Lőd be az automatikus frissítést az időnél.lajoslajos írta:sziasztok,
nemrég kaptam meg az E71-esemet, 2xx.xxx.xxx-es szoftverrel, és azt tapasztalom, hogy bizonyos időközönként a dátum magától +2 nappal előbbre állítódik...
teljesen random, és mindig +2 nap
tapasztalt esetleg valaki más is hasonlót?
Nokia E71
- B0SS
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Re: Nokia E71
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
B0SS írta:Lőd be az automatikus frissítést az időnél.lajoslajos írta:sziasztok,
nemrég kaptam meg az E71-esemet, 2xx.xxx.xxx-es szoftverrel, és azt tapasztalom, hogy bizonyos időközönként a dátum magától +2 nappal előbbre állítódik...
teljesen random, és mindig +2 nap
tapasztalt esetleg valaki más is hasonlót?
ok, jó ötlet, köszönöm...
bár nálam helyi időre GMT +2 -t ír, ami sztem eleve rossz

-
- Újonc
azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hogy a GPS bőrtokban, zsebben működik-e ennél a telefonnál?
hasznos lehet mondjuk a Sports Tracker program használata esetén (nyilván nem a nyakban lógva szeretném hordani
)
hasznos lehet mondjuk a Sports Tracker program használata esetén (nyilván nem a nyakban lógva szeretném hordani

- B0SS
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Zsebbe bőrtokba müxik. (motor sebesség mérésnél próbáltam)lajoslajos írta:azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hogy a GPS bőrtokban, zsebben működik-e ennél a telefonnál?
hasznos lehet mondjuk a Sports Tracker program használata esetén (nyilván nem a nyakban lógva szeretném hordani)
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Nekem fák között futás közben elég gyakran elveszti a jelet, sőt ha még borult az idő, használhatatlan. Lehet nem golyóálló mellényben kéne hordanomB0SS írta:Zsebbe bőrtokba müxik. (motor sebesség mérésnél próbáltam)lajoslajos írta:azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hogy a GPS bőrtokban, zsebben működik-e ennél a telefonnál?
hasznos lehet mondjuk a Sports Tracker program használata esetén (nyilván nem a nyakban lógva szeretném hordani)

-
- Újonc
válaszolnék magamnak, hogy bőrtokban, zsebben tökéletesen működik. a hétvégén volt alkalmam letesztelni...lajoslajos írta:azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hogy a GPS bőrtokban, zsebben működik-e ennél a telefonnál?

-
- Újonc
Sziasztzok!
Nokia E71 210.21.006 -en most vettem észre, hogy a java játékoknak nem szólnak a zenéi, hangjai... ezt valahol lehet állítani?
Tapasztalta más is esetleg?
Nokia E71 210.21.006 -en most vettem észre, hogy a java játékoknak nem szólnak a zenéi, hangjai... ezt valahol lehet állítani?
-
- Újonc
szia,follower írta:Sziasztzok!
ugyanilyen verziós az én E71-esem, és vannak hangok a játékokhoz, bár én csak a telefonhoz adottaknál tudtam kipróbálni (van vmi autós alapból). a menü részében volt zene, így nem is próbáltam tovább, úgyhogy sztem nálad lehet a gond. nincs esetleg lenémítva a telefon, vagy a játékhangok nincsenek kikapcsolva?
-
- Újonc
Nincs lehalkítva! Érdekes módon a Sis, Sisx vagy scummvm game-ok nál nincs ilyen gond.... 

-
- Újonc
sziasztok,
nálam pedig még mindig jelentkezik a "két napot előre ugrok" probléma... pedig már a "Network operator time : auto-update" módra van állítva, tehát elvileg az operátornak kéne frissítenie, de mégsem frissül. és véletlenszerű időközönként, két napot mindig előre ugrik a készülék. 200.21.118-as szoftver van rajta...
tényleg senki másnál nem jelentkezett ez a hiba?
nálam pedig még mindig jelentkezik a "két napot előre ugrok" probléma... pedig már a "Network operator time : auto-update" módra van állítva, tehát elvileg az operátornak kéne frissítenie, de mégsem frissül. és véletlenszerű időközönként, két napot mindig előre ugrik a készülék. 200.21.118-as szoftver van rajta...
tényleg senki másnál nem jelentkezett ez a hiba?