Nekem az emailhez mobilnet van beállítva, gyárilag nem tudok külön mappát megadni, csak hozzáférési pontot.mr_huge írta:Az SC már gyári progi lett, fixen integrálták a rendszerbe. Azért szeretném használni, mert jó ötlet egy csoportot engedni az internet használó szoftvereknek amit én szerkeszthetek. És neked nem kérdez rá a csatlakozásra minden alkalommal? Ez főleg az emailnél gond, mert azt folyamatosan futtatnám WIFIN. Amúgy most én is így használom ahogy te.Damir írta:mr_huge írta:Sziasztok,
e72 tulajdonos vagyok, nagyon szeretem, de van egy apró dolog ami szivat...
Szia!
Miért használod az SC-t? Ha a Csatlakozás/Célok alatti Internet mappában csak a WIFI-s kapcsolatok vannak, akkor a telefon azok közül fog válogatni.
Én eddig mindegyik telómon ezt használtam, így nem kell bajlódni hasonló problémákkal, hiszen a telefon teszi a dolgát magától, külső progi nélkül.
Egyébként nem szokott rákérdezni, csak csatlakozik, az internetbeállításoknál a Hozzáférési pont az Internet mappa.
Szerk: Közben megnéztem a progit, elég jónak tűnik, kipróbálom

Szerk2: Kipróbáltam, valóban írja a Csomagkapcsoltat, viszont 0 kb adatot generál, szóval nem csatlakozik, csak írja. Valami bug lehet

Egyébként a progi kurvajó, használni fogom