Nokia E52
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 0
-
- 2. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 2 times
Re: Nokia E52
Bizonyos programok futtatásához kell. Ha nincs olyan progid, ami nem megy nélküle, akkor szerintem nem nyersz vele semmit.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Üzenetek>opciók>beállítások>email>postafiókok (N82-nél van így, az E52-t nem ismerem)Thom79 írta:van e mód arra h email beállitásokat manuálisan végezzem el, mert a varázsló 45 perc neten eltöltött idö után se birta, igy meguntam...
de manuálisan tisztában vagyok mindennel, elözö nokiáimon tökéletes betudtam lőni, ezen meg szivok vele...
thx!!!!
- greg1985
- Újonc
- Készüléktípus: N900 + 16gb kingston
- Has thanked: 0
Sziasztok
Tudnátok segíteni az 52 es email beállításaival kapcsoltban, mert több telenor és nokia üzletben voltam, es órákat töltöttek el a kapcsolatok beállításával! Most ott tartok hogy van kb 10 hozzáférési pont, és semelyik sem jó, ráadásúl az említett üzletekben feladták. Azt mondták hogy erre nincs megoldás! Amikor az emailbeállítást csinálom azt írja ki hogy szerver nem található! De a szoftfrissítés előtt tökéletesen ment a rendszer.
Ha bárki tudna segíteni legalább abban, hogy honnan tudnék egy leírást találni ami pontosan végig vezet az email beállításokon, akkor nagyon hálás lennk! (a telenornál és a nokiánál sem volt ilyen)
Előre is köszi
Tudnátok segíteni az 52 es email beállításaival kapcsoltban, mert több telenor és nokia üzletben voltam, es órákat töltöttek el a kapcsolatok beállításával! Most ott tartok hogy van kb 10 hozzáférési pont, és semelyik sem jó, ráadásúl az említett üzletekben feladták. Azt mondták hogy erre nincs megoldás! Amikor az emailbeállítást csinálom azt írja ki hogy szerver nem található! De a szoftfrissítés előtt tökéletesen ment a rendszer.

Ha bárki tudna segíteni legalább abban, hogy honnan tudnék egy leírást találni ami pontosan végig vezet az email beállításokon, akkor nagyon hálás lennk! (a telenornál és a nokiánál sem volt ilyen)
Előre is köszi
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
Nekem mail for exchange, gmail, freemail is be van állítva. Ha nem a legfrissebb szoft van a telefonodon frissíts. Ha igen, akkor hard reset, majd futtass beállítás varázslót, az megadja a hozzáférési pontokat. Telenor oldalárol is le lehet kérni a beállításokat. Ha ezeket megtetted, próbáld újra az emailt beállítani!greg1985 írta:Sziasztok
Tudnátok segíteni az 52 es email beállításaival kapcsoltban, mert több telenor és nokia üzletben voltam, es órákat töltöttek el a kapcsolatok beállításával! Most ott tartok hogy van kb 10 hozzáférési pont, és semelyik sem jó, ráadásúl az említett üzletekben feladták. Azt mondták hogy erre nincs megoldás! Amikor az emailbeállítást csinálom azt írja ki hogy szerver nem található! De a szoftfrissítés előtt tökéletesen ment a rendszer.![]()
![]()
Előre is köszi
- Thom79
- 1. szint
- Készüléktípus: E72 and C7
igen ám csak olyan ügyes a varázsló hogy nekem 45 perc folyamatos neten csatlakozva se tudta beállitani a citromailemet...
aztán az egyéb-nél nagy nehezen mégis belötte, de nagyon pöcsölös volt...
és a varázslót egyszerüen nem tudtam kikerülni, pedig az összes beállitás itt van a tarsolyomban...
érdekesen van megoldva...
és a varázslót egyszerüen nem tudtam kikerülni, pedig az összes beállitás itt van a tarsolyomban...
6500c - E51 - E75 - N95 8GB - N82 - 5800 - N97 - E52 - E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Sziasztok,
Lehetséges-e valahogy megoldani, hogy lementsem a kommunikációs naplót? Szeretném nyomon követni a hívásaim Excelben.
Köszönöm!
Lehetséges-e valahogy megoldani, hogy lementsem a kommunikációs naplót? Szeretném nyomon követni a hívásaim Excelben.
Köszönöm!
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
akkor szoftver sztem...Thom79 írta:igen ám csak olyan ügyes a varázsló hogy nekem 45 perc folyamatos neten csatlakozva se tudta beállitani a citromailemet...
- greg1985
- Újonc
- Készüléktípus: N900 + 16gb kingston
Toniobrian írta:Nekem mail for exchange, gmail, freemail is be van állítva. Ha nem a legfrissebb szoft van a telefonodon frissíts. Ha igen, akkor hard reset, majd futtass beállítás varázslót, az megadja a hozzáférési pontokat. Telenor oldalárol is le lehet kérni a beállításokat. Ha ezeket megtetted, próbáld újra az emailt beállítani!greg1985 írta:Sziasztok
Tudnátok segíteni az 52 es email beállításaival kapcsoltban, mert több telenor és nokia üzletben voltam, es órákat töltöttek el a kapcsolatok beállításával! Most ott tartok hogy van kb 10 hozzáférési pont, és semelyik sem jó, ráadásúl az említett üzletekben feladták. Azt mondták hogy erre nincs megoldás! Amikor az emailbeállítást csinálom azt írja ki hogy szerver nem található! De a szoftfrissítés előtt tökéletesen ment a rendszer.![]()
![]()
Előre is köszi
Kösz a segítséget, de nem találtam hogy hogyan kell az 52-esen a resetet csinálni?