Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E72
Igen ebben lehet hogy igazad van, de még így sem sikerült:( leszedtem a windows mobile félét,és nem tudom telepíteni! Tudsz adni egy linket ahol elérem olyan verzióban amit a telcsire fel tudok telepíteni?
Én ezt próbáltam de nem akarja:
http://www.lonelycatgames.com/?app=prof ... dowsmobile
Köszi
Köszi
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ugye most csak hülyéskedsz?djnyakesz írta:Igen ebben lehet hogy igazad van, de még így sem sikerült:( leszedtem a windows mobile félét,és nem tudom telepíteni! Tudsz adni egy linket ahol elérem olyan verzióban amit a telcsire fel tudok telepíteni?
Köszi
Leszedted eddig az Androidosat, Windows mobile-osat, holott symbian van a telefonodon.
Benzines autóba akarsz gázolajat meg kerozint tankolni....
-
- Újonc
Üdv Minden Fórumozónak!!
Teljesen új fiú vagyok, mind a fórumon, mind E72 navi ügyben.
Kérdésem: ha csak a beépített GPS van kipipálva, az utcán hosszú-hosszú percekig tart amig megtalálja a telefon a műholdat,
és akkor pontos helymeghatározást ad.
Akár hányszor megcsinálom az idő mindig hosszú idő, de pontos.
Ha bent a lakásban a wi-fi-vel keresek rá, azonnal poziciót mutat, de vagy 10 km-vel odébb!!
Mi lehet a baj??
topi mackó
Kérdésem: ha csak a beépített GPS van kipipálva, az utcán hosszú-hosszú percekig tart amig megtalálja a telefon a műholdat,
Ha bent a lakásban a wi-fi-vel keresek rá, azonnal poziciót mutat, de vagy 10 km-vel odébb!!
Mi lehet a baj??
topi mackó
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Szia!topi mackó írta:Üdv Minden Fórumozónak!!
Mi lehet a baj??
topi mackó
A wifi csak hozzávetőleges pozíciót ad, míg a GPS valódit.
-
- Újonc
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Konkrétan én se tudom, hogy hogyan megy a wifis dolog, lehet, hogy IP cím alapján próbálja belőni a pozíciót.topi mackó írta:Köszi, bár továbbra sem értem, de ez legyen az én bajom.
topi mackó
Lényeg a lényeg, a wifi először csak hozzávetőleges pozíciót ad, amig a GPS meg nem találja a ténylegeset.
- stephenx001
- Újonc
- Készüléktípus: SGS3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Sziasztok.
magyar nyelvet keresnék az sms felolvasóhoz tud valaki vagy magyar nyelvű sms olvasó progit keresek.
köszi előre is.
magyar nyelvet keresnék az sms felolvasóhoz tud valaki vagy magyar nyelvű sms olvasó progit keresek.
köszi előre is.
-
- Újonc
Aha ...látom mostmár miért néztek hülyénekDamir írta:Ugye most csak hülyéskedsz?djnyakesz írta:Igen ebben lehet hogy igazad van, de még így sem sikerült:( leszedtem a windows mobile félét,és nem tudom telepíteni! Tudsz adni egy linket ahol elérem olyan verzióban amit a telcsire fel tudok telepíteni?
Köszi
Leszedted eddig az Androidosat, Windows mobile-osat, holott symbian van a telefonodon.
Benzines autóba akarsz gázolajat meg kerozint tankolni....

??
Na sikerült feltennem... ha azt írja ki a beállítások után amikor le akarom tölteni a leveleim hogy: no response from dns server.... mit rontottam el??
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Szerintem ezt rosszul gondoljátok. A wifi-t nem a pozíció meghatározására használja a telefon, ugyanis arra nem is lehet, hanem az ephemeris adatok letöltésére, amit az assisted GPS esetében mobilneten keresztül tölt le a telefon.Damir írta:Konkrétan én se tudom, hogy hogyan megy a wifis dolog, lehet, hogy IP cím alapján próbálja belőni a pozíciót.topi mackó írta:Köszi, bár továbbra sem értem, de ez legyen az én bajom.
topi mackó
Lényeg a lényeg, a wifi először csak hozzávetőleges pozíciót ad, amig a GPS meg nem találja a ténylegeset.
- dembala
- 1. szint
Szerintem nem vagy fent a neten. Nezd meg, hogy amikor probalod, van-e neted. Pl bongeszoben meg tudsz-e nezni egy weboldalt. Azt is ellenorizd, hogy ki van-e valasztva a mail progiban, hogy melyik access pointot hasznalja. Be lehet elsodlegest, meg masodlagost allitani. Nezd vegig az opciokat, ott van kozte valahol. Ott legyen kivalasztva valami, amit hasznalsz mint internet eleresi pont.djnyakesz írta:
Aha ...látom mostmár miért néztek hülyénekvalamilyen okból kifolyólag a böngészőm nem mutatta a SYMBIAN logót... most másik gépről érthető
Bocs
??
Na sikerült feltennem... ha azt írja ki a beállítások után amikor le akarom tölteni a leveleim hogy: no response from dns server.... mit rontottam el??