérték hogy lesz Grey alsó dekorcsík, a gyártótól, de min 1hónap időbe telik, és nem biztos a dolog.
Hát én már nem hiszek benne, marad a használt bontott cucc, vatera, Expressz, stb.
ferzoo
1. szint
1. szint

Megjött a ház, eredeti Gyári taiwani cucc, jó minőségű.
A csavarok viszont gyengék, meg sem lehet húzni őket, mert 1,2mm.a rovátka, és elég xar anyagból vannak.
Ami a memokari +usb csatlakozó védő gumit illeti, nos az beszerezhetetlen, még gyártótól sem lehet, rendelni,raktáron sincs.
viszont egy jó ötlet nyomán kivágtam, 28mm. széles vékony bicikli belsőből, kb. 0.6mm. gumiból, és olyan jól sikerült, hogy ki sem kar esni, mivel a hátlap széle, és a ház pereme, közrefogja a vékony csíkot, valamint a belsőnek van egy természetes enyhe íve, ami miatt szinte hozzátapad a telefon oldalához.
Másnak is ajánlani tudom , ezt az ingyenes megoldást, teljesen takarja oldalt, a kártya nyílását, mikro usb.t is, mintha gyárilag lenne ott.
rajavadasz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 950 [E7]
Has thanked: 10 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: rajavadasz »

Alleeben a Nokia boltban tették bele a gumi takaró lemezt, kb 1 hónapja (pár nap volt mire megérkezett, miután megrendelték).
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

ferzoo írta:Megjött a ház, eredeti Gyári taiwani cucc, jó minőségű.
A csavarok viszont gyengék, meg sem lehet húzni őket, mert 1,2mm.a rovátka, és elég xar anyagból vannak.
Ami a memokari +usb csatlakozó védő gumit illeti, nos az beszerezhetetlen, még gyártótól sem lehet, rendelni,raktáron sincs.
viszont egy jó ötlet nyomán kivágtam, 28mm. széles vékony bicikli belsőből, kb. 0.6mm. gumiból, és olyan jól sikerült, hogy ki sem kar esni, mivel a hátlap széle, és a ház pereme, közrefogja a vékony csíkot, valamint a belsőnek van egy természetes enyhe íve, ami miatt szinte hozzátapad a telefon oldalához.
Másnak is ajánlani tudom , ezt az ingyenes megoldást, teljesen takarja oldalt, a kártya nyílását, mikro usb.t is, mintha gyárilag lenne ott.
Olvasom már a projektedet az eleje óta, de tényleg nem értelek. :)
Bocs, de szarakodsz itt mindenféle dzsunka alkatrésszel, holott használtan lehet venni olcsón ilyen telót, ami ha nem is 100%-os, de azért jó állapotban van.
JuhaAasz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: JuhaAasz »

ferzoo írta:Megjött a ház, eredeti Gyári taiwani cucc, jó minőségű.
beszerezhetetlen? ne viccelj :)
egy külföldi oldalt találtam, ahonnan a kettőt (gumi+hangerő gombok másik oldalt) volt 2x8$ azt hiszem, free shippingel. igaz volt talán 2 hét mire megjött az USA mail-nek hála, de azért végülis nem számoltak fel költséget :D egyébként pedig, miskolcon nokia márkaszervízbe azt mondták, ha behozom a telót, hogy keretet cseréltessek rajta, akkor valami ~4500-ért megtették volna, ez magába foglalta volna a keretet, usb védő gumit, hangerőgombsort.

