Köszi a segítséget!
Nekem a mobilevoip megfelel mint alkalmazás, ha mobilt/vezetékest akarok a mobilomról hívni.
Ez a nimbuzz ugyan tud msn-t, de nem videohívást.
Nokia PC Internet Access megoldotta a problémámat, rákérdez a beállított hozzáférési pontokra, és a kijelöltet használja.axe33 írta:Telenor Mobil Online hozzáférést szeretnék haználni PC ről.
A kézikönyv szerint a modemhez való hozzáférési pontot a Menü / Vezérlőpult /Beállítások / Csatlakozás / Csomagadat ( beállítva:H.férési pont Mobil Online) nál kell megadni.
Ha PC ről Ovi Suite -al kezdeményezek internet elérést akkor egy net nevű hozzáférési ponton keresztül csatlakozik, ami nincs is beállítva az E52 ben.
Van valakinek Mobil Online tapasztalata PC modemként?
Nekem a memóriakártya "download" könyvtárába rakta...GEPESZ66 írta:Én is frissítettem Nokia Áruházra.Amikor letöltötte a fájlt, akkor a memória kártyára töltötte.Viszont a memóriakártyán nem látom, hogy hova rakta.Másik fájlkezelőt rakjam fel, hogy lássam?
Én is arra gondoltam, de nincs ott.A mem.kártya össze könyvtárát megnéztem, de nem találtam.Don Hellner írta:Nekem a memóriakártya "download" könyvtárába rakta...GEPESZ66 írta:Én is frissítettem Nokia Áruházra.Amikor letöltötte a fájlt, akkor a memória kártyára töltötte.Viszont a memóriakártyán nem látom, hogy hova rakta.Másik fájlkezelőt rakjam fel, hogy lássam?