Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
pinkmadafaka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E90 + E51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: pinkmadafaka »

pll írta:
pinkmadafaka írta:Sziasztok!

Apró-cseprő problémám lenne, de sehogy se fér a fejembe, úgyhogy titeket kérdezlek meg. :)

Youtube mobilos oldalán böngészés megy csak, amikor rákattintok egy videóra, beugrik a RealPlayer, csatlakozás, és a betöltésnél a csík csak áll...

Azért furi, mert munkahelyemen megy simán, otthon egyik telón sem, gondolom a routerem beállításai közt van valami geb@sz, de olyan topicot nem leltem, hogy "Otthoni wi-fi setup lámáknak". :)

Előre is köszi.
Hi!
beállítások :jobbra: alkalmazások :arrow: realplayer :jobbra: streaming :jobbra: ellenőrizd a beállításokat
Minden frankó, mindenhol máshol működik a dolog.

A router beállításokkal lehet a gáz, majd utánanézek.

Köszi azért.
Nokia E90, E51

Sennheiser CX300, AKG K271
botarobi64
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: botarobi64 »

"6_2_3_0_i"]
botarobi64 írta:Sziasztok Hölgyek,Urak!
Sikeresen végigolvastam az egész E51 topicot,szeretném kérni Tőletek,hogy javasoljatok számomra sztereó fülest zenére,utcára,autóban.Koromnál fogva(44) a fültakarós kivitelt talán mellőzném!Előre is köszönöm!
Nézz körül itt: http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... ?f=63&t=87[/quote]

Köszönöm!http://www.nokiaprogramok.hu/forum/post ... &f=50&t=70#
Geeco
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 51

Hozzászólás Szerző: Geeco »

sutyika írta:
Geeco írta:Sziasztok!

Ti milyen mobiltárca progit ajánlanátok e-51-re?
Nekem olyan megbízható progi kéne, ami tutira kompatibilis az e-51-el, de az sem lenne hátrány, ha nemcsak jegyzeteket, de fájlokat is (pl. képek, videók, e-mailben kapott office fájok stb.) is bele lehetne rakni a "trezorba"...
A telefonom nincs hackelve, nem is tervezem, szal olyan progik előnyben, amiket nem kell szignózni.... :yes:
Bármilyen infót előre is köszi! :Notworty:
Talán próbáld meg a Handy Safe Pro-t....
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... load=20917

Ps.:én ugyan nem használom,de egyik haverom igen,és nagyon dícséri... :yes:
Nagyon szépen köszi a linket, :Notworty: már fel is raktam, és eddig nekem is nagyon tetszik... :yes: :yes:

Csak sajnos úgy tűnik hogy fájlokat nem tud titkosítani, erre majd külön be kell szereznem egy progit, de sajna nem tudom, hogy mik számítanak jónak ilyen téren, majd körül kell hogy nézzek, eddig a Best Crypto amit találtam... :yes:
a_tuono
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Blue
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: a_tuono »

hi all! Miután felraktam a telóra a 300-as szoftot nem tud wifi kapcsolatot létre hozni, nem talál semmit. hogyan lehetne megcsinálni?
Nokia 5800 XpressMusic Blue V 52.0.007 -> Nokia C6v20 Floral Edition + Nokia BH-503
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

Sziasztok! Ma beszéltem egy informatikus ismerősömmel, szerinte a nokia e51 és az Evermore GPS közti hibát az okozza, hogy a GPS képes 4800 -115200 bps sebességen csatlakozni, és a telefon nem tudja rendesen feldolgozni a magasabb sebességen érkező infókat, ezért belassul. Szerinte ezt szoftverfrissítés sem oldja meg. 57600 bps elég lenne, és azt a teló is tudja kezelni (Öcsém Bluemax GPS-e ezt használja, azzal jól megy a navi). Van ötletetek arra, hogy lehet valahogy piszkálni a teló bluetooth beállításait, esetleg valami kapcsolat-menedzser szoftver létezik? Köszi. Üdv. Pepe
ziog
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: ziog »

Google Calendar és az telefon naptára közötti szinkronizáláshoz kellene segítség. A lényeg, hogy NEM egy naptárról lenne szó, hanem többről, ergo a Goolge Calendarban több naptár van rögzítve, különböző eseményekhez és ezek mindegyikének szinkronizációja kellene. Találtam eddig egy Goosync és egy Calsync60 progit, de ezek sajnos csak 1 naptár szinkronizációjára képesek. Esetleg valaki foglalkozott már ezzel, vagy van esetleg valami megoldás??? Amit még találtam, hogy az e51 nem kompatibilis az iCal formátummal amivel lehetne szinkronizációt végezni.