DE a lényegi kérdésem:
A gyári Nokia mail programot nem lehet beállítani, hogy csak és kizárólag WLAN-nal működjön?
ferzoo
1. szint
1. szint

Miért van az hogy amióta újraindítottam reset/a telefont, web oldal megnyitásakor, és Nokia e-mail alkalmazás szinkronizáláskor/kapcsolódáskor, azt írja ki-kérdezi meg,a webhely lejárt tanúsítványt küldött, egy ablakba kijön hogy elfogadás csak most, és tanúsítvány adatai.
miért kérdezi meg, azelőtt nem kérdezte, simán kapcsolódott mindenféle oldalra.
a cookiekat engedélyeztem, a felugró ablakokat is, igen,a böngésző beáll.ban.
Mit kellene át állítanom még? hogy ne kérdezzen?
ferzoo
1. szint
1. szint

Nekem a z új eredeti gyári házhoz nem adtak, nem is volt benne a fóliában, a védő gumi csík, de a hangerőszabályzó gumigombok sem.
Több gsm. boltban, és szervízben is néztem de ott sem volt.
JuhaAasz
Újonc
Újonc

ferzoo írta:Miért van az hogy amióta újraindítottam reset/a telefont, web oldal megnyitásakor, és Nokia e-mail alkalmazás szinkronizáláskor/kapcsolódáskor, azt írja ki-kérdezi meg,a webhely lejárt tanúsítványt küldött, egy ablakba kijön hogy elfogadás csak most, és tanúsítvány adatai.
miért kérdezi meg, azelőtt nem kérdezte, simán kapcsolódott mindenféle oldalra.
a cookiekat engedélyeztem, a felugró ablakokat is, igen,a böngésző beáll.ban.
Mit kellene át állítanom még? hogy ne kérdezzen?
nem biztos, de van egy tippem:
menj az alkalmazáskezelőbe->beállítások, majd:

szoftvertelepítés -> mind
online tanúsítvány ellen. -> ki
JuhaAasz
Újonc
Újonc

ferzoo írta:Nekem a z új eredeti gyári házhoz nem adtak, nem is volt benne a fóliában, a védő gumi csík, de a hangerőszabályzó gumigombok sem.
Több gsm. boltban, és szervízben is néztem de ott sem volt.
hát nekem a miskolci nokia szervízbe (szinvapark) azt mondta a csávó (nem írnám le pontosan a sztorit, mert a keretcsere egy elég necces történet), hogy ha nem viszek magamnak keretet, akkor ők kerettel, gumicsíkkal hangerőgombokkal meg a cserével valami 4500-ért megcsinálták volna (úgy értem a cuccok benne vannak)

de ha mást nem, akkor az oldal ahonnan rendeltem:

http://www.cellulardr.com/nokia-e71-par ... ories.html

az oldal alja fele van a két cucc
ferzoo
1. szint
1. szint

Úgy látszik ez a békés megye, tényleg xar hely, nemcsak munkahelyek szempontjából,
a biciklimhez normális defektálló, tartós használatra is megfelelő gumit, pl. Pestről tudtam rendelni, itt +a nagyobb városokban sem ismerik, a Schwalbe Marathon, smartguardot, rendelni sem lehet persze.
damírnak üzenem, használt sok éve házat, utángyártott kacatot nem érdemes venni, mert olcsón van ugyan vaterán, de nekem nem kéne, reped törik hullik szét.
Én maradok a gigateltől vett új eredeti háznál.
A tesz vesz.en nyertem egy Jó állapotú de hibás E71-est, 6500ért, a qwerty billentyűzet, magyar, +előlap grey, valamint a hátlap+akku hibátlan jó állapotú volt, valamint az usb gumicsík is újnak tűnik, gazdája szerint cserélték már.
Egyébként a hangerő szabályzógombok gumija szét volt szakadozva, ezt szintén nem lehet külön kapni,az 1,4es, csavarból, 3db.ot sikerült beszereznem, a 4.ik gsm boltban, Szarvason.
Az egyik szervizben, azt mondták nincsen, mind eladtuk már, nyilván nem éri meg nekik adni, filléres alkatrész, pedig az asztalon hevertek a különféle csavarok, a telefon alkatrészek között.
Az viszont biztos, hogy járna a középrészhez, védőgumicsík, ezt a belvárosi gsm. boltos mondta nekem, mivel ő már több tucattal is rendelt, cserélt,hát akkor én elhiszem.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”