Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
herdsman12
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: herdsman12 »

Kell a telefonomnak a "Python for s60 2.0"? Mi lesz ettől jobb?
tgeri
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: tgeri »

Bizonyos programok futtatásához kell. Ha nincs olyan progid, ami nem megy nélküle, akkor szerintem nem nyersz vele semmit.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Thom79 írta:van e mód arra h email beállitásokat manuálisan végezzem el, mert a varázsló 45 perc neten eltöltött idö után se birta, igy meguntam...
de manuálisan tisztában vagyok mindennel, elözö nokiáimon tökéletes betudtam lőni, ezen meg szivok vele...
thx!!!!
Üzenetek>opciók>beállítások>email>postafiókok (N82-nél van így, az E52-t nem ismerem)
greg1985
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900 + 16gb kingston
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: greg1985 »

Sziasztok
Tudnátok segíteni az 52 es email beállításaival kapcsoltban, mert több telenor és nokia üzletben voltam, es órákat töltöttek el a kapcsolatok beállításával! Most ott tartok hogy van kb 10 hozzáférési pont, és semelyik sem jó, ráadásúl az említett üzletekben feladták. Azt mondták hogy erre nincs megoldás! Amikor az emailbeállítást csinálom azt írja ki hogy szerver nem található! De a szoftfrissítés előtt tökéletesen ment a rendszer. :wacko: :wacko:
Ha bárki tudna segíteni legalább abban, hogy honnan tudnék egy leírást találni ami pontosan végig vezet az email beállításokon, akkor nagyon hálás lennk! (a telenornál és a nokiánál sem volt ilyen)

Előre is köszi
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

greg1985 írta:Sziasztok
Tudnátok segíteni az 52 es email beállításaival kapcsoltban, mert több telenor és nokia üzletben voltam, es órákat töltöttek el a kapcsolatok beállításával! Most ott tartok hogy van kb 10 hozzáférési pont, és semelyik sem jó, ráadásúl az említett üzletekben feladták. Azt mondták hogy erre nincs megoldás! Amikor az emailbeállítást csinálom azt írja ki hogy szerver nem található! De a szoftfrissítés előtt tökéletesen ment a rendszer. :wacko: :wacko:
Ha bárki tudna segíteni legalább abban, hogy honnan tudnék egy leírást találni ami pontosan végig vezet az email beállításokon, akkor nagyon hálás lennk! (a telenornál és a nokiánál sem volt ilyen)

Előre is köszi
Nekem mail for exchange, gmail, freemail is be van állítva. Ha nem a legfrissebb szoft van a telefonodon frissíts. Ha igen, akkor hard reset, majd futtass beállítás varázslót, az megadja a hozzáférési pontokat. Telenor oldalárol is le lehet kérni a beállításokat. Ha ezeket megtetted, próbáld újra az emailt beállítani!
tgeri
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: tgeri »

Egyetértek az előttem szólóval!
Thom79
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E72 and C7

Hozzászólás Szerző: Thom79 »

igen ám csak olyan ügyes a varázsló hogy nekem 45 perc folyamatos neten csatlakozva se tudta beállitani a citromailemet...
aztán az egyéb-nél nagy nehezen mégis belötte, de nagyon pöcsölös volt...
és a varázslót egyszerüen nem tudtam kikerülni, pedig az összes beállitás itt van a tarsolyomban...
érdekesen van megoldva...
6500c - E51 - E75 - N95 8GB - N82 - 5800 - N97 - E52 - E72
steve-n
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: steve-n »

Sziasztok,

Lehetséges-e valahogy megoldani, hogy lementsem a kommunikációs naplót? Szeretném nyomon követni a hívásaim Excelben.

Köszönöm!
Toniobrian
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Toniobrian »

Thom79 írta:igen ám csak olyan ügyes a varázsló hogy nekem 45 perc folyamatos neten csatlakozva se tudta beállitani a citromailemet...
aztán az egyéb-nél nagy nehezen mégis belötte, de nagyon pöcsölös volt...
és a varázslót egyszerüen nem tudtam kikerülni, pedig az összes beállitás itt van a tarsolyomban...
érdekesen van megoldva...
akkor szoftver sztem...
greg1985
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900 + 16gb kingston

Hozzászólás Szerző: greg1985 »

Toniobrian írta:
greg1985 írta:Sziasztok

Előre is köszi
Nekem mail for exchange, gmail, freemail is be van állítva. Ha nem a legfrissebb szoft van a telefonodon frissíts. Ha igen, akkor hard reset, majd futtass beállítás varázslót, az megadja a hozzáférési pontokat. Telenor oldalárol is le lehet kérni a beállításokat. Ha ezeket megtetted, próbáld újra az emailt beállítani!

Kösz a segítséget, de nem találtam hogy hogyan kell az 52-esen a resetet csinálni?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”