Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
handoka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: handoka »

Sziasztok.

Egy olyan problémám lenne, hogy :

Adott e52 + 51.018-as fw (legujabb enaltalam felrakott)

Azt vettem észre, hogy beállítom az üz kezelésbe, hogy a mem kártyát használja ne a telefonét. (gmail + sms + exchange miatt)

Teljesen jó, de ma pl kaptam egy msm-t mondta hogy bizony kevés a memória, akkor ő most használja a telefonét. És innentől kezdve azt is használta. Ez sajnos gyakran előfordul, random módon.
(tel : 50mb free / mem.k. 5gb free)

Van valakinek 5 lete, hogy mi lehet a baj. A regi T-s sw vel is hasonló volt, csak akkor még nem figyelgettem.
Üdv :
hando
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: sinci »

Új 051-es fw. van a telefonon és azóta ha naptárbejegyzést írok a fehér mezőbe, nem látom a betűket, mintha fehéren írna rá a fehér alapra. Ha kész a bejegyzés, amit nem látok és lementem, akkor megjelenik a naptárban, de a beírás közben "láthatatlan" Valaki járt már így?
Don Hellner
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia MiniST15i
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Don Hellner »

sinci írta:Új 051-es fw. van a telefonon és azóta ha naptárbejegyzést írok a fehér mezőbe, nem látom a betűket, mintha fehéren írna rá a fehér alapra. Ha kész a bejegyzés, amit nem látok és lementem, akkor megjelenik a naptárban, de a beírás közben "láthatatlan" Valaki járt már így?

Nekem korábban egy másik Nokián volt ilyen jelenségem, de az attól függött, hogy milyen témát használok. Az az a témában volt elrontva a betűszín.
Ericsson 318 -> Alctel One Touch Max -> Alcatel One Touch 301 -> Nokia 3310 -> 5510 -> 3510i -> 3220 -> 5500 Sport -> E52 -> Sony Ericsson Xperia Mini ST15i -> Samsung Galaxy Ace 3
pez
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: pez »

siofok77 írta:
pez írta:Az előző verzióval nekem váltotta... Azért kérdeztem :confused2: ... Különben fel sem merült volna bennem, hogy lehet ilyet! :hmm2:
Azért köszönöm, hogy megnéztétek! :)

Háát, nekem előző 31-es vagy 33-as már nem tudom melyik volt de nekem ott sem váltotta. :hmm2:

Ismerősömé váltja (033.002)... :hmm: csak sajnos nem vagyunk hozzáértők, hogy tudnánk mi lehet az oka, hogy most (051.018) mégsem... :hmm2: Pedig szerettem, használtam... :sad:
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: sinci »

Don Hellner írta:
sinci írta:Új 051-es fw. van a telefonon és azóta ha naptárbejegyzést írok a fehér mezőbe, nem látom a betűket, mintha fehéren írna rá a fehér alapra. Ha kész a bejegyzés, amit nem látok és lementem, akkor megjelenik a naptárban, de a beírás közben "láthatatlan" Valaki járt már így?

Nekem korábban egy másik Nokián volt ilyen jelenségem, de az attól függött, hogy milyen témát használok. Az az a témában volt elrontva a betűszín.
A témát nem változtattam mióta megvan a telefon, fw-t már vagy 3x frissítettem és másik fw-nél nem volt ilyen jelenség. :(
ndano
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: ndano »

Sziasztok!

Nem tudom, hogy szerepelt-e a kérdés, túl sok hozászolást nem volt energiám végig olvasni. Na de ez most nem fontos, amiért hozzátok fordulok. Nemrégiben vásároltam egy E 52 -őt igazából meg vok elégedve vele, de mostanában sokan panaszkodnak, hogy amikor hívom őket visszhangzik a telefonjuk, én tisztán értem őket semmi visszhangzás, de nekik ez a jelenségük van.. Vhol be lehet ezt állítani, vagy van rá mód, ezt megoldani? Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv. ndano
akosnak78
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: akosnak78 »

ndano írta:Sziasztok!

Nem tudom, hogy szerepelt-e a kérdés, túl sok hozászolást nem volt energiám végig olvasni. Na de ez most nem fontos, amiért hozzátok fordulok. Nemrégiben vásároltam egy E 52 -őt igazából meg vok elégedve vele, de mostanában sokan panaszkodnak, hogy amikor hívom őket visszhangzik a telefonjuk, én tisztán értem őket semmi visszhangzás, de nekik ez a jelenségük van.. Vhol be lehet ezt állítani, vagy van rá mód, ezt megoldani? Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv. ndano
A hiba az Ön készülékében van!!!

Általában az E 52 leggyakoribb hibája, hogy vagy te hallasz rosszul, vagy téged nem hallanak. :crazy:
benji999
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: benji999 »

Sziasztok!

Tudtok esetleg ajánlani,egy olyan zenelejátszót,amivel magasabb hangerőn tudom hallgatni a zenéket,hanganyagokat mint a gyári lejátszó? mint a pc-n a vlc,ami dupla hangerőre emeli a hangot a wmplayerel szemben.köszi
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

benji999 írta:Sziasztok!

Tudtok esetleg ajánlani,egy olyan zenelejátszót,amivel magasabb hangerőn tudom hallgatni a zenéket,hanganyagokat mint a gyári lejátszó? mint a pc-n a vlc,ami dupla hangerőre emeli a hangot a wmplayerel szemben.köszi
PowerMp3, TTpod, LCG Jukebox... Bár az utolsóból nagyon régi verziót használtam utoljára és az hallabb volt mint a gyári de lehet, hogy azóta már 'felhangosították'
poganya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: poganya »

Sziasztok!

A telefonomon (E52) gyárilag telepítve volt a Psiloc Wireless Presenter, mint utólag megtudtam a memóriakártyán.
Frissítettem a szoftverét a telefonnak, csináltam biztonsági mentést és visszaállítást, a memória kártyáról letöröltem a szoftvereket, és ezzel a Wireless Presentert is.
Van valakinek mentése a gyári memóriakártya tartalmáról, és fel tudnátok tenni valahova, hogy letölthessem?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”