Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 2323
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Köszi a gyors választ! Nem, az érintőkijelző nem okvetlen szükséges, de nem is kizárt, ezért volt a kérdés... kösz (lehet elmegyek megkérdem az 5800 forumban is )
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Azért sztem a navitól ne várjon sokat! Nekem sajna nem mindig van türelmem kivárni azt a 4-5 percet, mire jelet fog. Akkor inkább bepakolom a navimat, az kb 20 ms alatt pozíción van.
- marcedli
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
- Been thanked: 3 times
de ha rászánsz kb 12 forintot egy navigálásra, máris másodpercekben mérhető ez a dolog...Pgeo írta:Azért sztem a navitól ne várjon sokat! Nekem sajna nem mindig van türelmem kivárni azt a 4-5 percet, mire jelet fog. Akkor inkább bepakolom a navimat, az kb 20 ms alatt pozíción van.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
Akkor csak nekem gyors? Mert nekem kb 20-30mp és navigálásra kész a Garmin...Pgeo írta:Azért sztem a navitól ne várjon sokat! Nekem sajna nem mindig van türelmem kivárni azt a 4-5 percet, mire jelet fog. Akkor inkább bepakolom a navimat, az kb 20 ms alatt pozíción van.
-
- Újonc
Nekem nincs netes előfizum, így én az egyéb GPS dolgokat nem is tudom használni, mármint a net alapú meghatározást...
Ha lesz netem, akkor minden bizonnyal gyorsabb lészen remélhetőleg.
De azt is remélem, hogy már nem sokáig lesz meg ez a telcsi, és beújítok valami Androidos telcsire...
Ha lesz netem, akkor minden bizonnyal gyorsabb lészen remélhetőleg.
De azt is remélem, hogy már nem sokáig lesz meg ez a telcsi, és beújítok valami Androidos telcsire...
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Letöltések oldalon megtalálod, leírás alul.jordane52 írta:adnátok nekem egy garmin-os linket, kipróbálnám szívesen
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
üdv,
1. azt hogy tudom megoldani hogy az oldalsó hang tárcsázás gomb mondjuk a zenelejátszót indítsa el?
2. hol kell azt beállítani hogy fut a zenelejátszó a háttérbe és monjuk elalszik a telefon, de a zene szól tovább, és ilyenkor tudjak monjuk zeneszámot váltani?
válaszokat előre is kössz
1. azt hogy tudom megoldani hogy az oldalsó hang tárcsázás gomb mondjuk a zenelejátszót indítsa el?
2. hol kell azt beállítani hogy fut a zenelejátszó a háttérbe és monjuk elalszik a telefon, de a zene szól tovább, és ilyenkor tudjak monjuk zeneszámot váltani?
válaszokat előre is kössz
-
- Újonc
- Készüléktípus: e52
nem található korábbi térképforrás telepítés, a telepítés leáll...... idáig jutottam.....
úgy fest lehet sikerül, már csak a hang van hátra
sikerült a garmin, holnap tesztelem élesben. szokni kell a nokia maps után..... kösz laci64
úgy fest lehet sikerül, már csak a hang van hátra
sikerült a garmin, holnap tesztelem élesben. szokni kell a nokia maps után..... kösz laci64