Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
adamk07
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: adamk07 »

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy internetről frissítette a magát a telefon a 74-es verzióra, de a legvégén a telepítésnél kiírta hogy telepítési hiba. Hogyan tudom visszarakni az 54-es szoftverét? egyáltalán lehetséges?

Előre is köszönöm!
Üdv, adamk07
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

adamk07 írta:Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy internetről frissítette a magát a telefon a 74-es verzióra, de a legvégén a telepítésnél kiírta hogy telepítési hiba. Hogyan tudom visszarakni az 54-es szoftverét? egyáltalán lehetséges?

Előre is köszönöm!
Üdv, adamk07
Nem lehetséges.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
KO_bela
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: KO_bela »

Szégyen, nem szégyen, megkérdem, mert nem találom:
Hogy lehet a névjegyzékben egy-egy személyhez külön-külön csengőhangot rendelni?
Emlékeim szerint lehet, sőt, azt hiszem egyik formázásom előtt volt is ilyen beállítva, de most nem találom, pedig becsülettel kerestem...
Don Hellner
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Don Hellner »

KO_bela írta:Szégyen, nem szégyen, megkérdem, mert nem találom:
Hogy lehet a névjegyzékben egy-egy személyhez külön-külön csengőhangot rendelni?
Emlékeim szerint lehet, sőt, azt hiszem egyik formázásom előtt volt is ilyen beállítva, de most nem találom, pedig becsülettel kerestem...
Belépsz a névjegyzék, belépsz ahhoz a névhez akinél a csengőhangot megakarod változtatni, megnyomod az opciók gombot és kikeresed a csengőhang opciót....
These users thanked the author Don Hellner for the post:
KO_bela (2011-09-13 kedd 10:02:59)
Rating: 2.63%
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
KO_bela
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: KO_bela »

Don Hellner írta:
KO_bela írta:Szégyen, nem szégyen, megkérdem, mert nem találom:
Belépsz a névjegyzék, belépsz ahhoz a névhez akinél a csengőhangot megakarod változtatni, megnyomod az opciók gombot és kikeresed a csengőhang opciót....
vicces, de tényleg ott van, pedig mennyit kerestem... :yeah:
:Notworty:
CineDOG
1. szint
1. szint
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: CineDOG »

Úgy nézem, a telefon sebessége függ attól, milyen Téma van beállítva...
Találtam egy nagyon tetszőt, a Calrity_FP2_by_Atlantis
de ez megfogja a telót.. pl mikor a főoldalon vagyok, és elforgatom a telefont, az ikonok helyett 4-5 másodpercig csak fehér csík van. Vagy magát a háttérképet akarja nehezen betölteni. Pl visszaforgatáskor.
Illetve a videokamera is nagyon döcögve megy vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG 2011-09-15 csüt. 11:00:19-kor.
zedcon
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zedcon »

Sziasztok! :!:

Vettem hasznaltan egy E52-est, allitolag fuggetlen es Finn alaplap van benne, T-Mobilos kartyaval ment korabban.
Beleteszem a Vodafone-os SIM-emet es neha tudom hasznalni neha nem. Amikor nem akkor kiirja Kerem tegye be a SIM kartyat.
Ezek szerint megsem fuggetlen? De akkor hogy lehet, hogy neha tudok vele SMS-t kuldeni es kicsorog ha hivnak?

A PIN keresem alapbol le van tiltva.

Elore koszi a tippeket.
CineDOG
1. szint
1. szint
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: CineDOG »

zedcon írta:Sziasztok! :!:

Vettem hasznaltan egy E52-est, allitolag fuggetlen es Finn alaplap van benne, T-Mobilos kartyaval ment korabban.
Beleteszem a Vodafone-os SIM-emet es neha tudom hasznalni neha nem. Amikor nem akkor kiirja Kerem tegye be a SIM kartyat.
Ezek szerint megsem fuggetlen? De akkor hogy lehet, hogy neha tudok vele SMS-t kuldeni es kicsorog ha hivnak?

Elore koszi a tippeket.
Nincs letiltva.
Csak valami baja van a telefonnak.
Szerintem.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

zedcon írta:Sziasztok! :!:

Elore koszi a tippeket.
Másik simkártyával próbáltad? Lehet, hogy nem a telefonnal van a gond hanem a simkártyával!
zedcon
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zedcon »

Megpróbáltam egy T-Mobilos kártyával is és ugyanaz. Alig van térerő Budapesten, telefonálok vele egy rövidet és ezzel is kiírja Sim krtya regisztrációja sikertelen.
Most ez SIM-lockos telefon? Azaz csak egyetlen egy SIM kártyával működik amivel vették? Hogy kehet ennyire nyomorék (vagy okos) a szolgáltató? Én meg kidobtam így 20 ezer forintot, pedig a telefon istenkirály az 5800XM-emhez kéepst aminek meg a kijelzője meghalt :) Röhej.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”