nyunyi23 írta:hol érdemes Budapesten vagy weben e51hez akksit venni?
Értelemszerűen a legnagyobbaknál, a Speedshop vagy a Gigatel jöhet szóba, itt valószínűleg eredetit kapsz, nem felülmatricázott utánzatot.
A Speedshopnál nyugodtan megveheted az eredeti, csomagolás nélküli változatot is, az olcsóbb szokott lenni.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Kis segítséget szeretnék kérni, kaptam egy baráttól egy vodás E51et. Függetlenítettem a XV. kerületben, megy is telenoros kártyával.
Következő vele a bajom: bár NSU-val felment rá a 200as helyett a 220as sw, 400ast nem tudok rátenni, mert azt nem engedi az NSU. Ki és bekapcsolásnál szépen játsza a Vodás kisfilmet, szóval ez a függetlenítés gondolom nem 100%os. A vodásság(ennyire) önmagában nem érdekel, de. A rezgés erőssége a bekapcsoláskor tapasztaltnak a fele. Eddig egy 3510esem volt, ehhez képest az egy ütvefúró. Momentán a sw a 200asnál láthatóan lassabb is. Látszik a lapozás, ha telefonkönyvet nyitok stb. Milyen szoftverrel kell és mit tennem, hogy legyen rajta újabb, jobban működő fw? Vagy pl a rezgés az normális? Nem vagyok otthon túlzottan hackelésben, megtanulni meg tudom, kérdés van e értelme. Momentán a telóval telefonálni szeretnék.
Előre is köszönök minden tanácsot!
Üdv.
még valami, esetleg tudja vki, hogy Ebayről melyik eladó árul tényleg gyári akksit? 3 dollártól már vannak, de pl. a "Nokia" gyártmány Singapore-ból (China, Hong Kong tapasztalatból rosszabb talán) 7 usd. Az itthoni árnak az is a negyede persze...
Kis segítséget szeretnék kérni, kaptam egy baráttól egy vodás E51et. Függetlenítettem a XV. kerületben, megy is telenoros kártyával.
Következő vele a bajom: bár NSU-val felment rá a 200as helyett a 220as sw, 400ast nem tudok rátenni, mert azt nem engedi az NSU. Ki és bekapcsolásnál szépen játsza a Vodás kisfilmet, szóval ez a függetlenítés gondolom nem 100%os. A vodásság(ennyire) önmagában nem érdekel, de. A rezgés erőssége a bekapcsoláskor tapasztaltnak a fele. Eddig egy 3510esem volt, ehhez képest az egy ütvefúró. Momentán a sw a 200asnál láthatóan lassabb is. Látszik a lapozás, ha telefonkönyvet nyitok stb. Milyen szoftverrel kell és mit tennem, hogy legyen rajta újabb, jobban működő fw? Vagy pl a rezgés az normális? Nem vagyok otthon túlzottan hackelésben, megtanulni meg tudom, kérdés van e értelme. Momentán a telóval telefonálni szeretnék.
Előre is köszönök minden tanácsot!
Üdv.
Át kell írni a product kódot és utána frissíteni NSU-val és akkor felmegy a legújabb független szoftver és akkor eltűnik a vodás ki-be kapcsoló animáció.
Független magyar product kódot találsz ott.
pitttike írta:még valami, esetleg tudja vki, hogy Ebayről melyik eladó árul tényleg gyári akksit? 3 dollártól már vannak, de pl. a "Nokia" gyártmány Singapore-ból (China, Hong Kong tapasztalatból rosszabb talán) 7 usd. Az itthoni árnak az is a negyede persze...
Ezt nem tudom.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm a segítséget, sikerült felraknom a 410es sw-t. Viszont az megmaradt, hogy ha sima GSM módba teszem a telót (eszközök/beállítások/telefon/hálózat azt hiszem) akkor egyfolytában szaggat beszélgetés közben. Ha Dual mode-ban van, ami engedi az UMTS-t is, akkor sokkal jobb. Ez normális? Vagy túl sokszor ejtették le, mielőtt hozzám került? Orvosolható? Vagy kuka ez a teló?
Köszönöm a segítséget, sikerült felraknom a 410es sw-t. Viszont az megmaradt, hogy ha sima GSM módba teszem a telót (eszközök/beállítások/telefon/hálózat azt hiszem) akkor egyfolytában szaggat beszélgetés közben. Ha Dual mode-ban van, ami engedi az UMTS-t is, akkor sokkal jobb. Ez normális? Vagy túl sokszor ejtették le, mielőtt hozzám került? Orvosolható? Vagy kuka ez a teló?
Használd dual mode-ban. Semmiképp sem kuka a teló, ha kettős módban jól használható.
Van egy E51-es telóm, amin még a 200.34.36-os T-s szoftver fut. Ahogy látom se a 400-as, se a 410-es szoftot még nem adták ki T-s verzióban. Ezért frissíteném a telefon szoftját és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Megéri e egyáltalán frissíteni a telefon szoftverét, vagy sem?
2. Ha igen, melyikre? 400-asra, vagy a főzött 400-asra, vagy esetleg a 410-esre?
Nekem nem kell agyonhekkelt teló, mert csak második telónak használnám, ami a lényeg lenne, hogy legyen rajta egy normális téma (ez ugye mindentől független, csak írom), össze legyen kötve a gmail fiókommal, valami időjárás program legyen rajta, nagyritkán böngésszek rajta Operával, a térképeket tudjam használni, mint egy sima térképet (vagyis külső gps nélkül, helymeghatározás nélkül). Ezekért megéri egyáltalán frissíteni?
Van egy E51-es telóm, amin még a 200.34.36-os T-s szoftver fut. Ahogy látom se a 400-as, se a 410-es szoftot még nem adták ki T-s verzióban. Ezért frissíteném a telefon szoftját és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Megéri e egyáltalán frissíteni a telefon szoftverét, vagy sem?
2. Ha igen, melyikre? 400-asra, vagy a főzött 400-asra, vagy esetleg a 410-esre?
....
Ha már nincs rá garancia írd át a produkt kódot függetlenre, pl. erre: 0555766 ezt lefrissíted a 400, vagy a 410 re mindegy. Ha van rá garancia akkor próbáld meg a szervizesekkel megdumálni, hogy frissítsék le neked. Szerintem mind a kettő ( 400, 410 ) stabil és jó! A programokat , térképeket a fórumban itt: viewforum.php?f=92 találsz, és itt: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1 találsz rá. Legjobb tudomásom szerint már mind két sw-t viszi a HelloOX ha nem akarsz bajlódni a főzéssel. , de rakhatsz fel főzött romot is azok meg az aláírásomban vannak.
Sok sikert és szép napot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2011-07-09 szomb. 17:02:31-kor.
Ok:Az idézésre figyelj oda. Köszönöm.