Itt egy videó a szétszedésről.kendepepi írta:Sziasztok!
Az előlapot, pontosabban azt a fényesszürke keretet hogy lehet leszedni?
Köszi!
Nokia E52
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Előlap
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Re: Nokia E52
Üdv!
A Nokiákban anno azt is szerettem, hogy ha sms jött, meglehetett nézni az üzenetközpont számát, amin keresztül jött az sms.
Ám ez a symbian teló nem mutatja ezt az adatot.
Van olyan alkalmazás hozzá, amivel ezt elő lehet csalni?
Köszi!
A Nokiákban anno azt is szerettem, hogy ha sms jött, meglehetett nézni az üzenetközpont számát, amin keresztül jött az sms.
Ám ez a symbian teló nem mutatja ezt az adatot.
Van olyan alkalmazás hozzá, amivel ezt elő lehet csalni?
Köszi!
- lacokaka
- Újonc
- Készüléktípus: I9000 MIUIv4 Andy + E52 91.003
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Kicsit off de hátha tud valaki segíteni:
Valaki megmondaná, hogyan kell aktivalni/beállítani Tmobilos Mediamanias AlapTv-t (Nokia E52-n)?
Alapból nem megy: a 17123-ra küldött MOBILTV után kapott linkre bejön, hogy nincs Alap csomagom, ittésitt tudom megvenni...
Amikor megpróbáltam böngészőben pl ezt, akkor sem ment: rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/m1.sdp
Valszínű aktíválni kellene, az lehet a gond? Azt hogyan lehet?
Ja és wifin is megy a mobiltv egyébként? Ha mobilnettel megy, a mobiltévés adatforgalom beleszámit a MediaMania 500MB-os adatforgalom-használatába?
Köszi előre is!
És egy témába vágó kérdés is: új firmware telepítése óta jobb felső sarokban folyamatosan mutatja a mem.kártya ikonját, ez miért van? Hogyan lehet eltüntetni?
köszi!
Valaki megmondaná, hogyan kell aktivalni/beállítani Tmobilos Mediamanias AlapTv-t (Nokia E52-n)?
Alapból nem megy: a 17123-ra küldött MOBILTV után kapott linkre bejön, hogy nincs Alap csomagom, ittésitt tudom megvenni...
Amikor megpróbáltam böngészőben pl ezt, akkor sem ment: rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/m1.sdp
Ja és wifin is megy a mobiltv egyébként? Ha mobilnettel megy, a mobiltévés adatforgalom beleszámit a MediaMania 500MB-os adatforgalom-használatába?
Köszi előre is!
És egy témába vágó kérdés is: új firmware telepítése óta jobb felső sarokban folyamatosan mutatja a mem.kártya ikonját, ez miért van? Hogyan lehet eltüntetni?
köszi!
nokia 3310 - nokia 6230i - nokia n80 - asus p535 - nokia 5800 - samsung omnia i900 - samsung galaxy s i9000 - nokia e52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
lacokaka írta:Sziasztok!
Köszi előre is!
köszi!
Én amikor átváltottam médiamánia díjcsomagra akkor külön kellett aktiváltatnom a mobiltv szolgáltatást az ügyfélszolgálaton. Wifivel nem megy a mobiltv, csak a t-mobile mobilnetjével, de az meg nem számít bele az adatforgalmadba, mert a mobiltv perc alapon számláz. Tehát azt külön számolgasd, hogy mennyit nézted.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Valahol nem lehet beállítani azt, hogy a galériát ne fektesse el ha megnyitom? Inkább idegesítő mint hasznos.
-
- 1. szint
Max ha bekapcsolod szenzorokat a vezérlőpult/általános menüben, de akkor ugye mindent elforgat ahogy éppen tartod a telót...hetes írta:Valahol nem lehet beállítani azt, hogy a galériát ne fektesse el ha megnyitom? Inkább idegesítő mint hasznos.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia e51
- Has thanked: 0
Hívásinfó
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy tud e valaki progit vagy valamilyen megoldást arra hogy a hívásinfóban megjelenjen hogy egy névhez több telefonszám esetén melyiket hívtuk?telefonkönyvben mutatja a különböző ikont de hívásinfóban már nem
előre is köszönöm a segítséget
az lenne a kérdésem hogy tud e valaki progit vagy valamilyen megoldást arra hogy a hívásinfóban megjelenjen hogy egy névhez több telefonszám esetén melyiket hívtuk?telefonkönyvben mutatja a különböző ikont de hívásinfóban már nem

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Hívásinfó
Menü>Napló ha itt rámész a tárcsázott számokra akkor elméletileg mutatja a különböző ikonokat! A 30 napos (vagy amennyire be van állitva) eseményeknél pedig mutatja az összes számot! Ott is meg tudod nézni, hogy az illető melyik számát hívtad utóljára csak nem ikon, hanem szám szerint!lewis09 írta:sziasztok
-
- 1. szint
Re: Hívásinfó
Todo írta:Menü>Napló ha itt rámész a tárcsázott számokra akkor elméletileg mutatja a különböző ikonokat! A 30 napos (vagy amennyire be van állitva) eseményeknél pedig mutatja az összes számot! Ott is meg tudod nézni, hogy az illető melyik számát hívtad utóljára csak nem ikon, hanem szám szerint!lewis09 írta:sziasztok
Egészen pontosan ha a naplóba belépsz akkor két fülecske jelenik meg.A bal oldali fülben szerepelnek az utolsó hívások, a hívásidőtartam illetve a csomagkapcsolat adat.Ha tovább lépsz a jobb oldali fülre ott szerepel minden tevékenységed részletesen.Ha ott rányomsz az adott névre s nyomsz egy megtekintést akkor kiírja a számot.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia e51
- Has thanked: 0
Re: hívásinfó
köszönöm...igazából ezt én is tudtam...annyi lett volna inkább a kérés kérdés hogy lehetséges e a zöld gomb megnyomása után látszatni az ikonak ...
Köszönöm lewis09
Köszönöm lewis09