lehet h hibásak a fájljaim???
410-nél nem hallottam róla.zeneger911 írta:Hello megcsináltam újból még tegnap este de még így sincs
memória kártyát formáztad? mert írtam hogy nekem régebben addig nem volt jó, és lehet hogy ott van a hiba.tomi937 írta:410-nél nem hallottam róla.zeneger911 írta:Hello megcsináltam újból még tegnap este de még így sincs
ha a 221-es oldalon lévő fájlokkal dolgoztál akkor passzolom, ja meg alkalmazáskezelőt nézd meg! >> szoftvertelepítés: mindzeneger911 írta:formáztam igen!!!
És a kártyát látja a telefon? Milyen márka, és mekkora?1.0-ás felhasználó írta:Sziasztok !
A telefonom mem.kártyájára feltelepített, és egyébként tökéletessen működő, Garmin,Skyfire, kb egy hónap után egyszerüen eltűnik a telefonról (eltűnik a paracs ikon a telepítések könyvtárból )![]()
Van valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban ?
Kingston kártyákkal baj szokott lenni, lehet itt is most ez történt. Sandisket veszel az jó lesz.1.0-ás felhasználó írta:Kingston 2GB
Amikor eltűnik, az az felfedezem hogy nincs meg az ikon ,akor ki ír valami kártya problémát.
Ezután megformázom ,és megint feltelepítem a progigat,és tökéletessen megy néhány hétig ,utánna kezdődik minden előröl.