Köszönöm, mostmár meg is találtam.
s60certkey.com-ról beszerzett szignófájlokkal menne a dolog, vagy mindenképp Opda-s kell a hackhez?
Köszönöm, mostmár meg is találtam.
Persze, hogy jobb az 5230 vagy az E52 hiszen mind a kettő fiatalabb darab az E65-nél! Ettől a telotól már ne várj csodát! Érthetetlennek tünik számodra, hogy hivatalosan olyan régen adtak neki új frimware-t? Miért csodálkozol, mikor az új symbian^3 frissitéssel már hósszú hónapok óta hitegetik a felhasználókat?flatron19 írta:Sziasztok!
Most kaptam egy használt e65-öt de nem igazán tetszik amit látok benne
Nincs hozzá valami normális főzött rom?
pl e52 vgy 5800-ás vagy valami hasonló?
a zenelajátszó és az ébresztő fapados
A készülék lassu![]()
kamera nem értékelhető
ezeknél még a sima 5230 is ezerszer jobb
A régi E52-m meg túlszárnyalja ezerszer
De talán egy jó stabil főzött rom rendbe tudná hozni![]()
szoft: 4.0633.74.00
04-09-08
RM-208
Érthetetlen hogy ilyen régen adtak ki rá hivatalos rom-t de a navifirmen is ez a legujjabb rá
Ha használ, akkor célszerű formázással kezdeni és akkor nem lesz lassú, mert az kipucolja a rendszert.. Oldal közepe.flatron19 írta:Sziasztok!
Most kaptam egy használt e65-öt de nem igazán tetszik amit látok benne
Nincs hozzá valami normális főzött rom?
pl e52 vgy 5800-ás vagy valami hasonló?
a zenelajátszó és az ébresztő fapados
A készülék lassu![]()
....
Ha a procuct kódot átírtad, akkor navifirm-el leszeded a neked megfelelő szoftvert, majd JAF-fal telepíted.C D írta:Sziasztok,
Angol nyelvű E65-öt szeretnék magyarítani. A 2-es szoftver van rajta, már a product kódját átírtam a magyarra és tenném is rá a szoftvert, de az ovi csak a legújabb 4-est hagyja. Én ezt nem szeretném feltenni, mivel úgy tudom ezt nem lehet feltörni, azaz a szignós progik nem futnak rajta. Vagy ez tévhit?
Kérem valaki segítsen! Hogy tudom megoldani, hogy fussanak a tört progik és magyar legyen a telefon?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Szép napot!
Ez nem lehetséges. Csak külső programmal, pl FunSMS.kisatis írta:Sziasztok! Újra van e65öm(is)! :-)
Seg8tsetek légyszi,hogy smile-kat szeretnék valahogy bevarázsolni az sms szövegbe, anélkül,hogy pont-pont vesszőcskét játszanék. Sms progi is megoldás lehet, de jobb lenne az alap sms küldővel használni.
Előre is kösz a válaszokat!