Pl letöltéseknél megtalálod.guppi99 írta:az spb nem jó a másikat meg nem tudom honnan lehet leszedni.
Nokia E6-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Noka E6-00
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e6-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Barátnőm kapott egy nokia e6-00-t még az elején (mikor bejött a típus Mo-ra). Angol billentyűzet, de magyar nyelv. Én pár nap múlva rádugtam gépre, frissítés, magyar nyelv elszállt. Sufni GSM-ben lett vásárolva. Elvittem NOKIA-hoz, akik megnézték EMEI alapján és a szerint hivatalos magyar készülék. Vakarták a fültövüket, mert ilyet még nem láttak, telefon és az akksi alatti matrica alapján EMEI magyar, hivatalos 2 év NOKIA gari, de a GSM bolt csak saját 1 év garit adott. A NOKI-sok nem értették miért nincs rajta frissítés után magyar nyelv és hogyhogy angol billentyűzetes. Azt mondták a billentyűzetet kicserélik 3000Ft-ért (billentyűzet + szerelés). A magyar nyelvet viszont valószínűleg csak prodact code átírással tudom megoldani, ám nem találok magyar code-ot. Valaki tudna ebben segíteni? FEHÉR készülékről van szó. Nagyon megköszönném!!!
Barátnőm kapott egy nokia e6-00-t még az elején (mikor bejött a típus Mo-ra). Angol billentyűzet, de magyar nyelv. Én pár nap múlva rádugtam gépre, frissítés, magyar nyelv elszállt. Sufni GSM-ben lett vásárolva. Elvittem NOKIA-hoz, akik megnézték EMEI alapján és a szerint hivatalos magyar készülék. Vakarták a fültövüket, mert ilyet még nem láttak, telefon és az akksi alatti matrica alapján EMEI magyar, hivatalos 2 év NOKIA gari, de a GSM bolt csak saját 1 év garit adott. A NOKI-sok nem értették miért nincs rajta frissítés után magyar nyelv és hogyhogy angol billentyűzetes. Azt mondták a billentyűzetet kicserélik 3000Ft-ért (billentyűzet + szerelés). A magyar nyelvet viszont valószínűleg csak prodact code átírással tudom megoldani, ám nem találok magyar code-ot. Valaki tudna ebben segíteni? FEHÉR készülékről van szó. Nagyon megköszönném!!!

- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Szia. Ezeknél a telefonoknál nem lehet már Product Code-ot változtatni. Az a legegyszerűbb, ha Navifirm-ben leszeded a magyar szoftvert hozzá (v25.7: 059G0X3: hungary_white) és Phoenix-szel felflasheled... Amire figyelni kell: csak azonos, vagy nagyobb verzióra frissítsd a szoftvert (mint ami jelenleg a telefonon van) Phoenix-szel, kisebbre soha!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e6-00
- Has thanked: 0
Köszi az infókat! És ha eltér a telefon product kódja, azaz a szerint nem magyar, akkor is le tudom rá tölteni a v25.7: 059G0X3 szoftvert?
Szeretném Belle-re frissíteni a telefonját, le tudnád röviden írni, hogy akkor mit milyen sorrendben kell csinálnom?
Szeretném Belle-re frissíteni a telefonját, le tudnád röviden írni, hogy akkor mit milyen sorrendben kell csinálnom?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen.hosino írta:Köszi az infókat! És ha eltér a telefon product kódja, azaz a szerint nem magyar, akkor is le tudom rá tölteni a v25.7: 059G0X3 szoftvert?
Navifirm-mel letöltöd az említett szoftvert és Phoenix-szel felrakod.
De előtte nézd meg Navifirmen, hátha fent van a Belle is. Általában 110-zel szokott kezdődni a verziószáma.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Igen-igen! Ne a 25.7-est keresd, rosszul írtam! A 111.130.625-öt, abban is van hungary_white. Azzal ne foglalkozz, hogy más a PC!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia Arc lt15i
- Has thanked: 2 times
hali mindenkinek. Olyan kérdésem lenne hogy e6-nál lehet videót berakni csengőhangnak? Ha lehet akor hogy kell? Köszi a segitséget.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E6
- Has thanked: 6 times
hello.
normális calendar widget-et és időjárás widget-et keresek e6 belle-re. eddig semmi nem akart rendesen müködni.
normális calendar widget-et és időjárás widget-et keresek e6 belle-re. eddig semmi nem akart rendesen müködni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia Arc lt15i
- Has thanked: 2 times
Az accu weather nekem bejött. Csak azt találtam ami normálisan néz ki. Van még a handy weathet, meteo news, én azeket néztem és az accu weather jött be nekem a legjobban. Csak azal meg az a gáz hogy ha tehetné állandóan a neten logna.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Esetleg próbáljátok ki EZT!guppi99 írta:Az accu weather nekem bejött. Csak azt találtam ami normálisan néz ki. Van még a handy weathet, meteo news, én azeket néztem és az accu weather jött be nekem a legjobban. Csak azal meg az a gáz hogy ha tehetné állandóan a neten logna.