Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: Damir »

balage21 írta:Sziasztok!

Tapasztalta valaki rajtam kívűl hogy az 51.018-as fw-re történő frissítés után lassabb lett a telefon?Mert nekem iszonyatosan.Galériába be akarok lépni legalább 15 másodperc mire történik vmi úgy hogy az sd-kártya üres.Ezenfelül minden érezhetően darabosabb, lassabb. Van hogy nem reagál a lerakás gombra, és bekapcsolás után is kb. 3 perc mire használható...Valaki találkozott már ilyesmivel?
Szia!

Megesik az ilyen. Vedd ki a memkarit, próbáld meg úgy, ha úgy is csinálja, akkor format rendbehozza. A memkarira telepített programokat töröld le format előtt.
balage21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: balage21 »

Az a helyzet hogy a kártya formázva van, és akkor is ugyanolyan ha nincs is benne memkártya. Reset után is ugyanaz, sw-t is újraraktam semmi változás. Olyan jelenséghez tudnám hasonlítani mint amikor kevés a ram a pc-ben és egyébként midnne proginál ez figyelhető meg.Mintha vmi a háttérben zabálná a ramot. Csak az egészben az a szép hogy a 31-es softal hasított.
Zsolti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52-1

Hozzászólás Szerző: Zsolti »

Szia!
De, ezt én is tapasztaltam a az 51.018-as fw-re történő frissítés után. Nem reagál a lerakás gombra!
Érdekelne, hogy vannak akik még ezt tapasztalták?
cs666
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: cs666 »

javaslom, hogy rakjátok fel a 052.003-as FW-t. ebben egyrészt még senki nem jelzett hasonló hibát, másrészt pedig biztosan kikerüli a 051.018-as FW által okozott hibát. azért merem állítani, hogy biztosan mert a 052 az nem a 051. :) ha meg ott is jelentkezik a hiba akkor azt már nem a 051 FW okozza !! de ebből már lehet következtetni a bűnosre !!
tgeri
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: tgeri »

52.0103 nekem sem rosszabb, mint a régiek, ajánlom.
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: tnoise »

cs666 írta:javaslom, hogy rakjátok fel a 052.003-as FW-t. ebben egyrészt még senki nem jelzett hasonló hibát, másrészt pedig biztosan kikerüli a 051.018-as FW által okozott hibát. azért merem állítani, hogy biztosan mert a 052 az nem a 051. :) ha meg ott is jelentkezik a hiba akkor azt már nem a 051 FW okozza !! de ebből már lehet következtetni a bűnosre !!
Nos, akkor én jelzem, hogy nálam a "nem reagál a lerakás gombra" eddig egyedül a 051-es FW-nél nem jelentkezett, most, hogy a 052-es van fent, most ismét küzdök a problémával!!
Ugyanígy néha a felvétel gombot is hiába nyomom...
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

siofok77 írta:Nézd, ez egy üzleti (e) széria! Ez a teló nem plázatinik smiley-zására való! Más kérdés, hogy sok sznob ember azért vesz ilyen mobilt mert ez a trendi, de hidd el nekem akik kifejezetten ezt a mobilt akarják azoknak nem a smileyik fognak hiányozni!
Értem. Az összes olyan ügyfelem, akik a UPC-nél, Microsoftnál, Fujitsunál, Budapest Banknál dolgozik (stb stb), és smileyt küldenek, azok valójában nem is üzletemberek, hanem plázacicák. LOL.
Ez még egy komoly E52-es felhasználótól is vérszegény kifogás volt.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Shyciii írta: Értem. Az összes olyan ügyfelem, akik a UPC-nél, Microsoftnál, Fujitsunál, Budapest Banknál dolgozik (stb stb), és smileyt küldenek, azok valójában nem is üzletemberek, hanem plázacicák. LOL.
Ez még egy komoly E52-es felhasználótól is vérszegény kifogás volt.
Miért nem jó a kettőspont-zárójel bezár? Aki ismeri, azt tudja mi ez és kész. Én is így használom. :)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

potter55 írta: Miért nem jó a kettőspont-zárójel bezár? Aki ismeri, azt tudja mi ez és kész. Én is így használom. :)
Nem mondtam hogy nem jó. Én csak arra reagáltam, hogy egy üzletember nem használ smiley-t, ami több mint nevetséges megállapítás :)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Shyciii írta:
potter55 írta: Miért nem jó a kettőspont-zárójel bezár? Aki ismeri, azt tudja mi ez és kész. Én is így használom. :)
Nem mondtam hogy nem jó. Én csak arra reagáltam, hogy egy üzletember nem használ smiley-t, ami több mint nevetséges megállapítás :)
A nagy átlag nem használ, olyan értelemben, hogy nem a "képes smiley-t" használják.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”