Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
bigvicktorka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia E72
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: bigvicktorka »

Salmi írta:
bigvicktorka írta:formatáltam a kártyát, rajtavolt az opera 10.1-es böngésző,letörlődött az is róla és az ovi áruházból már nem engedi letölteni,
Kedves Viki! Mivel formáztad a kártyát, ezért az opera eltűnt róla, legalábbis már nem működőképes. Újból fel kell telepítsd, csak rá kell menj mobilról az m.opera.com oldalra!
Értem amit mondassz :) akartam is leszedni újra,de mikor telepíteni akartam azt írta hogy rátelepítem a .... verzióra ezt... akkor meglepődtem hogy ezekszerint valahol esetleg rajtalehet a régi? :hmm2:
bigvicktorka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia E72

Hozzászólás Szerző: bigvicktorka »

Még egy kérdés,letöltöttem rá csak a magyarország térképet,ám észrevettem hogy mikor letöröltem azután is rajtamaradtak az eu-s térképek... de a helyet csak Mo foglalja a maga 69 megájával,ez miért lehet? azok minek maradtak ott? :D
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

bigvicktorka írta:Még egy kérdés,letöltöttem rá csak a magyarország térképet,ám észrevettem hogy mikor letöröltem azután is rajtamaradtak az eu-s térképek... de a helyet csak Mo foglalja a maga 69 megájával,ez miért lehet? azok minek maradtak ott? :D
A főbb útvonalak szerintem mindenképp rajta vannak a telefonon, ha letöltesz térképet.
Wilkolak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e72

Hozzászólás Szerző: Wilkolak »

Sziasztok!

Tegnap vettem egy független e72-es telefont.
A régi tulaj angliában vette a vodafone-nál, már csinált a telefonban prodact codeot módosítás..
Szeretnék rá feltenni egy gyári szoftvert mert a telefonban vannak vodafonos dolgok... pl az üzenetközpont is ilyen volt...
Én már csináltam sima frissítést és nem igen változott semmi sem (még a háttérkép is ugyan az maradt, meg az összes beállítás)
Ezen kívül pedig csatlakozik wifis hálózathoz, de nem hajlandó semmit sem betölteni a böngészővel...

Hogyan lehet feltenni rá a gyáriszoftver-t?? És van valami ötletetek a wifi-re??

Egyébként nagyon tetszik a telefon :love: , még ezek ellenére is, de jó lenne ha tudnátok segíteni... :pirul: :roll: :whaaa:
Előre is köszi!

Bye, Wilkolak :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Wilkolak írta:Sziasztok!

Tegnap vettem egy független e72-es telefont.
A régi tulaj angliában vette a vodafone-nál, már csinált a telefonban prodact codeot módosítás..
Szeretnék rá feltenni egy gyári szoftvert mert a telefonban vannak vodafonos dolgok... pl az üzenetközpont is ilyen volt...
Én már csináltam sima frissítést és nem igen változott semmi sem (még a háttérkép is ugyan az maradt, meg az összes beállítás)
Ezen kívül pedig csatlakozik wifis hálózathoz, de nem hajlandó semmit sem betölteni a böngészővel...

Hogyan lehet feltenni rá a gyáriszoftver-t?? És van valami ötletetek a wifi-re??

Egyébként nagyon tetszik a telefon :love: , még ezek ellenére is, de jó lenne ha tudnátok segíteni... :pirul: :roll: :whaaa:
Előre is köszi!

Bye, Wilkolak :)
Tessék vagy ezzel.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Wilkolak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e72

Hozzászólás Szerző: Wilkolak »

potter55 írta: Tessék vagy ezzel.

Az elsőt már én is próbáltam még azelőtt hogy ide írtam volna...

A második linknet pedig az előbb próbáltam, de frissítsé közben ezt a hibát adja ki:
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Product flashing failed.

valami ötlet??
bogargb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia e72

Hozzászólás Szerző: bogargb »

Sziasztok, lenne egy kérdésem: 4 napja vettem egy E72-est és van valami, amit nem tudok kikapcsolni. 2-3 napja (nem első naptól) összefüggéstelen időközönként a főképernyőn megjelenik h "Válasszon kapcsolattípust" vagy valami hasonló. Tehát netet keres és felsorolja a lehetőségeket, hogy mik közül választhatok (wlan, wap, stb.) A kérdésem az lenne, hogy vajon minek keres netet ha én nem kérem rá, és ezt hogy lehetne kikapcsolni? Kb 5-7 órát szántam már rá, hogy kitanulmányozzam, a rövidke 164 oldalas használati utasítást is böngésztem, de nem juttam semmire. Ha valaki tudja, hogy mi lehet kérem írjon. Előre is Köszi!
juha
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4S
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: juha »

bogargb írta:Sziasztok, lenne egy kérdésem: 4 napja vettem egy E72-est és van valami, amit nem tudok kikapcsolni. 2-3 napja (nem első naptól) összefüggéstelen időközönként a főképernyőn megjelenik h "Válasszon kapcsolattípust" vagy valami hasonló. Tehát netet keres és felsorolja a lehetőségeket, hogy mik közül választhatok (wlan, wap, stb.) A kérdésem az lenne, hogy vajon minek keres netet ha én nem kérem rá, és ezt hogy lehetne kikapcsolni? Kb 5-7 órát szántam már rá, hogy kitanulmányozzam, a rövidke 164 oldalas használati utasítást is böngésztem, de nem juttam semmire. Ha valaki tudja, hogy mi lehet kérem írjon. Előre is Köszi!
Egyik opció lehet a Traveler. Az update opciót manuálisra kell állítani. De más is lehet még
bogargb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia e72

Hozzászólás Szerző: bogargb »

juha írta: Egyik opció lehet a Traveler. Az update opciót manuálisra kell állítani. De más is lehet még
Köszi, kikapcsoltam, most meg várom a fejleményeket. Köszi!
stephenx001
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS3
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: stephenx001 »

Először is BUÉK mindenkinek.

az volna a kérdésem hogy van frissités a telóhoz azt irja az Ovi ha frissitem mi változik? és akkor kell valamit újra telepítenem ami fent volt frissítés előtt progikat ?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”