Nem csináltál véletlenül egy hard reset-et, ami letörölt minden C-re telepített progit, és azért szabadult fel az a +20 mega?juha írta:...
ja boccs, csak a C-n.
Nokia E72
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia E72
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Érdekes, nekem soha nem ajánlotta fel magától a telefon, hogy frissíti a fw-t.Androceus írta:Szia mindenki! kb 2hete vagyok nokia e72 tulajdonos és nagyon nem bántam meg.Végig olvastam az utolsó félév hozzászólásait és azon kapom magam hogy nekem semmi hasonló gondom nem volt a telóval. A v.071.004 szoft.ot pedig egy kávézóban töltötte le a tel. Kávézgatok, használom a wi-fi-t... böngészgetek és egyszer csak megkérdezte hogy akarom-e telepíteni azúj soft.ot...
gondoltam miert ne... és kb 3-4perc... tel. ujraindult és nagyon jól működik... semmi gondom vele... Élem a 3d-s játékokat... a sok számomra fontos funkciót... úgyhogy... E72-t mindenkinek!!!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nokia E72
Sziasztok,
Nem tudjátok hogy miért lehet ha wifin netezek és kilépek akkor kiirja hogy rendszerhiba! Van egy OK gomb. Ha megnomom azonnyomban visszaugrik h rendszerhiba. Akksit ki kell venni és utána megy! Már egy ideje fent volt a szoftver de még ilyet nem vettem észre!A v54 es szoft van rajta.
Üdv,
Nem tudjátok hogy miért lehet ha wifin netezek és kilépek akkor kiirja hogy rendszerhiba! Van egy OK gomb. Ha megnomom azonnyomban visszaugrik h rendszerhiba. Akksit ki kell venni és utána megy! Már egy ideje fent volt a szoftver de még ilyet nem vettem észre!A v54 es szoft van rajta.
Üdv,
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Nem: Férfi
- Been thanked: 118 times
Angol megoldást találtam. De egyértelmű.kontam írta:Sziasztok,
Üdv,
"...disable active standby
Menu --> Control Panel--> Themes --> Standby then choose 'Basic' ..."
Máshol a szokásos tanácsokat adják:
Reset, FW újrarakás, format.
A legtöbb helyen a *#7370# féle resetet elfogadták, mint megoldást, mondván, hogy sikerült.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
Ki lehet azt kapcsolni, hogy USbrol ne toltson a telo ha radugom vele a gepre?
Ki lehet azt kapcsolni, hogy USbrol ne toltson a telo ha radugom vele a gepre?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem lehet.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e72
- Has thanked: 1 time
Újra itt és üdv mindenki! A kezdeti örömöm a telefonnak gyorsan lelohadt (de csak egy kicsit
) ezzel a signózással... Átnéztem az ezzel kapcsolatos fórumokat és... szóval nem vagyok hülye informatikához de ez nekem annyira új terület, hogy ami hozzászólások vannak pfff...
nem igazán tudom összerakni... vki le tudna még jönni ide lama szintre pár egyszerű mondat erejéig h mi is lenne a lényege ennek...? Valójában meg lennék nélküle is mert amire használom tel.-t azt bőven betakarja a jelenlegi tudása, csak mivel ez új terület ( a sign.) és a jó pap is holtig tanul, nagyon szeretném megérteni az elméleti alapját és lényegét a dolognak... Eddig szinte csak SE teloim voltak és ott nem volt szükség ilyen tudás birtokában lenni... Akárkinek... előre is köszi...

- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Üdv! Azt hiszem a főoldalon látható GYIK topikban lenne érdemes elkezdened az információgyűjtést: http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=80&t=140
-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4S
- Been thanked: 1 time
Nem csináltam, csak simán frissítettem. Érdekes hogy nálam minden infó megmarad a telón frissítés után is.air írta:Nem csináltál véletlenül egy hard reset-et, ami letörölt minden C-re telepített progit, és azért szabadult fel az a +20 mega?juha írta:...
ja boccs, csak a C-n.