Van benne napló, ott meg tudod nézni.Xirnox írta:Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan, milyen kóddal lehet megnézni az összes hívás időtartamát E52-n?
Előre is köszönöm,
üdv
Nokia E52
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia E52
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Xirnox írta:Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan, milyen kóddal lehet megnézni az összes hívás időtartamát E52-n?
Előre is köszönöm,
üdv
*#92702689#
-
- Újonc
- Készüléktípus: e52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv! Budapesten hol található olyan szerviz, ahol a hangszórócsere megvárható? Sajnos engem is elért a recsegés átka...
Más: ha bejövő hívásom van és az első csörgés KÖZBEN veszem fel, a kijelzőn nem tűnik el a bejövő hívás képe (nem vált át hívásidőmérésre), még a beszélgetés befejeztével sem. Úgy jó 15-20 mp múlva jelzi a készülék, hogy a hívás befejezve, hívás időtartamára meg 0:00:00-t ír ki. 033-as vodás szoftver. Másnak is csinál ilyent, vagy egyedi a problémám?
Más: ha bejövő hívásom van és az első csörgés KÖZBEN veszem fel, a kijelzőn nem tűnik el a bejövő hívás képe (nem vált át hívásidőmérésre), még a beszélgetés befejeztével sem. Úgy jó 15-20 mp múlva jelzi a készülék, hogy a hívás befejezve, hívás időtartamára meg 0:00:00-t ír ki. 033-as vodás szoftver. Másnak is csinál ilyent, vagy egyedi a problémám?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!havasistvan írta:Üdv! Budapesten hol található olyan szerviz, ahol a hangszórócsere megvárható? Sajnos engem is elért a recsegés átka...
Mondjuk ezt inkább a szervizektől kéne megkérdezni

Nekem ilyen problémám nem volt a telóval, így nem tudok mit hozzászólni. Esetleg egy format után kéne megpróbálni, csak akkor mindened ugrik.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Sziasztok
Egy olyan programot keresnék amivel le tudok titkosítani vagy valahogy jelszóval levédeni mappákat, doksikat és akár képeket is?
Köszi
Egy olyan programot keresnék amivel le tudok titkosítani vagy valahogy jelszóval levédeni mappákat, doksikat és akár képeket is?
Köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Köszönöm észrevételedet hogy jelezted hogy mit csináljak, ezt már megtettem találtam 2-3-t is!Coempi írta:mi lenne, ha előbb keresnél a letöltések között?
De azt mertem feltételezni hogy a fórumnak az a lényege hogy elmondjuk tapasztalatainkat másnak is, ezért azt hittem már valaki használt valami jó kis progit...
azért köszönöm az építő jellegű hozászolást!
- Pegi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Sziasztok.
A következő problémám volna:
Jelenleg a telefonon (gyári klienssel) be van állítva 1 Gmail-es postafiók.
A levelek letöltését úgy állítottam be, hogy mindig rákérdezzen a csatlakozás előtt.
Alapesetben ez jó is volna, de:
Be lehet úgy is állítani, hogy ha rendelkezésre áll wlan, akkor automatikusan azzal csatlakozzon, ha nincs akkor rákérdezzen, hogy kapcsolódhat-e?
Ez főleg külföldön volna hasznos, de itthon is, mivel jelenleg csak napijegyem van adatforgalomra. (Telenoros vagyok)
A következő problémám volna:
Jelenleg a telefonon (gyári klienssel) be van állítva 1 Gmail-es postafiók.
A levelek letöltését úgy állítottam be, hogy mindig rákérdezzen a csatlakozás előtt.
Alapesetben ez jó is volna, de:
Be lehet úgy is állítani, hogy ha rendelkezésre áll wlan, akkor automatikusan azzal csatlakozzon, ha nincs akkor rákérdezzen, hogy kapcsolódhat-e?
Ez főleg külföldön volna hasznos, de itthon is, mivel jelenleg csak napijegyem van adatforgalomra. (Telenoros vagyok)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Pegi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E52+2Gb MicroSD-Pannon
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
És ez mit mutat?Damir írta:Szia!Xirnox írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm,
üdv
*#92702689#
Nekem: 000004:25
4 percnek kevés, 4 órának meg sok. (Elég keveset használom ezt a telefont)