Jó, de nem elég, hogy felrakod, be is kell kapcsolni a profilt az internet beállításokban.CineDOG írta:Igen, letöltöttem.
Újra is indítottam a telóm.
http://www.developer.nokia.com/info/sw. ... tings.html
A SIP Voip 3.x settings-et fogadta csak el, a többire azt írta, ismeretlen program.
De nem akar megjelenni a hívásnál az újabb menü...
Hívás... jobbra... Hanghívás, Videohívás
Nekem gyanús, hogy a t-mobile keze van benne.
Nokia E52
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia E52
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem fogja összekutyulni, mert OTA csak a frissítés fájljait tölti le, azért szokott olyan kicsi lenne a mérete.GEPESZ66 írta:Ha OTA-n keresztül frissítek az újabb verzióra, akkor az esetleg összekutyulja-e a telefont?Vagy mindenképpen PC-n keresztül frissítsek, csak akkor az összes beállítást újra meg kell csinálni?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Been thanked: 3 times
És azt pontosan hol kell?cml írta:Jó, de nem elég, hogy felrakod, be is kell kapcsolni a profilt az internet beállításokban.CineDOG írta:Igen, letöltöttem.
Újra is indítottam a telóm.
http://www.developer.nokia.com/info/sw. ... tings.html
A SIP Voip 3.x settings-et fogadta csak el, a többire azt írta, ismeretlen program.
De nem akar megjelenni a hívásnál az újabb menü...
Hívás... jobbra... Hanghívás, Videohívás
Nekem gyanús, hogy a t-mobile keze van benne.
Hopp.

-
- 1. szint
Ehhe, csak nem megy ez.
Hiába kínálja fel az internethívást a nevek mellett , ha rányomok: "Az internethívás szolgáltatás nem aktív. bekapcsolja most?"
Naná hogy Igen. "Actionvoip szolgáltatás bekapcsolása"
Hosszas gondolkodás után mégse sikerül neki.
Hiába kínálja fel az internethívást a nevek mellett , ha rányomok: "Az internethívás szolgáltatás nem aktív. bekapcsolja most?"
Naná hogy Igen. "Actionvoip szolgáltatás bekapcsolása"
Hosszas gondolkodás után mégse sikerül neki.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Been thanked: 8 times
Ha a hálózattal szerinted minden rendben van, akkor ott, ahol bekapcsoltad, még vannak voip profilbeállítások (rá kell menni a profilra, és azon belül, ha jól emlékszem). A codecek sorrendjén próbálj módosítani. Ha jól emlékszem, alapból előre veszi az AMR-WB-t, amit nem minden szolgáltató szeret. Tedd előre a sima AMR-t, vagy a G729-et.
-
- 1. szint
Köszi, nem ez a gond.
A hiba ugyanaz, mint fent.
Ha a Névjegyzékben legfelül a nevek felett rámegyek a lenyaló telefon menüre, ott a Telefon, Contacts, Groups, Actionvoip
Rámegyek az Actionvoipra, akkor ott a Szolgáltatás bekapcsol jön elő.Rámegyek, bekacsolom, Erre kiírja (közben csatlakozva van 3G-n), hogy Nincs elérhető kapcsolat, Autamtikus csatlakozás, ha lehetséges.
Ha rányomok hogy csatlakozás, akkor meg wlan hálózatot keres. De közben a 3G kapcsolódás állandó.
Az Opciókat választva meg csatlakozás, Szolgáltatás kikapcsol, Wlan keresése Beállítások, Súgó jön elő.
A hiba ugyanaz, mint fent.
Ha a Névjegyzékben legfelül a nevek felett rámegyek a lenyaló telefon menüre, ott a Telefon, Contacts, Groups, Actionvoip
Rámegyek az Actionvoipra, akkor ott a Szolgáltatás bekapcsol jön elő.Rámegyek, bekacsolom, Erre kiírja (közben csatlakozva van 3G-n), hogy Nincs elérhető kapcsolat, Autamtikus csatlakozás, ha lehetséges.
Ha rányomok hogy csatlakozás, akkor meg wlan hálózatot keres. De közben a 3G kapcsolódás állandó.
Az Opciókat választva meg csatlakozás, Szolgáltatás kikapcsol, Wlan keresése Beállítások, Súgó jön elő.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
A következő érdekelne még.Ha letölti a frissítés fájljait, akkor azt telepítés után eltávolítja-e a telefonról, vagy annyival kevesebb helyem lesz a telefonon?potter55 írta:Nem fogja összekutyulni, mert OTA csak a frissítés fájljait tölti le, azért szokott olyan kicsi lenne a mérete.GEPESZ66 írta:Ha OTA-n keresztül frissítek az újabb verzióra, akkor az esetleg összekutyulja-e a telefont?Vagy mindenképpen PC-n keresztül frissítsek, csak akkor az összes beállítást újra meg kell csinálni?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
OTA-n keresztül felfrissítettem a szoftvert a 91.003-ra.Minden rendben volt.A beállítások megmaradtak.A telepítés után is minden rendben funkcionál, a szabad hely mennyisége megmaradt a telefonon.Úgy gondoltam, hogy nem PC-n kersztül frissítek, mert akkor a beállítással ismét kínlódnom kell.A 1.5MB frissítési állomány miatt felesleges lett volna ezt csinálni, hiszen az OTA során a szükséges fájlok felülíródnak.Salmi írta:Kukkantsd meg ezt: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=184