wtomasz írta:
Megjegyzésként még annyit, hogy érdekes módon én be tudok írni születésnapokat a naptárba, és jelzi is őket rendesen. Továbbá hogy engem is zavar egy kicsit, hogy a vakut nem lehet elemlámpának használni, mert néha jól jön. De kb milliárdszor jobban zavarna, ha pl a gps állandóan elvesztené a műholdjelet, vagy ha minden nap lefagyna kétszer a telefon, vagy hasonlók...
Nem eresztem bőlére, de ha te a gyári naptárba be tudod úgy írni a születésnapokat, hogy jelzéskor ki is írja, hogy ez éppen hányadik születésnapja, akkor kezet csókolok neked. Mert az hogy egy nyamvadt tortát odabax a nevéhe,z és ez a születésnapi figyelmeztetés, az több mint nevetséges egy 65eFt-os mobiltól.
Csak közlöm, hogy az S40-es Nokia 6300-as ALAPBÓL tudta jelezni a születésnapot úgy, hogy ki mikor született, és éppen jelenleg hány éves. Pedig az nagyon nem okos telefon, mint ahogy a K750i sem, ahol mégis gondoltak olyanra pl, hogy ha már van vakuhoz lámpicsek, akkor azt lehessen használni zseblámpaként ecetera ecetera. Az már csak hab a tortán, hogy az alapfunkciók gyorsabbak is voltak...
De tényleg hagyjuk. Mint mondtam ez már lejárt lemez, ezerszer meg lett itt tárgyalva, hogy a Nokia szerint attól okostelefon, hogy mindent kiszedtek belőle amit eddig tudott, aztán kapsz egy lecsupaszított kis téglát, és pakolj rá amit akarsz, ha létezik rá olyan szoftver.
Vagy nyilván fontosabb szoftver a MySpace, Bloomberg, Facebook és társai. Lehet nekem kellene trendinek lenni, és rózsaszín tütülkében járkálni