Én is észrevettem sajnos...marcedli írta:Érdekes:
a Youtube alkalmazás a 34.001-en nem engedi magát frissíteni azzal, hogy "Nem támogatott eszköz"...hmmm....ami érdekes, hogyha leszedem bármelyik telepőfájlt, simán települ és simán fut...akkor miért is nem támogatott???
Nokia E52
- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
Rákerestem a fórumban de nem találtam meg, hogy van-e grafikus hangulatjel az E52-ben SMS írásnál.
OFF 6303-ban ON a jelek beszúrása gombot (*) hosszan nyomvatartva majd még 1x megnyomva bejöttek a smile-ik, stb...
Itt van ilyen? (Ugyanolyan "szép" grafikus fajta)
OFF 6303-ban ON a jelek beszúrása gombot (*) hosszan nyomvatartva majd még 1x megnyomva bejöttek a smile-ik, stb...
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nincs._Pepe_ írta:Rákerestem a fórumban de nem találtam meg, hogy van-e grafikus hangulatjel az E52-ben SMS írásnál.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Nekem nincs is frissítési lehetőség a youtube alatt. Csak névjegy (2.4.4-es verzió.)marcedli írta:Érdekes:
a Youtube alkalmazás a 34.001-en nem engedi magát frissíteni azzal, hogy "Nem támogatott eszköz"...hmmm....ami érdekes, hogyha leszedem bármelyik telepőfájlt, simán települ és simán fut...akkor miért is nem támogatott???
- dembala
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E72
Szevasztok!
Olvasgatok itt minden felet kulonbozo fagyasi, stabilitasi es hang problemakrol...
Mi most a helyzet? A legujabb fw-rel vannak meg stabilitasi es fagyasi gondok? Ujraindulasok?
Mi a helyzet a hangminoseggel? Zajszures?
Keszulok venni egy E52-tot de nem tudom mar "safe" e megvenni.
Koszi!
Olvasgatok itt minden felet kulonbozo fagyasi, stabilitasi es hang problemakrol...
Mi most a helyzet? A legujabb fw-rel vannak meg stabilitasi es fagyasi gondok? Ujraindulasok?
Koszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
A HW nagyon rendben van, de ha valami olyan felhasználói élményre vágysz, mint az iphone, vagy nexus one, desire, akkor sztem nem ez a te telefonod. Én eddig azért vettem nokiát, mert csinálta a dolgát. De most rengetek kisebb probléma van, és nem kéne más, mint software-lig rendbetenni. Nem tudom, hogy mikor lesz teljes összhangban a hw+ sw, de most úgy érzem, hogy nem az igazi....
Én sztem nemsoká lecserélem, veszek 1 desire-t, vagy nexust. Azt azért hozzáteszem, hogy persze nem ugyan az az árkategória...
Én sztem nemsoká lecserélem, veszek 1 desire-t, vagy nexust. Azt azért hozzáteszem, hogy persze nem ugyan az az árkategória...
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 4 times
Valóban a szenzort kellett kikapcsolni, az okozhatta a lenémítását a telefonnak, nem pedig a tok mágnese. Köszi a segítséget!!!
- StrikerNerd
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire
- Has thanked: 1 time
Személyszerint nekem ez miníg is gond volt.Toniobrian írta:Én is észrevettem sajnos...marcedli írta:Érdekes:
A megoldás egyszerű felmászol Ovi Store-ra és onnan frissíted (gyakorlatilag újratelepíted)
Ha szereted a symbian-t és tetszik ez a telefon akkor nyugodtan megveheted. Van 1-2 problémás darab (főleg a régebbiek) ha balszerencséd van akkor lepacsizhatsz a szervizzel viszont ha jól jársz akkor nem lesz vele problémád én meg vagyok vele elégedve a 33-as szoft óta abban a legtöbb hiba megvan oldva.dembala írta:Szevasztok!
Koszi!
Énis örülnék egy Nexus One-nak vagy egy Desire-nek de nincs annyi pénzem és a symbian-ra sok okosság van
A némítás egy beállítás a szenzor beállításoknál szimplán ki kell pipálni.Molnarf írta:Valóban a szenzort kellett kikapcsolni, az okozhatta a lenémítását a telefonnak, nem pedig a tok mágnese. Köszi a segítséget!!!
Történelem: 3210 -> 3310 -> 3510i -> 6100 -> N70 -> E52 -> HTC Desire
- benq
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia KYNO
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Nem olvastam vissza product code átírással kapcsolatban mert lusta vagyok.
A NSS-el nem lehet, az tiszta.
De!!! Van egy progi, a SpCC, Simple Product Code Changer(gugli), amivel elsőre működik, házilag:)))
Gondoltam, hasznos infó. Ha már volt róla szó, akkor ne haragudjatok, hali!
Pl. eddig tmobájlos voltam, hiába a 34.001-es új fw, a 33.002-es nem akart frissülni, de így simán...
De!!! Van egy progi, a SpCC, Simple Product Code Changer(gugli), amivel elsőre működik, házilag:)))
Pl. eddig tmobájlos voltam, hiába a 34.001-es új fw, a 33.002-es nem akart frissülni, de így simán...
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Az új NSS-el is átlehet már írni.benq írta:Nem olvastam vissza product code átírással kapcsolatban mert lusta vagyok.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!