Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
chus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: chus »

Sziasztok!

1,5 év androidozás után újra Nokiás lettem. E72 mellett döntöttem, csak egy két kellemetlen dologtól eltekintve, baromira tetszik a teló.

Nem tud esetleg ajánlani valaki egy rendes rss olvasót, ami képes kommunikálni a Google Reader-rel?
A másik, valaki tud adni rendes leírást a hack-hez? A signózással megvagyok, viszont amiket találtam leírásokat, azokkal nem sikerült!

Előre is köszi!
huhuhu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e90

Hozzászólás Szerző: huhuhu »

Hello! T-mobileos e72-t lehet függetleníteni nem tudjátok?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

huhuhu írta:Hello! T-mobileos e72-t lehet függetleníteni nem tudjátok?
Nem lehet sehogy se és az oldal nem foglalkozik a témával.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bigvicktorka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia E72

Hozzászólás Szerző: bigvicktorka »

Segítsetek,miért lehet az hogy az ovi3.04 10wk32 b023 verziója alig akar jelet találni???:( van hogy bejön gyorsan a pozíció,de van hogy nagyon sok időt kell várni,és van hogy nem is talál 10-20-30 percen keresztül jelet :S olvastam hogy a 3.03 jobb volt,gyorsabb megbízhatóbb stb. nem tudom valahogy visszabutítani erre a verzióra???
AttisX
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N86 8MP
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: AttisX »

potter55 írta:
huhuhu írta:Hello! T-mobileos e72-t lehet függetleníteni nem tudjátok?
Nem lehet sehogy se és az oldal nem foglalkozik a témával.
Dehogynem lehet... Csak be kell sétálni hozzá egy T-Pontba, és megfelelő díj ellenében megcsinálják... :D :twisted:

@bigvicktorka: Ha az alkalmazás kezelőből törlöd az Ovi Maps-ot, akkor elvileg visszaáll a ROM-ból az aktuális firmware verzióba ágyazott Maps. A kérdés csak az, hogy a jelenlegi firmware-edben melyik verzió volt alapból...
Nokia Theme Artist

Kép

Kép
gator
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: gator »

Sziasztok! Honnan lehet jelenleg csak FEHÉR SZÍNŰ MAGYAR KIOSZTÁSÚ billentyűzetet vásárolni ? Esetleg valaki járatos a témában? Vatera nincs, Ebay kizárt, hazai telefonos átb***knál nincs. Csak 20.000 forintos egész ház csere... Vicc ... Ebayen 20-30 dollárért lehet venni normális nem kamut...
phunkypete
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: phunkypete »

gator írta:Sziasztok! Honnan lehet jelenleg csak FEHÉR SZÍNŰ MAGYAR KIOSZTÁSÚ billentyűzetet vásárolni ? Esetleg valaki járatos a témában? Vatera nincs, Ebay kizárt, hazai telefonos átb***knál nincs. Csak 20.000 forintos egész ház csere... Vicc ... Ebayen 20-30 dollárért lehet venni normális nem kamut...
Esetleg őket kérdezd: http://www.gigatel.hu/modules.php?name= ... 5&print=no
én már vettem náluk E71-hez magyar bill.t és tökéletes, nem gagyi kamu.
phunkypete
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: phunkypete »

szinkodok írta: Vagy alternatív megoldás, hogy a Gmail levelek (push) és kontaktok a telefonon legyenek?

Köszi
Töltsd le az Ovi-ból az Emoze nevű push mail programot!
mrgold
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: mrgold »

Sziasztok!

Megtudnátok mondani, hogy az energiatakarékos módot hol tudom ki, -be kapcsolni. Így se a fényérzékelő, se a megvilágítás csúszkáját sem tudom állítani. Egyszer már volt ilyen (szerintem valamelyik téma állította át), most egyszerűen nem tudok rájönni.

Köszi
dembala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: dembala »

Tudnatok segiteni abban, hogy hogyan tudom teljesen ujrairni a fw-t a telefonomon?
Eddig PC Suite-ot hasznaltam, hogy frissitsek mindig. Most a 52.005 van rajta, de a Nokia Support Forumon azt a tanacsot adtak, hogy esetleg probaljam teljesen ujrairnia fw-t a telefonon. A gondom az, hogy minden 4. 5. hivasnal mikor felveszem, lefagy a telo 20 masodpercre, nem hallom a hozzam beszelot, es hiaba nyomok barmit nem reagal. Aztan 20 mp utan megjavul, de persze nem hallok semmit. Engem hallanak vegig.

Hard reset volt, flash nincs benne, HR utan semmit nem valtoztattam a beallitasokon csak a neveket toltottem fel, tehat mar vegigjartam a lehetosegeket, a hiba tovabbra is jon. Teljesen random.

Miylen szoftverek kellenek a relfash-hez? Honnan tudom leszedni magat a fw-t?
Legyszi segitsetek, mert mar csak a szerviz marad... Oda meg feltem leadni. Amugy szeritnem csak a csere segitene, ha az egyaltalan. Kulfoldi forumok szerint nagyon sok keszuleknek van ez a baja...
Koszi!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”