Nokia E52

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
wtomasz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Nokia E52

Hozzászólás Szerző: wtomasz »

kuf írta:Egy OVimaps navis kerdesem nekem is lenne... hogy a nyavajaba lehet offline tervezni vele? pl egy Budapest - Pecs vonalat.. Allitolag lehet, nekem az istennek sem sikerult.
Keresésbe beírod a címet, ahonnan indulsz, majd a találatok listájában rámész arra amire gondoltál (ha elég pontosan írod be a címet, akkor csak az az egy találat lesz), majd középső gomb -> útvonalhoz adás. Ezután hozzáadod az útvonalhoz azt a címet, ahova menni akarsz. Ha megvan, akkor bal menügomb (útv.megj.) és már számolja is az útvonalat offline. ;)
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

wtomasz írta: Megjegyzésként még annyit, hogy érdekes módon én be tudok írni születésnapokat a naptárba, és jelzi is őket rendesen. Továbbá hogy engem is zavar egy kicsit, hogy a vakut nem lehet elemlámpának használni, mert néha jól jön. De kb milliárdszor jobban zavarna, ha pl a gps állandóan elvesztené a műholdjelet, vagy ha minden nap lefagyna kétszer a telefon, vagy hasonlók...
Nem eresztem bőlére, de ha te a gyári naptárba be tudod úgy írni a születésnapokat, hogy jelzéskor ki is írja, hogy ez éppen hányadik születésnapja, akkor kezet csókolok neked. Mert az hogy egy nyamvadt tortát odabax a nevéhe,z és ez a születésnapi figyelmeztetés, az több mint nevetséges egy 65eFt-os mobiltól.
Csak közlöm, hogy az S40-es Nokia 6300-as ALAPBÓL tudta jelezni a születésnapot úgy, hogy ki mikor született, és éppen jelenleg hány éves. Pedig az nagyon nem okos telefon, mint ahogy a K750i sem, ahol mégis gondoltak olyanra pl, hogy ha már van vakuhoz lámpicsek, akkor azt lehessen használni zseblámpaként ecetera ecetera. Az már csak hab a tortán, hogy az alapfunkciók gyorsabbak is voltak...
De tényleg hagyjuk. Mint mondtam ez már lejárt lemez, ezerszer meg lett itt tárgyalva, hogy a Nokia szerint attól okostelefon, hogy mindent kiszedtek belőle amit eddig tudott, aztán kapsz egy lecsupaszított kis téglát, és pakolj rá amit akarsz, ha létezik rá olyan szoftver.
Vagy nyilván fontosabb szoftver a MySpace, Bloomberg, Facebook és társai. Lehet nekem kellene trendinek lenni, és rózsaszín tütülkében járkálni :)
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Mi lenne, ha az off topikban folytatnátok, vagy off lenne, ahogy már írtátok?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
kuf
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kuf »

wtomasz írta:
kuf írta:Egy OVimaps navis kerdesem nekem is lenne... hogy a nyavajaba lehet offline tervezni vele? pl egy Budapest - Pecs vonalat.. Allitolag lehet, nekem az istennek sem sikerult.
Keresésbe beírod a címet, ahonnan indulsz, majd a találatok listájában rámész arra amire gondoltál (ha elég pontosan írod be a címet, akkor csak az az egy találat lesz), majd középső gomb -> útvonalhoz adás. Ezután hozzáadod az útvonalhoz azt a címet, ahova menni akarsz. Ha megvan, akkor bal menügomb (útv.megj.) és már számolja is az útvonalat offline. ;)
koszonom szepen, eleg faramuci,de mukodik :P
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

sinci írta:Létezik már csipogásmentes hívásrögzítő progi? Ha igen tudnátok segíteni ezügyben? Köszönöm!!
Igen van, hackelt telefonra.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Nem tud valaki E52-re Garmin Camera, vagy hasonló fotó progit? Ami az N95-ön megy, az sajna ezen nem.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: sinci »

potter55 írta:
sinci írta:Létezik már csipogásmentes hívásrögzítő progi? Ha igen tudnátok segíteni ezügyben? Köszönöm!!
Igen van, hackelt telefonra.
Ha nincs a teló hackelev?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

sinci írta: Ha nincs a teló hackelev?
Nem hackelt telefonra nincs megoldás. Vagy meghackeled vagy ne lesz rá program.
Vagy nem ezt kérdezted?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: sinci »

potter55 írta:
sinci írta: Ha nincs a teló hackelev?
Nem hackelt telefonra nincs megoldás. Vagy meghackeled vagy ne lesz rá program.
Vagy nem ezt kérdezted?
De igen, köszi!
jerrymouse
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jerrymouse »

Üdv!
A HELLOOX2.V2.03.-el elkezdtem hackelni a telót,de az unpacking részt nagyon sokáig csinálja,vártam vele kb negyed órát,de kiléptem,mert gondolom ez nem normális dolog. Valaki tudja mivan ilyenkor?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”