Nokia E52
- adamk07
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy internetről frissítette a magát a telefon a 74-es verzióra, de a legvégén a telepítésnél kiírta hogy telepítési hiba. Hogyan tudom visszarakni az 54-es szoftverét? egyáltalán lehetséges?
Előre is köszönöm!
Üdv, adamk07
Nekem olyan problémám van, hogy internetről frissítette a magát a telefon a 74-es verzióra, de a legvégén a telepítésnél kiírta hogy telepítési hiba. Hogyan tudom visszarakni az 54-es szoftverét? egyáltalán lehetséges?
Előre is köszönöm!
Üdv, adamk07
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem lehetséges.adamk07 írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Üdv, adamk07
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
Szégyen, nem szégyen, megkérdem, mert nem találom:
Hogy lehet a névjegyzékben egy-egy személyhez külön-külön csengőhangot rendelni?
Emlékeim szerint lehet, sőt, azt hiszem egyik formázásom előtt volt is ilyen beállítva, de most nem találom, pedig becsülettel kerestem...
Hogy lehet a névjegyzékben egy-egy személyhez külön-külön csengőhangot rendelni?
Emlékeim szerint lehet, sőt, azt hiszem egyik formázásom előtt volt is ilyen beállítva, de most nem találom, pedig becsülettel kerestem...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Belépsz a névjegyzék, belépsz ahhoz a névhez akinél a csengőhangot megakarod változtatni, megnyomod az opciók gombot és kikeresed a csengőhang opciót....KO_bela írta:Szégyen, nem szégyen, megkérdem, mert nem találom:
- These users thanked the author Don Hellner for the post:
- KO_bela (2011-09-13 kedd 10:02:59)
- Rating: 2.63%
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
-
- 1. szint
vicces, de tényleg ott van, pedig mennyit kerestem...Don Hellner írta:Belépsz a névjegyzék, belépsz ahhoz a névhez akinél a csengőhangot megakarod változtatni, megnyomod az opciók gombot és kikeresed a csengőhang opciót....KO_bela írta:Szégyen, nem szégyen, megkérdem, mert nem találom:

-
- 1. szint
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Úgy nézem, a telefon sebessége függ attól, milyen Téma van beállítva...
Találtam egy nagyon tetszőt, a Calrity_FP2_by_Atlantis
de ez megfogja a telót.. pl mikor a főoldalon vagyok, és elforgatom a telefont, az ikonok helyett 4-5 másodpercig csak fehér csík van. Vagy magát a háttérképet akarja nehezen betölteni. Pl visszaforgatáskor.
Illetve a videokamera is nagyon döcögve megy vele.
Találtam egy nagyon tetszőt, a Calrity_FP2_by_Atlantis
de ez megfogja a telót.. pl mikor a főoldalon vagyok, és elforgatom a telefont, az ikonok helyett 4-5 másodpercig csak fehér csík van. Vagy magát a háttérképet akarja nehezen betölteni. Pl visszaforgatáskor.
Illetve a videokamera is nagyon döcögve megy vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG 2011-09-15 csüt. 11:00:19-kor.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Vettem hasznaltan egy E52-est, allitolag fuggetlen es Finn alaplap van benne, T-Mobilos kartyaval ment korabban.
Beleteszem a Vodafone-os SIM-emet es neha tudom hasznalni neha nem. Amikor nem akkor kiirja Kerem tegye be a SIM kartyat.
Ezek szerint megsem fuggetlen? De akkor hogy lehet, hogy neha tudok vele SMS-t kuldeni es kicsorog ha hivnak?
A PIN keresem alapbol le van tiltva.
Elore koszi a tippeket.

Vettem hasznaltan egy E52-est, allitolag fuggetlen es Finn alaplap van benne, T-Mobilos kartyaval ment korabban.
Beleteszem a Vodafone-os SIM-emet es neha tudom hasznalni neha nem. Amikor nem akkor kiirja Kerem tegye be a SIM kartyat.
Ezek szerint megsem fuggetlen? De akkor hogy lehet, hogy neha tudok vele SMS-t kuldeni es kicsorog ha hivnak?
Elore koszi a tippeket.
-
- 1. szint
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Nincs letiltva.zedcon írta:Sziasztok!![]()
Elore koszi a tippeket.
Csak valami baja van a telefonnak.
Szerintem.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Másik simkártyával próbáltad? Lehet, hogy nem a telefonnal van a gond hanem a simkártyával!zedcon írta:Sziasztok!![]()
Elore koszi a tippeket.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Megpróbáltam egy T-Mobilos kártyával is és ugyanaz. Alig van térerő Budapesten, telefonálok vele egy rövidet és ezzel is kiírja Sim krtya regisztrációja sikertelen.
Most ez SIM-lockos telefon? Azaz csak egyetlen egy SIM kártyával működik amivel vették? Hogy kehet ennyire nyomorék (vagy okos) a szolgáltató? Én meg kidobtam így 20 ezer forintot, pedig a telefon istenkirály az 5800XM-emhez kéepst aminek meg a kijelzője meghalt
Röhej.
Most ez SIM-lockos telefon? Azaz csak egyetlen egy SIM kártyával működik amivel vették? Hogy kehet ennyire nyomorék (vagy okos) a szolgáltató? Én meg kidobtam így 20 ezer forintot, pedig a telefon istenkirály az 5800XM-emhez kéepst aminek meg a kijelzője meghalt