Ha valami konkrét az E6-os telcsivel kapcsolatos dolgot akartál linkelni akkor sajna nem sikerült, mert a link egy másik mobilos portálra mutat!
Viszont ha a portálra akartad felhivni a figyelmet akkor egy másik topicban lenne a helye!
Behelyezek egy 4Gb-os memoriakártyát (fényképezőből képek vannak rajta) és lefagy teljesen. Ha kiszedem csak akkor éled fel.
És akkor már irja h elöször távolitsam el meg blabla. De miért fagy le? Vagy ilyen sokáig tart beolvasni az adatokat?
jbalint írta:Behelyezek egy 4Gb-os memoriakártyát (fényképezőből képek vannak rajta) és lefagy teljesen. Ha kiszedem csak akkor éled fel.
És akkor már irja h elöször távolitsam el meg blabla. De miért fagy le? Vagy ilyen sokáig tart beolvasni az adatokat?
A memóriakártyát a fényképezőgépből vetted ki elötte! Lehet, hogy máshogy van leformázva és az nem tetszik neki!
jbalint írta:Behelyezek egy 4Gb-os memoriakártyát (fényképezőből képek vannak rajta) és lefagy teljesen. Ha kiszedem csak akkor éled fel.
A memóriakártyát a fényképezőgépből vetted ki elötte! Lehet, hogy máshogy van leformázva és az nem tetszik neki!
érdemes akkor egy nullára formázott memoria kártyával kezdeni?
A következő lenne a gondom. Használom mailezésre ezt a telenor contact progit. Ez rendben van erre a Wap van beállitva. De beállitottam a gyári mail kliensen is a postafiokot, gondoltam ha wlan közelben vagyok itt szedje le rendes méretben a leveleket. Viszont nem jöttem rá hol lehet beállitani hogy ez CSAK és KIZÁROLAG WLAN kapcsolatot hasznaljon. Azon vettem észre magam h kezdett elszállni az adatforgalmam
Ötlet vkinek hogy ezt hol lehetne beállitani?
jbalint írta:A következő lenne a gondom. Használom mailezésre ezt a telenor contact progit. Ez rendben van erre a Wap van beállitva. De beállitottam a gyári mail kliensen is a postafiokot, gondoltam ha wlan közelben vagyok itt szedje le rendes méretben a leveleket. Viszont nem jöttem rá hol lehet beállitani hogy ez CSAK és KIZÁROLAG WLAN kapcsolatot hasznaljon. Azon vettem észre magam h kezdett elszállni az adatforgalmam
Ötlet vkinek hogy ezt hol lehetne beállitani?
Ha azt akarod, hogy WLAN kapcsolaton keresztül szedje le az emaileket azt nem tudod beállitani! Helyesebben elég nehéz! Elöször el kell mentened a wlan kapcsolatot
(vagy kapcsolatokat) Ezután a Menü>Beállitások>Kapcsolatok>Beállitások>Célok>Internet menüpontban megadod a prioritásokat!
Aztán Menü>Beállitások>Kapcsolatok>Beállitások>Váltás WLAN-ra, ezt az opciót beállitod igy:" csak ismert WLAN-ok"!
Ebben az esetben a szinkronizálás idejében ha egy ismert WLAN hálozat hatósugarában vagy akkor annak a használatával fogja letölteni a leveleket!
A következő a problémám: Egy maszek GSM boltban vettük meg kártyafüggetlenül a telefont, és ezek nyilván ebayről vagy ki tudja honnan szerzik be őket. Van egy-két kis kínai rovátka a telefonon a billentyűzeten, de nem zavaró, minden rendesen elfér a QWERTY billentyűzeten. Ugye egy kicsit problémás a beírás, de ez szerintem nyilvánvaló a magyar nyelvű telefon és a QWERTY billentyűzet eltérései miatt.
Az igazi gond az, hogy ha angolra állítom a nyelvet (mind a beviteli nyelvet mind a telefon nyelvét) AKKOR SEM stimmelnek a megnyomott betűk azzal amit megjelenít a telefon, olyan mintha magyarban ragadt volna. A boltban azt mondták hogy ez egy ismert probléma a kínában gyártott telefonok esetében és még nincs rá megoldás, a hivatalos nokia szervízben pedig hozzá sem nyúlnak.
Tud valaki megoldást erre a problémára (gondolom nem), vagy tudja valaki honnan lehetne beszerezni magyar billentyűzetet ehhez a típushoz? Esetleg azt hogy mikor fog megjelenni hozzá (mert én nem találtam sehol)?
Formáztam egy 4Gb-os kingston micro sd hc memoria kártyát. VIszont ha a teloba rakom lefagy a telo. Ha kiveszem feléled.
Mi lehet a gond? Vagy hogy tudok memoria kártyát használni benne????
jbalint írta:Formáztam egy 4Gb-os kingston micro sd hc memoria kártyát. VIszont ha a teloba rakom lefagy a telo. Ha kiveszem feléled.
Mi lehet a gond? Vagy hogy tudok memoria kártyát használni benne????
Köszi.
Pont a 4Gb-os Kingston kártyát nem szereti a Nokia telefonok. Már korábban is jelezte több felhasználó. Nem ennél a típusnál, de úgy néz ki, ez a probléma megmaradt.
These users thanked the author potter55 for the post:
Vettem egy E6-00 telefont és minden telefonszám át lett másolva a régi (E71) telefonomról, na most ennek nem tudom mennyi köze van a problémámhoz, de a következő a hiba: Ha csörög a telefon, nem írja ki a nevet, csak a telefonszámot és egy fantom képet rak ki. Tutira nincs kétszer elmentve a szám a névjegyzékbe, SŐT! Ha nem veszem fel és megnézem a nem fogadott hívásokat, akkor kiírja, hogy xy nem fogadott hívás. Szóval csak akkor amikor csörög, akkor nem ír nevet, viszont a bejövő híváskor, kimenő híváskor és nem fogadott híváskor is látható a név. A kérdésem, hogy ez gyári hiba, vagy valamiféle beállítás?