Nokia E6-00

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Noka E6-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

zsalab22 írta:Ha valaki nem ismerné:
http://www.mobilephonetalk.com/forumdis ... plications
Ha valami konkrét az E6-os telcsivel kapcsolatos dolgot akartál linkelni akkor sajna nem sikerült, mert a link egy másik mobilos portálra mutat!
Viszont ha a portálra akartad felhivni a figyelmet akkor egy másik topicban lenne a helye!
jbalint
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E6
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jbalint »

Behelyezek egy 4Gb-os memoriakártyát (fényképezőből képek vannak rajta) és lefagy teljesen. Ha kiszedem csak akkor éled fel.
És akkor már irja h elöször távolitsam el meg blabla. De miért fagy le? Vagy ilyen sokáig tart beolvasni az adatokat?
Todo
5. szint
5. szint

jbalint írta:Behelyezek egy 4Gb-os memoriakártyát (fényképezőből képek vannak rajta) és lefagy teljesen. Ha kiszedem csak akkor éled fel.
És akkor már irja h elöször távolitsam el meg blabla. De miért fagy le? Vagy ilyen sokáig tart beolvasni az adatokat?
A memóriakártyát a fényképezőgépből vetted ki elötte! Lehet, hogy máshogy van leformázva és az nem tetszik neki!
jbalint
1. szint
1. szint

Todo írta:
jbalint írta:Behelyezek egy 4Gb-os memoriakártyát (fényképezőből képek vannak rajta) és lefagy teljesen. Ha kiszedem csak akkor éled fel.
A memóriakártyát a fényképezőgépből vetted ki elötte! Lehet, hogy máshogy van leformázva és az nem tetszik neki!
érdemes akkor egy nullára formázott memoria kártyával kezdeni?
jbalint
1. szint
1. szint

A következő lenne a gondom. Használom mailezésre ezt a telenor contact progit. Ez rendben van erre a Wap van beállitva. De beállitottam a gyári mail kliensen is a postafiokot, gondoltam ha wlan közelben vagyok itt szedje le rendes méretben a leveleket. Viszont nem jöttem rá hol lehet beállitani hogy ez CSAK és KIZÁROLAG WLAN kapcsolatot hasznaljon. Azon vettem észre magam h kezdett elszállni az adatforgalmam :(
Ötlet vkinek hogy ezt hol lehetne beállitani?
Todo
5. szint
5. szint

jbalint írta:A következő lenne a gondom. Használom mailezésre ezt a telenor contact progit. Ez rendben van erre a Wap van beállitva. De beállitottam a gyári mail kliensen is a postafiokot, gondoltam ha wlan közelben vagyok itt szedje le rendes méretben a leveleket. Viszont nem jöttem rá hol lehet beállitani hogy ez CSAK és KIZÁROLAG WLAN kapcsolatot hasznaljon. Azon vettem észre magam h kezdett elszállni az adatforgalmam :(
Ötlet vkinek hogy ezt hol lehetne beállitani?
Ha azt akarod, hogy WLAN kapcsolaton keresztül szedje le az emaileket azt nem tudod beállitani! Helyesebben elég nehéz! Elöször el kell mentened a wlan kapcsolatot
(vagy kapcsolatokat) Ezután a Menü>Beállitások>Kapcsolatok>Beállitások>Célok>Internet menüpontban megadod a prioritásokat!
Aztán Menü>Beállitások>Kapcsolatok>Beállitások>Váltás WLAN-ra, ezt az opciót beállitod igy:" csak ismert WLAN-ok"!
Ebben az esetben a szinkronizálás idejében ha egy ismert WLAN hálozat hatósugarában vagy akkor annak a használatával fogja letölteni a leveleket!
kfa
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kfa »

Sziasztok!

A következő a problémám: Egy maszek GSM boltban vettük meg kártyafüggetlenül a telefont, és ezek nyilván ebayről vagy ki tudja honnan szerzik be őket. Van egy-két kis kínai rovátka a telefonon a billentyűzeten, de nem zavaró, minden rendesen elfér a QWERTY billentyűzeten. Ugye egy kicsit problémás a beírás, de ez szerintem nyilvánvaló a magyar nyelvű telefon és a QWERTY billentyűzet eltérései miatt.
Az igazi gond az, hogy ha angolra állítom a nyelvet (mind a beviteli nyelvet mind a telefon nyelvét) AKKOR SEM stimmelnek a megnyomott betűk azzal amit megjelenít a telefon, olyan mintha magyarban ragadt volna. A boltban azt mondták hogy ez egy ismert probléma a kínában gyártott telefonok esetében és még nincs rá megoldás, a hivatalos nokia szervízben pedig hozzá sem nyúlnak.

Tud valaki megoldást erre a problémára (gondolom nem), vagy tudja valaki honnan lehetne beszerezni magyar billentyűzetet ehhez a típushoz? Esetleg azt hogy mikor fog megjelenni hozzá (mert én nem találtam sehol)?

Előre is köszi!
jbalint
1. szint
1. szint

Formáztam egy 4Gb-os kingston micro sd hc memoria kártyát. VIszont ha a teloba rakom lefagy a telo. Ha kiveszem feléled.
Mi lehet a gond? Vagy hogy tudok memoria kártyát használni benne????

Köszi.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

jbalint írta:Formáztam egy 4Gb-os kingston micro sd hc memoria kártyát. VIszont ha a teloba rakom lefagy a telo. Ha kiveszem feléled.
Mi lehet a gond? Vagy hogy tudok memoria kártyát használni benne????

Köszi.
Pont a 4Gb-os Kingston kártyát nem szereti a Nokia telefonok. Már korábban is jelezte több felhasználó. Nem ennél a típusnál, de úgy néz ki, ez a probléma megmaradt.
These users thanked the author potter55 for the post:
jbalint (2011-11-13 vas. 21:34:52)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
klippi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E6-00
Nem: Férfi
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: klippi »

Hali

Vettem egy E6-00 telefont és minden telefonszám át lett másolva a régi (E71) telefonomról, na most ennek nem tudom mennyi köze van a problémámhoz, de a következő a hiba: Ha csörög a telefon, nem írja ki a nevet, csak a telefonszámot és egy fantom képet rak ki. Tutira nincs kétszer elmentve a szám a névjegyzékbe, SŐT! Ha nem veszem fel és megnézem a nem fogadott hívásokat, akkor kiírja, hogy xy nem fogadott hívás. Szóval csak akkor amikor csörög, akkor nem ír nevet, viszont a bejövő híváskor, kimenő híváskor és nem fogadott híváskor is látható a név. A kérdésem, hogy ez gyári hiba, vagy valamiféle beállítás?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”