Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: e52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Sziasztok.
Egy olyan problémám lenne, hogy :
Adott e52 + 51.018-as fw (legujabb enaltalam felrakott)
Azt vettem észre, hogy beállítom az üz kezelésbe, hogy a mem kártyát használja ne a telefonét. (gmail + sms + exchange miatt)
Teljesen jó, de ma pl kaptam egy msm-t mondta hogy bizony kevés a memória, akkor ő most használja a telefonét. És innentől kezdve azt is használta. Ez sajnos gyakran előfordul, random módon.
(tel : 50mb free / mem.k. 5gb free)
Van valakinek 5 lete, hogy mi lehet a baj. A regi T-s sw vel is hasonló volt, csak akkor még nem figyelgettem.
Üdv :
hando
Egy olyan problémám lenne, hogy :
Adott e52 + 51.018-as fw (legujabb enaltalam felrakott)
Azt vettem észre, hogy beállítom az üz kezelésbe, hogy a mem kártyát használja ne a telefonét. (gmail + sms + exchange miatt)
Teljesen jó, de ma pl kaptam egy msm-t mondta hogy bizony kevés a memória, akkor ő most használja a telefonét. És innentől kezdve azt is használta. Ez sajnos gyakran előfordul, random módon.
(tel : 50mb free / mem.k. 5gb free)
Van valakinek 5 lete, hogy mi lehet a baj. A regi T-s sw vel is hasonló volt, csak akkor még nem figyelgettem.
Üdv :
hando
- sinci
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 11 times
Új 051-es fw. van a telefonon és azóta ha naptárbejegyzést írok a fehér mezőbe, nem látom a betűket, mintha fehéren írna rá a fehér alapra. Ha kész a bejegyzés, amit nem látok és lementem, akkor megjelenik a naptárban, de a beírás közben "láthatatlan" Valaki járt már így?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
sinci írta:Új 051-es fw. van a telefonon és azóta ha naptárbejegyzést írok a fehér mezőbe, nem látom a betűket, mintha fehéren írna rá a fehér alapra. Ha kész a bejegyzés, amit nem látok és lementem, akkor megjelenik a naptárban, de a beírás közben "láthatatlan" Valaki járt már így?
Nekem korábban egy másik Nokián volt ilyen jelenségem, de az attól függött, hogy milyen témát használok. Az az a témában volt elrontva a betűszín.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
-
- Újonc
siofok77 írta:pez írta:Az előző verzióval nekem váltotta... Azért kérdeztem... Különben fel sem merült volna bennem, hogy lehet ilyet!
![]()
Azért köszönöm, hogy megnéztétek!
Háát, nekem előző 31-es vagy 33-as már nem tudom melyik volt de nekem ott sem váltotta.
Ismerősömé váltja (033.002)...

- sinci
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E52
- Has thanked: 11 times
A témát nem változtattam mióta megvan a telefon, fw-t már vagy 3x frissítettem és másik fw-nél nem volt ilyen jelenség.Don Hellner írta:sinci írta:Új 051-es fw. van a telefonon és azóta ha naptárbejegyzést írok a fehér mezőbe, nem látom a betűket, mintha fehéren írna rá a fehér alapra. Ha kész a bejegyzés, amit nem látok és lementem, akkor megjelenik a naptárban, de a beírás közben "láthatatlan" Valaki járt már így?
Nekem korábban egy másik Nokián volt ilyen jelenségem, de az attól függött, hogy milyen témát használok. Az az a témában volt elrontva a betűszín.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
Sziasztok!
Nem tudom, hogy szerepelt-e a kérdés, túl sok hozászolást nem volt energiám végig olvasni. Na de ez most nem fontos, amiért hozzátok fordulok. Nemrégiben vásároltam egy E 52 -őt igazából meg vok elégedve vele, de mostanában sokan panaszkodnak, hogy amikor hívom őket visszhangzik a telefonjuk, én tisztán értem őket semmi visszhangzás, de nekik ez a jelenségük van.. Vhol be lehet ezt állítani, vagy van rá mód, ezt megoldani? Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. ndano
Nem tudom, hogy szerepelt-e a kérdés, túl sok hozászolást nem volt energiám végig olvasni. Na de ez most nem fontos, amiért hozzátok fordulok. Nemrégiben vásároltam egy E 52 -őt igazából meg vok elégedve vele, de mostanában sokan panaszkodnak, hogy amikor hívom őket visszhangzik a telefonjuk, én tisztán értem őket semmi visszhangzás, de nekik ez a jelenségük van.. Vhol be lehet ezt állítani, vagy van rá mód, ezt megoldani? Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. ndano
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
A hiba az Ön készülékében van!!!ndano írta:Sziasztok!
Üdv. ndano
Általában az E 52 leggyakoribb hibája, hogy vagy te hallasz rosszul, vagy téged nem hallanak.

-
- Újonc
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani,egy olyan zenelejátszót,amivel magasabb hangerőn tudom hallgatni a zenéket,hanganyagokat mint a gyári lejátszó? mint a pc-n a vlc,ami dupla hangerőre emeli a hangot a wmplayerel szemben.köszi
Tudtok esetleg ajánlani,egy olyan zenelejátszót,amivel magasabb hangerőn tudom hallgatni a zenéket,hanganyagokat mint a gyári lejátszó? mint a pc-n a vlc,ami dupla hangerőre emeli a hangot a wmplayerel szemben.köszi
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
PowerMp3, TTpod, LCG Jukebox... Bár az utolsóból nagyon régi verziót használtam utoljára és az hallabb volt mint a gyári de lehet, hogy azóta már 'felhangosították'benji999 írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Sziasztok!
A telefonomon (E52) gyárilag telepítve volt a Psiloc Wireless Presenter, mint utólag megtudtam a memóriakártyán.
Frissítettem a szoftverét a telefonnak, csináltam biztonsági mentést és visszaállítást, a memória kártyáról letöröltem a szoftvereket, és ezzel a Wireless Presentert is.
Van valakinek mentése a gyári memóriakártya tartalmáról, és fel tudnátok tenni valahova, hogy letölthessem?
A telefonomon (E52) gyárilag telepítve volt a Psiloc Wireless Presenter, mint utólag megtudtam a memóriakártyán.
Frissítettem a szoftverét a telefonnak, csináltam biztonsági mentést és visszaállítást, a memória kártyáról letöröltem a szoftvereket, és ezzel a Wireless Presentert is.
Van valakinek mentése a gyári memóriakártya tartalmáról, és fel tudnátok tenni valahova, hogy letölthessem?