Helpet előre is kösz.
Geeco
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 51

Hozzászólás Szerző: Geeco »

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy nektek mi a tapasztalatotok, a mobiltárca mellé nyugodtan felrakhatok egy fájltitkosító progit is, meg vannak egymás mellett?
Jelenleg a Handy Safe Pro van fent mint mobiltárca, emellé szeretném felrakni a Best Crypto-t, fájltitkosítónak, ti mit gondoltok, elvileg nem ütköznek össze egymással, nem?
Ill. még az érdekelne, hogy ha letitkosítom a dolgokat, akkor csak a mobilon nem lehet megnyitni, vagy gépen sem?

Bármilyen infót előre is köszi, és bocs ha hülye a kérdés! :Notworty:
ziog
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: ziog »

ziog írta:Google Calendar és az telefon naptára közötti szinkronizáláshoz kellene segítség. A lényeg, hogy NEM egy naptárról lenne szó, hanem többről, ergo a Goolge Calendarban több naptár van rögzítve, különböző eseményekhez és ezek mindegyikének szinkronizációja kellene. Találtam eddig egy Goosync és egy Calsync60 progit, de ezek sajnos csak 1 naptár szinkronizációjára képesek. Esetleg valaki foglalkozott már ezzel, vagy van esetleg valami megoldás??? Amit még találtam, hogy az e51 nem kompatibilis az iCal formátummal amivel lehetne szinkronizációt végezni.

Helpet előre is kösz.
Problémát megoldottam, beírom ide is hátha valakinek segítség lesz a későbbiekben.
Progi: Gcalsync http://code.google.com/p/gadjet/

Nekem az 1.2-es verziója teszi a dolgát ahogy kell. A 1.3-as sajnos csak egy naptárral boldogult.

Egy apró bibi még van, hogyha a telefonon csinálunk egy új bejegyzést, akkor az a Google alapértelmezett naptárába kerül, ezen változtatni egyelőre nem lehet. Ezt leszámítva teljesen rendben működik a szinkronizáció.
KoLpi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: KoLpi »

Sziasztok!

Van egy 3 hónapos pannonos e51 em és olyan problémám van hogy ha bemegyek oda hogy menü->eszközök->beállítások->általános>testreszabás>kijelző-üdvözlőszöv. vagy logó és itt rámegyek hogy kép akkor kiirja a teló hogy beállítások:a memória megtelt zárjak be néhány alkalmazást és próbáljam újra, nem fut semmi alkalmazás, és 1x már leszedtem róla az össze progit amit rá telepítettem de úgyis ki irja, az öcsémnek is van 1 ugyan ilyen telója, egy napon is vettük neki nem irja ki. nem tudna valaki segíteni hogy mi lehet a probléma, jah meg a 220 as szoftver van rajta, a nokia.hu- n néztem ott is azt írja hogy az a legújabb, ti honnan szedtétek az újat?

előre is köszi
üdv :Notworty:
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

KoLpi írta:Sziasztok!

Van egy 3 hónapos pannonos e51 em és olyan problémám van hogy ha bemegyek oda hogy menü->eszközök->beállítások->általános>testreszabás>kijelző-üdvözlőszöv. vagy logó és itt rámegyek hogy kép akkor kiirja a teló hogy beállítások:a memória megtelt zárjak be néhány alkalmazást és próbáljam újra, nem fut semmi alkalmazás, és 1x már leszedtem róla az össze progit amit rá telepítettem de úgyis ki irja, az öcsémnek is van 1 ugyan ilyen telója, egy napon is vettük neki nem irja ki. nem tudna valaki segíteni hogy mi lehet a probléma, jah meg a 220 as szoftver van rajta, a nokia.hu- n néztem ott is azt írja hogy az a legújabb, ti honnan szedtétek az újat?

előre is köszi
üdv :Notworty:
Hali!
Innen lehet leszedni pl phoenix-hez vagy JAF-hoz az fw-t. http://www.handy-flashpage.tk/ Hardresetet próbáltál már?
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”