Én ezt az egész szignózási hececárét nem értem! Elolvastam róla mindent sőt próbálkoztam is de akkor sem értem! El tudja valaki nekem magyarázni "paraszt" nyelven?

Köszi
Ezért kell szignózni: annak olyan programok, amiket egyedi tanúsítvánnyal kell ellátni (védi a telefont a nem biztonságos programoktól). A teló IMEI száma alapján egyedi azonosítóval, vagyis aláírással látod el a progit. (érthetőbben: vagy megveszed a programot hivatalosan, vagy szignózod). Itt egy leírás hozzá.Palor írta:Szia !
Én ezt az egész szignózási hececárét nem értem! Elolvastam róla mindent sőt próbálkoztam is de akkor sem értem! El tudja valaki nekem magyarázni "paraszt" nyelven?![]()
![]()
Köszi
Ez nem egészen ide tartozik, de megpróbálom leegyszerűsíteni.Palor írta:Szia !
Én ezt az egész szignózási hececárét nem értem! Elolvastam róla mindent sőt próbálkoztam is de akkor sem értem! El tudja valaki nekem magyarázni "paraszt" nyelven?![]()
![]()
Köszi
Még ezt kell megtalálnodinti19 írta:Sziasztok!
A HelloOX2 végigment az új szofton.
Egyenlőre ennyi a tapasztalat 5 perccel a frissítés után...
Át kell írnod a product kódot. Olvass picit, sokszor le van már írva.rapiddani írta:Sziasztok!
Az normális, hogy mások itt rég 400-500 as software-ről beszélnek, de az én product code-omhoz a nokia még mindig a 300.21.012 verziót írja legfrisebbnek?
Szívesen frissítenék már :S Ennyire régi ez a telefon, vagy miért van ez?
Köszi
Ha külföldről behozott vagy szolgáltatós a telód, akkor szokott ilyen lenni.rapiddani írta:Sziasztok!
Az normális, hogy mások itt rég 400-500 as software-ről beszélnek, de az én product code-omhoz a nokia még mindig a 300.21.012 verziót írja legfrisebbnek?
Köszi
Damir írta:Ha külföldről behozott vagy szolgáltatós a telód, akkor szokott ilyen lenni.rapiddani írta:Sziasztok!
Köszi
Megoldás:
viewtopic.php?f=64&t=26
vagy
viewtopic.php?f=64&t=40