Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Boshe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: Boshe »

Sziasztok! Az lenne a kérdésem h hogyan tudnám megcsinálni h a telón az üzenetolvasó hangja magyar legyen és ne angol ? köszi
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Boshe írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem h hogyan tudnám megcsinálni h a telón az üzenetolvasó hangja magyar legyen és ne angol ? köszi
Tudtommal sehogy mert nincs hozzá magyar nyelv.
...javítsatok ki ha mégis. :)
aglovi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: aglovi »

hello!

Továbbra sincs megoldás, hogy a mail for exchange-t lehessen használni MS Exchange 2003 levelezőszerverrel?

Ötlet?

á
Elvispr
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6700 classic

Hozzászólás Szerző: Elvispr »

Sziasztok!
Férjem vett egy e72-t (barna,arany) és pár napja elkezdett szórakozni a telefon.A csengöhangok kb 2-3 másodperc után elhallgatnak és innentöl kezdve nincs tovább hangja a készüléknek.Volt szoftver frissités,hard reset,de ezek után is csak max 5 másodpercig szólt a telefon,akkor is elég szar minöségben.Van valami ötletetek hogy mi lehet a hiba???
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Elvispr írta:Sziasztok!
Férjem vett egy e72-t (barna,arany) és pár napja elkezdett szórakozni a telefon.A csengöhangok kb 2-3 másodperc után elhallgatnak és innentöl kezdve nincs tovább hangja a készüléknek.Volt szoftver frissités,hard reset,de ezek után is csak max 5 másodpercig szólt a telefon,akkor is elég szar minöségben.Van valami ötletetek hogy mi lehet a hiba???
Szia
Ha a hard reset + memkari formát sem segített akkor vagy a csengőhang hibás, vagy a hangszóró. :confused2:
Vigyétek vissza a telót. Ha ez nem megoldható akkor keresd Strust vagy Macika tagot, ők foglalkoznak javítással.
Elvispr
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6700 classic

Hozzászólás Szerző: Elvispr »

MrAngelo írta:
Elvispr írta:Sziasztok!
Szia
Ha a hard reset + memkari formát sem segített akkor vagy a csengőhang hibás, vagy a hangszóró. :confused2:
Vigyétek vissza a telót. Ha ez nem megoldható akkor keresd Strust vagy Macika tagot, ők foglalkoznak javítással.
Köszi a gyors választ,én is valami hasonlóra gondoltam...A gyári csengöhangokkal is ezt csinálja...
Boshe
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Boshe »

Valaki tudna ajánlani neked vmi olyan progit h ha a galériát menyitom kérjen 1 jelszót? próbáltam már ovi-s progikat de hát azok nem érnek semmit!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Boshe írta:Valaki tudna ajánlani neked vmi olyan progit h ha a galériát menyitom kérjen 1 jelszót? próbáltam már ovi-s progikat de hát azok nem érnek semmit!
Tessék.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bump3r
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E72
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: bump3r »

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni egy hozzáértő, türelmes és segítőkész fórumozótól.
E72 tulajdonos vagyok, szolgáltatónál(T) vásároltam a készüléket. Olvasgattam sokat itt a fórumon, de sajnos nem nagyon értek az ilyesmihez.
Amire feltétlenül szükségem van, azt sikerült beállítanom. (Wifi, Gmail, Msn) A garanciámat nem szeretném elveszíteni, de szükségem lenne 1-2 hasznos programra.

1.Mit jelent egy alkalmazás szignózása? Nehéz megcsinálni?

2.A szoftverfrissítéssel is bajban vagyok, gyári szoft. van rajta de én nem tudom frissíteni, sehogy sem akar sikerülni. Mindenképp érdemes a frissítése? Ha igen elvinném a Nokia szervízbe és ott megcsinálják. Csak mert így stabilnak találom a rendszert, és hallottam már, hogy frissítés után fagyogatott és csinált hasonló rossz dolgokat pár embernél.

3. Olvastam hogy a Smart Settings nevű programmal átállítható a billentyűzár kombinációja, mert a mostanit egyáltalán nem tudom megszokni. Viszont a programot sehogy sem sikerül telepítenem, a verzióját sem tudom melyiket kellene használnom.

4. Utolsó kérdésem a GPS-el azaz a gyári Ovi Mapsal kapcsolatos. Ugye több mint 3 Gb-ot foglal el, hogy tudnám esetleg törölni a magyarországon kívül eső térképeket? Mely mappákat kell törölni vagy hogy működik ez?

Mérhetetlenül köszönöm a válaszolónak :!:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

bump3r írta:Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni egy hozzáértő, türelmes és segítőkész fórumozótól.
E72 tulajdonos vagyok, szolgáltatónál(T) vásároltam a készüléket. Olvasgattam sokat itt a fórumon, de sajnos nem nagyon értek az ilyesmihez.
Amire feltétlenül szükségem van, azt sikerült beállítanom. (Wifi, Gmail, Msn) A garanciámat nem szeretném elveszíteni, de szükségem lenne 1-2 hasznos programra.

1.Mit jelent egy alkalmazás szignózása? Nehéz megcsinálni?

2.A szoftverfrissítéssel is bajban vagyok, gyári szoft. van rajta de én nem tudom frissíteni, sehogy sem akar sikerülni. Mindenképp érdemes a frissítése? Ha igen elvinném a Nokia szervízbe és ott megcsinálják. Csak mert így stabilnak találom a rendszert, és hallottam már, hogy frissítés után fagyogatott és csinált hasonló rossz dolgokat pár embernél.

3. Olvastam hogy a Smart Settings nevű programmal átállítható a billentyűzár kombinációja, mert a mostanit egyáltalán nem tudom megszokni. Viszont a programot sehogy sem sikerül telepítenem, a verzióját sem tudom melyiket kellene használnom.

4. Utolsó kérdésem a GPS-el azaz a gyári Ovi Mapsal kapcsolatos. Ugye több mint 3 Gb-ot foglal el, hogy tudnám esetleg törölni a magyarországon kívül eső térképeket? Mely mappákat kell törölni vagy hogy működik ez?

Mérhetetlenül köszönöm a válaszolónak :!:
1. Segítség az aláírásomban hozzá. Nem jár garanciavesztéssel.
2. Csak akkor érdemes, ha valami gondod van a telefonnal.
3. Biztos azért nem sikerült mert azt is szignozni kell.
4. Töröld le az egész cities mappát. És Ovi Suite-tal rá tudod rakni csak a magyar térképet.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”